Novinky
Vau, ted uz se mi ten f/l nezda tak hrozny, autut to neublizilo a neudelalo z nej neco jineho nez je ted, na tech fotkach navic vypada kombik zezadu vice nez povedene a s tou 1,4T bych ho bral teda hned...vymenil bych si motory a kombik bych zase prodal >😁
interier aj exterier parada ---- kupovat zastarale a nudne zvnutra posobiaci rapid za nejakych 14000 eur ak neratam htp motor ked mozem mat takyto nadherny cruze je totalny nezmysel.....no ale pockajem s i na ceny aby sme nepredbiehali.....
cruze uplna bomba :yes😒br />
interier :yes:
cruze uplna bomba :yes😒br />
interier :yes:
Tož už mne to tu přátelé celkom seje kolipa je tu v poslední době různých výk/stříků ohledně interiérů. Tak probůh snad v prvé řadě jest na místě ergonomie, tedy abych to auto dokázál co nejbezpečněji ovládat, že. A to, a nelžeme si zde do vlastí kapsy, podle fotografií pozná málokdo, zda-li vůbec. Nebo máte někteří jedinci tolik času že to máte všecko z šourůmů ozkoušený, i u modelů aut které ečše ani v prodeji nejsou? Tomu se věřiti zdráhám. Druhá věc u interiérů jset pak estetično. A tam pak, ano uznávám, má každý měřítka jiná. Ty pak jest možno rozebírat do alelůja, což ovšem ale už přesahuje formát zdejší diskuse. Na to je vhodný dejmetomu blog. Tak pokud by měl někdo zdejší zájem, mohu si ublognout svůj úhel pohledu a pak to můžem rozebrat. Ale ty stále častěší výk/střiky, to už je, promiňte mi, pruda (viz můj test výše) a jeden z důvodů proč se již zde v diskusích aktivně vyskytuji pouze sporadicky. Tož tak.
Pořád je to daewoo. A nejsem uplně nejšťastnější jak si v Evropě chevrolet kazí jméno.
toto uz Daewoo nie je ani podla fabriky v ktorej sa to vyraba... tu v 2011 premenovali na GM Korea... a vyzera to tak ze od 2013 sa Chevrolety pre EU a Rusko budu vyrabat vo fabrikach Opelu...
Pokud ty stříbrné části interiéru je opravdu kartáčovaný hliník, tak za mě dávám :yes:
Podle mě jde o přijatelné auto , díky GM a blízkosti s Opelem nevidím problém. Toto auto má vlastní tvář a to se cení.
Podle mě jde o přijatelné auto , díky GM a blízkosti s Opelem nevidím problém. Toto auto má vlastní tvář a to se cení.
Kartáčovaný hliník? No když si tu palubku vojedeš drátěným kartáčem tak budeš mít kartáčované plasty. >😒] >😒] >😒]
Jseš si jistý? [odkaz]
Ten dojem kartáčovaného hliníku je na foto dokonalý, takto to vypadá hodnotněji oproti lakovanému plastu.
Ten dojem kartáčovaného hliníku je na foto dokonalý, takto to vypadá hodnotněji oproti lakovanému plastu.
Dokonaly? Vždyť je to plast jak když vyšije, na to ani nemusíš sahat a čouhá z toho plast jak sláma z bot, horší snad není ani na hi-fi věžích z tržnice.
Příklady kartáčovaného hliníku
[odkaz]
[odkaz]
Příklady kartáčovaného hliníku
[odkaz]
[odkaz]
aha, takze plast v Chevrolete je zly, no plast v Skode ci VW je OK? Cruze nema celoplastovu palubovku ako VW.. je tam tkanina alebo koza. stredovy panel je plastovy, no s specialnym spracovanim (zisti si co je hyperglaze, pouziva to napr Samsung u Galaxy S3)
navyse, toto auto sa nehraje na premiove, tak preco ho porovnavas s Audi ci Mercedesom? to auto v plnej vybave stoji 2x menej ako nizsia stredna v rovnakej vybave od Audi ci Mercedesu...
navyse, toto auto sa nehraje na premiove, tak preco ho porovnavas s Audi ci Mercedesom? to auto v plnej vybave stoji 2x menej ako nizsia stredna v rovnakej vybave od Audi ci Mercedesu...
Kolega vyslovil hypotézu, že se jedná o kartáčovaný hliník. Já říkám, že je to obyčejný bakelit a s žádným Audi nebo MB jej neporovnávám, jen ukazuji na příkladech jak skutečný hliník vypadá. Koukám, že ti plasty u koncernu nějak nedají spát.
su mi ukradnute, no nemam rad pokritcov co odsudzuju jednych koli plastu, no u druhych si to ani len nevsimnu a blahorecia "minimalisticky" plastovy design palubovky (ktora vyzera ako keby ju navrhovali uz pred 20timi rokmi a teraz ten design vytiahli zo suplika...)
nie je plast ako plast. dnes sa tak oznacuje vsetko od obycajneho PVC po Polykarbonat... co na tom ze Polykarbonat ma 300 krat vyssiu pevnost a odolnost, stale je to u nich len plast... rovnake je to s povrchovou upravou.. HyperGlaze okrem toho ze da plastu vyzor bruseneho hliniku zaroven zvysuje povrchovu odolnost voci poskrabaniu. a na rozdiel od klasickeho hliniku nehrozi aby (po case) korodoval..
nie je plast ako plast. dnes sa tak oznacuje vsetko od obycajneho PVC po Polykarbonat... co na tom ze Polykarbonat ma 300 krat vyssiu pevnost a odolnost, stale je to u nich len plast... rovnake je to s povrchovou upravou.. HyperGlaze okrem toho ze da plastu vyzor bruseneho hliniku zaroven zvysuje povrchovu odolnost voci poskrabaniu. a na rozdiel od klasickeho hliniku nehrozi aby (po case) korodoval..
plast mi nevadí jako funkční materiál od konstrukce bedny na pivo až po superpevnou součástku v F1. Nicméně tam kde žiji a obklopuji se předměty, a tam patří i interiér auta, mě plasty ve funkci různých obkladů, polstrování etc. nijak neberou. A když už to musí být tak prosím, ale proč si pokrytecky hrát na to, že "mám kartáčovaný hliník" když mám prd a ve skutečnosti je to bakelit, nebo že mám kožené polstrování když ve skutečnosti mám umělou koženku. To je to pravé pokrytectví.
Tak kombík se mi tze všech tří modelů Cruze líbí asi nejvíc. Nové motory jsou také fajn. Osobně bych ale volil 1,8 litrovou benzínovou atmosféru s automatem.
Narozdíl od některých značek je již základní motorizace výkonově slušná slušná, takže i základní cena bude dobře použitelná, cením solidní přístup . Vzhled taky není ukradený od jiných značek, jak to někteří výrobci s oblibou dělají. :yes:
ja chcem moderne auto, kde nie je problem ak mam smartphone a chcem si ho prepojit s autom, kedze v nom mam vsetku hudbu, a info ktore potrebujem, navyse mozem volat bez toho aby som sa niecoho dotykal ci dal si k uchu... zijeme v 21 storoci, auta podla toho maju vyzerat. a nie aby mali 30 rokov stale ten isty interier ako je tomu u VW, ci Skody...