Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet Cruze Station Wagon, modernizovaný sedan i hatchback ve velké fotogalerii

40 komentářů

JaM1977
a nie ako ten v Rapide... dotykova obrazovka, link so smartphonom...
Xawier
>😁 Tady někdo zůstal v dětských letech... Letech poutí,kolotočů a hvězdných válek... Zavidím! Užij si ten interiér >😁
JaM1977
si trapny... fakt... ty si zasa asi ostal v dobe oldsmobilov, kedy jedina elektronika v aute je radio...

ja chcem moderne auto, kde nie je problem ak mam smartphone a chcem si ho prepojit s autom, kedze v nom mam vsetku hudbu, a info ktore potrebujem, navyse mozem volat bez toho aby som sa niecoho dotykal ci dal si k uchu... zijeme v 21 storoci, auta podla toho maju vyzerat. a nie aby mali 30 rokov stale ten isty interier ako je tomu u VW, ci Skody...
MikeeC
nemyslíš tím "oldsmobilov" americkou značku doufám >😁
JaM1977
nie. to by som napisal Oldsmobile.. skratka ma uz vytacaju ti co kritizuju Chevrolet za to ze urobil pekny moderny interier a budu tu argumentovat totalne nudnymi celoplastovymi interiermi VW Golf ci tych od Skody.. len tak pre zaujimavost, odporucam pozriet interier novej Astry... to uz nie je pout, kolotoce a hviezdne valky? ten interier je velmi podobny, lisi sa len v malickostiach...
Cikles
Auto aj interiér je nádherný. Neviem či náhodou Chevrolet nebude prvou značka ktorý nebude mať vstup na CD. V tejto dobe je to aj tak už asi zbytočná vec.
MikeeC
takže bude jen vstup na MC? >😁
augustin
Tak tak. Ako auto, tak i interier je naozaj velmi pekny. Exterier mi velmi pripomina Opel Insignia....preco asi? 😄
hattori_hanzo
Tak hlavně že ten Cruze doslova přetejká karbonem, kůží a broušeným hliníkem. 😄
guze
:yes: >😁
Katikakus
Chavier prodava Skodovky, to tu o nem vsichni vedi a on to nijak netaji. Takze musi hajit "vlastni" triko i za cenu toho, ze se mu zbytek lidi smeje... 😉
4hill
hrozná diskotéka.. :no:
XTad
Ta dotykovka v zakladu nebude, nehlede na to, ze to skodovky, si dotykovy radio taky muzes dat.
JaM1977
No nebol by som si taky isty... dotykova obrazovka kompletne nahradila zabudovane radio ktore tam predtym bolo, pochybujem ze by zakladnu verziu davali s inym stredovym panelom... navyse, Cruze sa uz ako holy zaklad ani nepredava... (to nie je skodovka aby si uctovali osobitne este aj za radio...)
PavelL
Vsak ten interier je jedna dizajnova katastrofa... to ma byt akoze odkaz na transformerov ci co?? 8-s
RS
Tady to zavání Zlatým ventilkem :yes:
"Brňák"
:yes:
chrudoš
Vau, ted uz se mi ten f/l nezda tak hrozny, autut to neublizilo a neudelalo z nej neco jineho nez je ted, na tech fotkach navic vypada kombik zezadu vice nez povedene a s tou 1,4T bych ho bral teda hned...vymenil bych si motory a kombik bych zase prodal >😁
JaM1977
btw, vyzera ze Sedan dostal aj iny tvar zadneho naraznika...

[odkaz]
3_diamanty
interier aj exterier parada ---- kupovat zastarale a nudne zvnutra posobiaci rapid za nejakych 14000 eur ak neratam htp motor ked mozem mat takyto nadherny cruze je totalny nezmysel.....no ale pockajem s i na ceny aby sme nepredbiehali.....

