Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Gumball 3000 jako přehlídka nevkusu

9 komentářů

mustafa
Ano. Přehlídka nevkusu. Tak bych nazval poslední rok nadpisů k článkům zde na auto.cz. Bulvár, bulvár, konzumní bulvár, nevkusný bulvár, ***ní bulvár... Tak jak jsem přestal chodit na Autoreevue, přestávám i sem a spíš jsem tady z nějaký setrvačnosti než z toho, proč jsem sem chodil ze začátku... Ale k článku....
Co je tam nevkusnýho? Teda ktomě tý sjetý blondýny ze začátku. Mam to brát tak, že všechny auta o kterých tu píšete, o sporťácích a tak, že jsou nevkusná? Tam neni jediné nevkusně upravené auto. Ty samolepky co mají jsou povinné, jednorázové a proč nepolepit auto na jeden podnik reklamou? Většinou jde o reklamy, stejně jako na závodních autech, takže závodní auta jsou taky nevkusná? Až dokážete dát dohromady nějaký podnik s autama na podobné úrovni, že by se o to zajímali i sponzoři a to bez show okolo (ne sraz moje.auto.cz na parkovišti) tak tu blekotejte...
Chuck Norris
naprostý souhlas... auto.cz se kazí a kazí... nadpis toho článku je tragický... dost věřím tomu že 5-6let zpátky by takový článek byl 10x delší a rozhodně by v nadpisu nefigurovalo označení veyronu, aventadoru atp jako nevkusných aut.
esper
tam islo skor o tie laky na autach. a tie teda su otrasne. mozno vam sa chromovane, zlate a ruzove auta pacia, ale vacsine ludi s troskou vkusu teda nie... a ved z toho videa priam srsala zbohatlicka atmosfera ludi, ktori si za prachy kupuju popularitu. zenske tam boli vyslovene vsetky zaplatene, kazdy sa tam zdravil ako stary znamy, pritom bolo jasne, ze sa vidia prvykrat v zivote, niektori posobili, ze si nieco slahli (a asi to tak aj bolo) proste nocny klub zbohatlikov pocas dna a na ulici. neviem, ci si to uvedomujete, ale to su ludia, ktori nezvladaju svoje bohatstvo a nevedia co by od dobroty. je rozdiel medzi prachacmi a prachacmi. a tito teda su nevkusni a maju aj nevkusne upravene auta. osobne ja aj keby som si kupil aventador (a urobil by som to velmi rychlo, keby som nanho mal), tak si ho nenecham pochromovat a nejdem sa fotit a "zabavat" niekde so synacikmi z prachatych rodin, starymi vyzmykanymi "celebritami" a slapkami...
white label
:yes:
is.Queeg
No kazdy ma jiny vkus a je celkem jasny, ze kdyz se sejde cca 100 aut z celyho sveta, tak tam bude neco co se ti nebude libit. A navic bych si tipnul, ze dost z tech polepu je na tech autech jenom pro letosni rok. Navic vetsina tech lidi jsou pravidelny ucastnici, takze je docela dost mozny, ze se poprve v zivote nevideli. Proste to ber tak, ze spousta lidi co ma furu penez si chce uzit trochu legrace a neresi ze zapisny je 40K USD, polep je bude stat nejaky drobny a dopravit auto do nyc taky neco stoji. Ty lidi si proste uzijou skvelou dovolenou a jeste doprejou spouste lidi show a moznost si prohlidnou auta, ktery by pohromade jinde asi videli tezko. Slapky resit nebudu, protoze z nejakyho duvodu jsou na vsech akci tykajicich se aut ( s vyjimkou pebble, d'Este atd.) a da se celkem pochopit, ze si najmou nejakou grid girl misto toho aby taam vystavovali svoje zeny a pritelkyne, pokud teda s nima vubec jedou. Proste to chce jenom trochu tolerance. Taky si dokazu predstavit lepsi akci, ale to mi nebrani videt ty pozitiva tyhle.
TomDrandic
:yes:
OkreskyLover
Nechápu, jak se tomu můžete vůbec divit. Nevěřím, že tam za monitorem sedí jediný člověk, kterému pro auta tepe srdíčko. Z nezávislého, silného e-magu o autech je další PR pro německé automobilky. Každopádně za vše můžete poděkovat nadnárodnímu gigantu Axel Springer, vlastnící kromě Auto.cz také Blesk, ABC, apod.

Pak z toho zbude jen značka, která kdysi něco znamenala, ale nyní není nic!
BruceWayne
bral hned DVĚ takto "zohyzděná" auta i za cenu přepravy 😉
Chuck Norris
Letošník ročník se koná od 25. května do 31. května. Trasa vedla z New Yorku přes Toronto, Indianapolis, Kansas City a Las Vegas do Los Angeles. aneb letošní roční se koná a trasa vedla 😄 tak já nevím jestli už to bylo nebo bude 😄