Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pekelná Micinka
Zkoušel jsem přebouchat ešus, ale moc to nešlo, radši to nechám Tataovi.
že sis radši nepřebouchal Brouka na DS... >😒]
On i ten Micinuv esus bude mit zaklad v legendarnim Beetlovi 😉 Jinak ta konverze Brouk2DS - to nikdy nezestarne! :yes: Pokazdy, kdyz to nekdo pripomene, tak mi to rozzari muj stary osklivy oblicej >😒]
Já nevím, ale mě beetle a ds přijdou nepodobný.. 😉
Ty auta přece nemůžou za to, že máš něco s vwočima...
Mrkni na ty loga... VW to jsou dvě Véčka na sobě a Citroen to jsou dvě Véčka také na sobě, jen (přebouchané) vzhůru nohama... >😒]
Mrkni na ty loga... VW to jsou dvě Véčka na sobě a Citroen to jsou dvě Véčka také na sobě, jen (přebouchané) vzhůru nohama... >😒]
Pekelná Micinka
A,..
Jo ZZ tady dlouho nebyl...
No chvíli jsem se zdržel, chtěl jsem to vyeditovat, ale to už si zareagoval. 😄
Pekelná Micinka
>😒] [odkaz]
Aktuálně mám křeče bránice >😁
On ti dottor něco napíše... nebo zkus mokrý hadry. >😒]
Tak to já si to klidně napíšu sám😒br />
Rp.😒br />
Linea xylina 200,0
Aguae purificata 1000,0
Misce fiat pannus madidus
D. at olla
D.S.: 3x denně pokládat na čelo
>😁
P.S.: Nerozumí-li někdo na žádost přeložím
Aguae purificata 1000,0
Misce fiat pannus madidus
D. at olla
>😁
P.S.: Nerozumí-li někdo na žádost přeložím
Tak čištěná voda, tedy destilovaná, to tak nějak rozumím...
Ale čtu Linea, fiat... To není normální léčba! >😁
Ale čtu Linea, fiat... To není normální léčba! >😁
Vezmi.😒br />
Bavlněná látka 200,0 (g)
Voda čištěná 1000,0 (g)
Míchej dokud nevznikne mokrý hadr
Dej do kelímku (kýble)
(D.S. = Da signa = dej označení)
Stačí? >😒]
Voda čištěná 1000,0 (g)
Míchej dokud nevznikne mokrý hadr
Dej do kelímku (kýble)
(D.S. = Da signa = dej označení)
Stačí? >😒]
Ad. A nechtěl by si raději předepisovat léky od VW? Za každý předepsaný balení Guruphnolu Plus ti můžu nabídnout 200,-. Samozřejmě by byly i bonusy za to, že do toho půjdeš. Dovolená ve Wolfsburgu, hony na lišku. A ve finále i nějaký to Das Auto. >😒] >😒]
Jo takhle, už se těším na lékařskou praxi >😁
Aha, je to málo? Ale víc jak 250,- dát nemůžem. >😒] Možná ještě vorsprung hliníkový deštník, ale víc to fakt nepůjde. >😁
Vsaď se, že do měsíce tě budou nahánět jak tu lišku.
Vsaď se, že do měsíce tě budou nahánět jak tu lišku.
Přihoď jedny růžové brýle s logem VW a můžeme si plácnout... >😒]
Uvidíme, jestli někdo ale nenabídne dovolenou v Dieppe nebo rovnou Cannes, případně jedni bazalkáři nabízejí Elbu...
Uvidíme, jestli někdo ale nenabídne dovolenou v Dieppe nebo rovnou Cannes, případně jedni bazalkáři nabízejí Elbu...
Dylan McKay
Hliník? Proč? Jaguar by měl konečně za pomoci Indů udělat auto, do kterého se vejdou lidi, a ne to co dosud předváděl.
Do kteryho Jagu jsi se nevesel? I kdyz chapu, ze jestli te nekdo vzal na projizdku v kufru XJ nebo XK, tak to asi moc pohodlny nebylo 😉
My, kompaktní lidi počátku nového tisíciletí, problém nemít. 😉
Ted uz vime, proc ma toho Range 😉 Trochu tesnej, ale porad lepsi nez XJ >😒]
Trochu moc SUV. >😁
Mozna by se dalo v Ardenu domluvit inidividualni upravu XJ. Vsechno ven, sedacka doprostred a bylo by na svete AXJSE (ArdenuvXJSvihakEdition). Pak by mel mista dost. Mozna jeste vymlatit ve strese diru a tam tam podkop z V3S 😉
Kdepak, Range Rover byl obejvák. Byl. Už ho nemám. Zlobil.
PS: můj kamarád neustále tvrdí, že XJ je komfortnější než BMW 7. To si nemyslím.
PS: můj kamarád neustále tvrdí, že XJ je komfortnější než BMW 7. To si nemyslím.
Tohle je velmi subjektivní. Pro někoho je komfort vybavení elektronikou, obrazovky v opěrkách atd., pro někoho použití drahých materiálů, pro jiného pohodlnost židlí..
Tvůj náskok díky miminu je teda ýbr novina! Aspon s ním nemusíš do AMT, když se na něm něco pokazí... a taky ho máš určitě v plný palbě. >😒]
odjíždím na zaslouženou dovolenou - konečně!