cruze uplna bomba :yes😒br />
interier :yes:
RS
[odkaz]
donPedro
Tož už mne to tu přátelé celkom seje kolipa je tu v poslední době různých výk/stříků ohledně interiérů. Tak probůh snad v prvé řadě jest na místě ergonomie, tedy abych to auto dokázál co nejbezpečněji ovládat, že. A to, a nelžeme si zde do vlastí kapsy, podle fotografií pozná málokdo, zda-li vůbec. Nebo máte někteří jedinci tolik času že to máte všecko z šourůmů ozkoušený, i u modelů aut které ečše ani v prodeji nejsou? Tomu se věřiti zdráhám. Druhá věc u interiérů jset pak estetično. A tam pak, ano uznávám, má každý měřítka jiná. Ty pak jest možno rozebírat do alelůja, což ovšem ale už přesahuje formát zdejší diskuse. Na to je vhodný dejmetomu blog. Tak pokud by měl někdo zdejší zájem, mohu si ublognout svůj úhel pohledu a pak to můžem rozebrat. Ale ty stále častěší výk/střiky, to už je, promiňte mi, pruda (viz můj test výše) a jeden z důvodů proč se již zde v diskusích aktivně vyskytuji pouze sporadicky. Tož tak.
EauRouge
Pořád je to daewoo. A nejsem uplně nejšťastnější jak si v Evropě chevrolet kazí jméno.
JaM1977
toto uz Daewoo nie je ani podla fabriky v ktorej sa to vyraba... tu v 2011 premenovali na GM Korea... a vyzera to tak ze od 2013 sa Chevrolety pre EU a Rusko budu vyrabat vo fabrikach Opelu...
npc
presne, tohle Daewoo je uz v podstate levnejsi brand Opelu, stejne jako Skodarna a Seat je levnejsi brand u VW. Vytahovat v teto souvislosti temnou historii Daewoo je asi totez, co vytahovat u Skody na svetlo bozi 105ku.
Hafol
Pokud ty stříbrné části interiéru je opravdu kartáčovaný hliník, tak za mě dávám :yes:
Podle mě jde o přijatelné auto , díky GM a blízkosti s Opelem nevidím problém. Toto auto má vlastní tvář a to se cení.
Ham.
Kartáčovaný hliník? No když si tu palubku vojedeš drátěným kartáčem tak budeš mít kartáčované plasty. >😒] >😒] >😒]
Hafol
Jseš si jistý? [odkaz]
Ten dojem kartáčovaného hliníku je na foto dokonalý, takto to vypadá hodnotněji oproti lakovanému plastu.
Ham.
Dokonaly? Vždyť je to plast jak když vyšije, na to ani nemusíš sahat a čouhá z toho plast jak sláma z bot, horší snad není ani na hi-fi věžích z tržnice.

Příklady kartáčovaného hliníku
[odkaz]
[odkaz]
JaM1977
aha, takze plast v Chevrolete je zly, no plast v Skode ci VW je OK? Cruze nema celoplastovu palubovku ako VW.. je tam tkanina alebo koza. stredovy panel je plastovy, no s specialnym spracovanim (zisti si co je hyperglaze, pouziva to napr Samsung u Galaxy S3)

navyse, toto auto sa nehraje na premiove, tak preco ho porovnavas s Audi ci Mercedesom? to auto v plnej vybave stoji 2x menej ako nizsia stredna v rovnakej vybave od Audi ci Mercedesu...
RS
[odkaz]
Ham.
Kolega vyslovil hypotézu, že se jedná o kartáčovaný hliník. Já říkám, že je to obyčejný bakelit a s žádným Audi nebo MB jej neporovnávám, jen ukazuji na příkladech jak skutečný hliník vypadá. Koukám, že ti plasty u koncernu nějak nedají spát.
JaM1977
su mi ukradnute, no nemam rad pokritcov co odsudzuju jednych koli plastu, no u druhych si to ani len nevsimnu a blahorecia "minimalisticky" plastovy design palubovky (ktora vyzera ako keby ju navrhovali uz pred 20timi rokmi a teraz ten design vytiahli zo suplika...)

nie je plast ako plast. dnes sa tak oznacuje vsetko od obycajneho PVC po Polykarbonat... co na tom ze Polykarbonat ma 300 krat vyssiu pevnost a odolnost, stale je to u nich len plast... rovnake je to s povrchovou upravou.. HyperGlaze okrem toho ze da plastu vyzor bruseneho hliniku zaroven zvysuje povrchovu odolnost voci poskrabaniu. a na rozdiel od klasickeho hliniku nehrozi aby (po case) korodoval..
Ham.
plast mi nevadí jako funkční materiál od konstrukce bedny na pivo až po superpevnou součástku v F1. Nicméně tam kde žiji a obklopuji se předměty, a tam patří i interiér auta, mě plasty ve funkci různých obkladů, polstrování etc. nijak neberou. A když už to musí být tak prosím, ale proč si pokrytecky hrát na to, že "mám kartáčovaný hliník" když mám prd a ve skutečnosti je to bakelit, nebo že mám kožené polstrování když ve skutečnosti mám umělou koženku. To je to pravé pokrytectví.
JaM1977
standardne "polstrovanie" je textilove.
Hafol
Na reklamní fotky jdou auta v plné výbavě, on to ten hliník může být jako součást nevyšší výbavy a i kdyby ne, tak to stále vypadá lépe, než u Fordu a korejců. :-!
zetr007
Nevypadá špatně, hlavně ten motor 1.4 turbo je docela v poho. Sem zvědavej na cenu.
KoniasP
Tak kombík se mi tze všech tří modelů Cruze líbí asi nejvíc. Nové motory jsou také fajn. Osobně bych ale volil 1,8 litrovou benzínovou atmosféru s automatem.
Hafol
Narozdíl od některých značek je již základní motorizace výkonově slušná slušná, takže i základní cena bude dobře použitelná, cením solidní přístup . Vzhled taky není ukradený od jiných značek, jak to někteří výrobci s oblibou dělají. :yes:
JaM1977
presne tak... ziadne magoriny ako ze do 1300kg auta dame 1.2 55kW HTP... ano, zakladna 1.6 nie je velmi ziva, hoci ma 92kW, no je to koli vahe auta. Tak si predstavte ako "zive" bude vahovo podobny Rapid s 1.2 55kW HTP...