Novinky
rozhodnutí, na rozředění image značky jsou cayenne a dýzl v nabídce dostateční, dělat "lidovku" s cenou do mega by už byl plivanec na vlastní logo. Stačí, když se v rámci koncernu vw na tomhle poli zkusí předvést volkswagen nebo audi, nějaké kupátk👋roadster se zadním náhonem a 2,5tsi do milionu by nebylo od věci.
S ředěním značky souhlasím, ale tohle jsem bral jako špatnou zprávu, protože se nezdálo, že by do toho VW šel bez Porsche. U Audi sice slintají, ale je to projekt VW. Pro Porsche dobře, ale tohle auto jsem opravdu chtěl vidět. Dokonce i ten jediný prototyp, který postavili, prý jezdil hodně dobře (skvěle vzhledem k tomu, že ho narychlo splácali a nebyl ani 100% funkční). A to ještě bylo bez přičinění Porsche.
Jo, já jsem jednoznačně pro takové auto, jen ať to není porsche. Myslím, že impuls by mohl dodat očekávatelný úspěch GT-86, mx5 se taky prodává dobře, tady mají evropské automobilky manko, ty rychlé hatche jsou na jedno brdo a smysl dávají jen v takových civilizovanějších podobách typu gti, auta typu focus rs už mi přijdou jako zbytečné přetlačování danností koncepce.
Souhlas. Evropa potřebuje nějaké dostupné kupé/ roadster. A dostupné prakticky znamená do milionu, protože Boxster je jedna z nejlepších koupí na trhu, takže by se k němu cenou neměli přiblížit.
Hlavně VW ho prezentoval s naftovým motorem jako ekologický sporťák. S dvoulitrovým 132 kW dieselem koncept vážil 1200 kilo. Odhadovaná cena je dnes na úrovni 37 tisíc €. U Audi zase počítám s hybridem. 2,5 TFSI by byla skvělá zpráva, možná až příliš na to, aby to byla realita. Pokud by to auto nezkazili, tak by s tímhle motorem hodně potrápil Porsche. Možná až nepřípustně. Takže jsem spoléhal na Porsche, že tomu dají poctivé srdce.
Hlavně VW ho prezentoval s naftovým motorem jako ekologický sporťák. S dvoulitrovým 132 kW dieselem koncept vážil 1200 kilo. Odhadovaná cena je dnes na úrovni 37 tisíc €. U Audi zase počítám s hybridem. 2,5 TFSI by byla skvělá zpráva, možná až příliš na to, aby to byla realita. Pokud by to auto nezkazili, tak by s tímhle motorem hodně potrápil Porsche. Možná až nepřípustně. Takže jsem spoléhal na Porsche, že tomu dají poctivé srdce.
Já se na nový VW-Porsche lidový model, který by byl jako v minulosti Porsche 944 a 968 těšil hodně, myslím že by byl velmi konkurence schopný a s cenovkou kolem 900 000 Kč která byla na začátku zveřejněna jako záměr dobrá cena...
Ač Porschefil, tak bych si stokrát radši koupil lidový sporťák od Porsche než Cayenne...
Ač Porschefil, tak bych si stokrát radši koupil lidový sporťák od Porsche než Cayenne...
Rad se poucim :yes:
:😉 >😒]
Jo jo, mistři volantu a mistři garáže... 8-s >😁
Jo, Cruze..., to je typická volba srdce, na rozdíl od ryze racionálního výběru 911ky alias "rozpláclého brouka"... >😁