Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: BMW 760Li – Design a technika luxusního modelu

23 komentářů

Hammunasakra
KDYŽ už (bmw) 6ku tak raději jako B6S od Alpina, ale JEŠTĚ raději bych počkala na NOVOU a DOUFÁM že do nějaké nové 6 či 8 cupky "dorazí" i nový bmw V12 který mne (přiznávám) NEuvěřitelně "přitahuje" (je "doba" TAKovým autům moc NE"přeje" ;-\ ...
... a "snad", šance tu JE/"žije" :yes: 😉
acALIEN
Samozrejme jsem pocital baracek nekde v centru samoty 😊, nikoliv v centru prahy, to by pak cena sestky nestacila ani na pozemek >😁
Ronault.
Něco kam se dá vzadu sedět bez ohnuté hlavy 😉
Hammunasakra
Dělám "co můžu" 😉
PS: To musí být ale pěkně "muňavý" baráček, nebo? 😄
PPS: Již HODNĚ let "paní" (bože a PROČ si myslíte to o tom "bydlení"?? To to "působí" tak "strašně"??) 😉
acALIEN
To se zacnete mlada pani, nebo slecno, ohanet, soude podle vasi fotky v profilu, nemate ani na poradne bydleni a 6kove BMW stoji veru jako baracek na klic v kanadskem stylu....
acALIEN
To je argument tohle >😁 >😁 >😁 >😁
acALIEN
ze mu to to TDi neutahne do kopce >😁
acALIEN
Insignii 😉
Hammunasakra
Tak asi TAK je to u mne - myslím že je MOC povedené auto a ten motor bych MOC chtěla (vy)zkoušet .. působí na mne VELMi dobře! :yes:
PS: Obávám se ale že zájem bude spíše MENŠí, než by si REÁLná kvalita "zasloužila" 😉
PPS: Bože DEJ ať tenhle motor "dorazí" do budoucí cupky 6 či 8 a MOHU si ho KOUPIT! 😄
bubucci
A na co máš asi ty 2 věci na kraji okýnka ??? Asi jsi jeden z těch, co si můžou ukroutit hlavu když couvají >😁
Myslel jsem, že do tohoto modelu už chtěli dávat ty nové bi-turba ? Kdyžtak mě opravte, zas tak moc do BMW nevidím...
turbosh
Že máš naložené auto. Vysoký člověk ti zakrývá výhled do zadu.
Ronault.
Samozřejmě že jde jen o uklidnění zdejších modrých (***noza) mozků od Fordu 😉
Hammunasakra
Já "zvolila" Citroën C5 3.0 HDi Biturbo a MUSí-li to být 4x4 tak NEJlépe to NEJlepší (4x4) = Subaru Legacy :yes: 😉
PS: Záleží na MNOHA věcech (co VY od auta chcete a kolik VY do toho chcete dát) ale ve střední třídě mne "nadchla" cupka bmw 335 xi 😄
PPS: A vozů střední třídy SE ŠESTi bohužel VÝRAZNĚ "ubývá" ;-\ (vy ho asi také NEchcete, asi jen "teoretizujete", že?)
Ach a NIKDY by mne to NEnapadlo a už jsem to NEčekala, ale četla jsem docela (hodně) "pozitivní" test/hodnocení Opel(u) Insignia V6 2.8 a můj OBLÍBENEC (a za dobrou cenu!) je (a teď po faceliftu DVOJnásobně) také (v česku SUPER-PODceňovaný) Lexus IS 250 :yes:
Nu nakonec se pár "slušných" variant našlo.. 😉
Pěkné dny (pokud si nějaký z nich OPRAVDU pořídíte mít ZARUČENĚ budete 😄
Ronault.
To tady jeden místní supermainstreamový pisatel psal ale >😒]
Jinak pokud jsi řidič, tak co ti vadí, že es vzadu tlačí 3? >😒]
Subaru.in
Cestovat v aute v peti, ne diky! To ani v limuzine...ne dekuju. neni nad cestovani 1+0 nebo 1+1
Ronault.
A co bys mi doporučil jako zájemci o vůz střední třídy s šestiválcem a nejlépe 4x4?
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
turbosh
Náhodou si myslím, že ten kombik je nej auto od škodovky.
boberko
acALIEN
Myslis tu limuzinu pro delniky s napisama ve svetlech >😁 ?
boberko
T613
jsem nevěděl, že ford je na tom tak blbě 😲
boberko