Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Citigo vyráží do světa, prodej v Evropě zahájen

19 komentářů

Jarda86
Včera jsem měl možnost si toto auto prohlédnout na autosalonu v Lounech. Nevím ale vůbec se mi nelíbí. Interier a ni exterier. Slyšel jsem i hodně lidí kterým se toto auto nelíbilo.

Nejhezčí Škodovka je Superb.
RS
Tímto děkujeme za zprávy z Loun!
3_diamanty
ja som citigo videl v nakupnom centre a poviem ti vacsiu nudu na 4kolesch som este nevidel - vedla citiga aj trapny stary fox vyzera ako umelecke dielo, totalna nuda trapas az som z toho sam sklamany lebo skodovke fandim a modely ako octavia alebo yeti nemaju vo svojej triede konkurenciu, co narobime.....nemoze byt kazdy model bestseller a aj nadherny.....inak skodovke fandim...na rapida sa velmi tesim...............preto som zo citiga sklamany......

v mini triede ma dizajn ovela dolezitejsiu rolu ako v inych triedach preto si dovolim tvrdit ze auta ako picanto panda twingo 500ka......su lepsou aj imidzovejsou volbou pokial chcem miniauto.....
lancer24
ono ,ale to že ide o male auto neznamena ,že ide predsa o imidzove auto ...nie každy ma predsa potrebu vozit sa v aute ,ktore ponuka hračkarsky dizajn...Up ,či Citigo su prave preto ake su,aby ponukli aj v triede mini ,solventnost,dospelost.panda je hračkarskato nieje pre každeho,500ka je draha a twingo je tiež skor ženske
XTad
Citigo je z koncernove trojice (minimalne ze predu) s prehledem nejosklivejsi. Ze se nekdo nepotrebuje vozit v hrackarskem aute jeste neznamena, ne chce jezdit v aute hnusnem.
mekota
Co se jeví hnusné třeba kolotočáři, může být hezké a přijatelné pro studenta, či mámu od rodiny. 😄
WinDiesel
Zdá se že těchto lidí se zatím, třeba v ČR mnoho nenašlo. A těch pár, co se našli, si Citigo koupili místo Fábie.
Nemyslím si, že to bude pro Škodovku úspěšný model. Ty nudné hrany rychle zastarají.
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ronault.
Tehdy to zase až tak nudný tvar nebyl, ne revoluce, ale taky ne nuda
twistedTSD
Hnusnem? Jak pro koho.
alambert
boberko
v pande a aygu si mel dojem ze mas najednou poradnyho lofasa? >😒]
alambert
Makovnik
Panda je hrackarska a preto si ju kupuju ludia od 20 do 100rokov....
no daj este jednu perlu.
Skor by som povedal, ze malokto si kupi male auto, ktore sa vyrazom ide hrat na limuzinu, lebo to vyzera divne.
Este to Mii vyzera najlepsie z tej trojky, ale inak hroza. Jedine zadarmo.
XTad
[odkaz]
boost.
Z tý trojice se mi nejvíc líbí Up!, škodárna ten předek zabila. VW vypadá víc jako stylovka, což byl možná původní plán.
Dušan10
Síce je podobnosť značná, ale VW vyzerá jednoznačne lepšie ...

Nie, že by Citigo vyzerala zle, ale na svojho koncernového brata nemá .... ale po Picante a Up-e je u mňa medzi "krpcami" na peknom treťom mieste 😄
esenbe
Nová Panda ! 😄
augustin
:yes: