Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Jurrisek
Design porsche byl nezajímavý a zastaralý již před deseti lety a je nazajímavý a zastaralý stále je podivuhodné, že se vpodstatě porsche 911 od 70. let téměř nezměnil. Je to dobré auto a bylo, ale je to nuda posledních 5let je GT3 RS fur to samé dokolečka...a pardón nová GT3ka má o 3.35kg méně 😄 . nedivím se, že porsche zachraňuje model Cayene. Jediný náznak změny se udál když porsche vypustil bestii zvatou carrera GT
Alespoň nemusí maskovat testované prototypy. 😄
Ale samozřejmě souhlasím, všechny nové Porsche mi přijdou stejné jako ty staré.
Ale samozřejmě souhlasím, všechny nové Porsche mi přijdou stejné jako ty staré.
A to je samozřejmě dobře!!!!! 996ka se pokoušela o evoluci dokonalého, odvážili se jenom malé změny /přední světla/ a dopadlo to podle mého hrozně... Ten design je tak dokonalý že na něm není co zlepšovat.
máme rozdílné názory pro mně zůstává nejkrásnější porsche 928 a v těsném závěsu následuje 911 turbo z 80.let
Přibal si dvojité balení Pampersek.
Mimochodem - F1 je plná "primitivů" s automaty a v rallye se to "primitivy" jen hemží - proč asi?
Znova říkám, boxster v manuálu - jednoznačně, GT3 se špičkovou dvojspojkou - jednoznačně, bát se, že si v tomhle autě neužiješ zábavu je zbytečné, věci se odehrávají dvakrát tak rychle než třeba v tom zmíněném sciroccu, je to trochu jiný level zábavy, na takové NS už s nádechem smrtelného potu na zádech. 😄 😉
Jinými slovy - manuál rozhodně není věc, která by skvělého řidiče brzdila víc, než zanedbatelným způsobem, a jestli nebude manuál ani jako "optional", bude to velmi, velmi, velmi smutné.
S Leonem Cupra R / 265k (pokud jsi myslel tohle auto) mám za posledního půl roku najeto asi 10tkm a dal bych celé království a půl princezny za DSG + Haldex, nebo aspoň samosvor.