Novinky
acALIEN
0
Vratim se jen k tem motorkam...Smrz je jeste celkem OK...ale ti/ten dalsi ... ;-\
Přejít do diskuze
Dočkáte se na letošní Barumce, kde Prokop pojede s P207S2000 za BF Goodrich Team a s čím jezdí Kopecký asi víte. Takže to bude hezké srovnání, i když v tom Martin bude sedět poprvé.
Zdravím noční ptáku s prapodivným jménem Otravná osoba 😄 s tvým názorem souhlasím... také by mě zajímalo výkonové srovnání Prokop/Kopecký... 😉
Ale no tak, proč hned blbci. 😄 To není pěkné... ale na druhou stranu, třeba jen na okruzích v SBK Smrž docela válí..s polotovární Ducati předvádí solidní výsledky a má dobře nakročeno do budoucna. 😄
Za Prokopa jsem moc rád, ale je mi líto poslední sezony. Pokud se nemýlím, tak letos už skončil program CItroenu, kdy za odměnu dostal vítěz místo v C4ce. A navíc, když se chystají změny ohledně WRC....
Ono je to s reprezentací ošemetné...jedním z nejlepších českých okruhářů je dle mě Enge, dokázal toho relativně dost, i když měl na víc a stejně je každá druhá diskuze plná řečí o trávě, kouření, plná posměšků, což je smutné.
Za Prokopa jsem moc rád, ale je mi líto poslední sezony. Pokud se nemýlím, tak letos už skončil program CItroenu, kdy za odměnu dostal vítěz místo v C4ce. A navíc, když se chystají změny ohledně WRC....
Ono je to s reprezentací ošemetné...jedním z nejlepších českých okruhářů je dle mě Enge, dokázal toho relativně dost, i když měl na víc a stejně je každá druhá diskuze plná řečí o trávě, kouření, plná posměšků, což je smutné.
Tak je na čase "přestoupit" do Citroën C4 😉
PS: Seb(astian) by stejně POTŘEBOVAL nového lepšíh👋schopnějšího "parťáka" :yes: 😄
PS: Seb(astian) by stejně POTŘEBOVAL nového lepšíh👋schopnějšího "parťáka" :yes: 😄