Novinky
nie mercedes-bent ale benz
Co ta turba Hujere? 😄 vybereš si?
samozrejme ze ano, na rozdiel od tsi nemaju ine znacky s turbami problemy. vyberam A 200 :yes😒br />
Plha se hlasi
😉
Plha se hlasi
😉
A ještě jedna věc. Mercedes třídy A vypadá v poslední generaci opravdu pěkně zvenku i zevnitř. Pokud by to mělo být ale moje jediný auto, nevybral bych si...BMW nabízí jako jediný ve třídě úžasnou věc, která se nazývá "pohon zadních kol". A ačkoliv jsem si musel na design BMW1 zvykat, po projetí 118i v M-paketu jsou všechny pochybnosti pryč.
Jinak ale A je suverénním soupeřem nejen mnichovskýho hatcha, ale i A3 a dražších verzí Golfu.
Jinak ale A je suverénním soupeřem nejen mnichovskýho hatcha, ale i A3 a dražších verzí Golfu.
Osobne by mně zajímalo, kde vzal MB tu dvojspojku.
Nevíš?
Nevíš?
Jasně, tím rwd jednička ční, pokud člověku stačí přední náhon, pak bych se přikláněl k A3, čistě kvůli vnitřku, ten je ve třídě prostě bezkonkurenční. Motorová paleta premiantů je prakticky shodná. 😉
Kdyby to bylo , tak by jsis vybral zadek, ale víš jak to je dopravdy, ženské cpou koberce, když zapadnou u tesca pod přední kola. BMW začíná 3erem od 1,2 mil. Pro Trotla, přímo v autoservisu PSA ti doporučí raději diesel i do města než než problémové benzíny od BMW.
Co já vím, tak byl problém po napasování do PSA aut, speciálně všeho co vycházelo z 308. U Mini jsem o ničem podobným neslyšel.
Ono taky jde o to, co je všechno na těch motorech shodné.
Zkus mrknout třeba na různá čidla a příslušenství.
Můžeš koupit snímač s přesností +- 0,2% a životností 2mio cyklů za 20 EUR, nebo ten samý s přesností +- 5% na 1mio cyklů za 5 EUR. To samé se týká různých kabelů, elektrokomponent a bla bla bla...
A tam někde se podle mně asi tvoří ten rozdíl v ceně a kvalitě.
Zkus mrknout třeba na různá čidla a příslušenství.
Můžeš koupit snímač s přesností +- 0,2% a životností 2mio cyklů za 20 EUR, nebo ten samý s přesností +- 5% na 1mio cyklů za 5 EUR. To samé se týká různých kabelů, elektrokomponent a bla bla bla...
A tam někde se podle mně asi tvoří ten rozdíl v ceně a kvalitě.
[odkaz] :yes: :yes: :yes: :-!
Jistěže mají, jelikož se s nimi jezdí z praktickýho hlediska příjemněji.
Vzhledem k tomu, že nevíš jak to v automotive chodí bych tě rád upozornil, že výrobců turbodmychadel je globálně pár a ti dodávají automobilkám.
A co kdo bude mít je fuk...predikce tohoto charakteru jsou irelevantní. Jel jsi nějaký turbomotor od Kia?