Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
paulos
jinak si tu cenu neumim vysvětlit, přestože se mi moc nelíbí zevnitř ani z venku, tak jsem o něm uvažoval, tak páni z CZ zastoupení mi aspoň pomohli s výběrem (jiného vozu).
souhlas. Mě osobně se nový Focus libí moc. Kombík možná ještě víc...ale 900 000 je trochu úlet :no:
jo, jo, kombik je určitě (dle mého názoru) hezčí, i když kombík není moc sportovní karoserie, tak ty zadní světla u HB jsou mi tak proti srsti, že jsem byl ochotem o něm (kombíku) uvažovat, i ten článek nedávno se zvukem motoru mě docela naladil, ale tou cenou to zazdili.
Ano, ta cena je poněkud...přehnaná.
Uz rok dozadu hovoril ich marketingovy rieditel, ze cenovym vojnam s Renaultom je koniec a ze F3 bude na tom cenovo blizsie ku Golfu. Presne tak to aj dopadlo, otazne je, ci a to aj bude za tu cenu predavat. Na Zapade a USA to ide celkom slusne (na niektorych trhoch), Vychod uz je uplne strateny.
Tomu Golfu se cenove vzdalili, ale rekl bych, ze ponekud jinym smerem, nez je zadouci.
Tak jako Paulos vyse, i ja jsem na ST cekal s napetim.
Prekousl bych nevzhledny design exterieru i komicky design interieru, ale ne za tuto cenu.
Tak jako Paulos vyse, i ja jsem na ST cekal s napetim.
Prekousl bych nevzhledny design exterieru i komicky design interieru, ale ne za tuto cenu.
Stačí to objednat z Nemecka? je tady hodne ofico dovozcu , kteri udelaji dobrou cenu vcetne vsech potrebnych zaruk. A jak jsem psal vyse...dle me to opravdu tady nechcou moc prodavat, protoze si mysli, ze pujde tak na dracku, ze nebudou stihat vyrabet pro dulezitejsi trhy n ez jsme my.
Tudiz, bud vyhadat slevu 25-28% procent (takjsem to udelal ja se svym Mondeem) a nebo objednat z Nemecka ci Polska.
Tudiz, bud vyhadat slevu 25-28% procent (takjsem to udelal ja se svym Mondeem) a nebo objednat z Nemecka ci Polska.
v pl je st hb za 115tis pln, ale da sa kupit o nejakych +10k lacnejsie. v prepocte teda hovorime o priblizne 620tis korunach...
Jediné, co opravdu udělali hodně špatně. jsou prahy. Už po dvou letech jsem měl omlácený prah v dolní části zadních dveří. To se opravdu nepovedlo ale jinak spokojenost
..Ale dam ti zapravdu, ze to nekdo v CZ Fordu prehnal. Je pravda, ze 25%nebude problem vyhadat slevu, ale mělo by to začínat od 700tis. max. tak jako u sousedu. Jeslti to nedelaji jako s KAckem...to se dobre prodavalo v cele evrope a nestihali vyrabet, tak v cesku byla cena skoro stejna jako Fiesta(proto se nic neprodalo)
Po 3 letech dali ceny tam kam patri a ejhle..jak fici prodeje 😄
edit: kvalita bych rekl, ze posledni dobou je nadprumerem Evropy 😉
A opravdu Focus v Titanku a ne v soc verzi vypadá dobře...kvalitně...dynamicky..a jinak než konkurence. Mě jen mrzí stisněnější interier než byl u Dvojky....jinak je to ok.
Tesim se na Type-Ra, doufam ze prekvapi po vsech strankach 😉