Novinky
Můžeme se Loganovi smát jak chceme, ale právě první Logan způsobil revoluci v lowendu na evropském trhu. V podstatě nově tuto kategorii v Evropě nadefinoval, otevřel cestu dalším modelům a hlavně zavřel cestu čínské levné produkce na evropský trh.
Logan může např. za to, že nová oktávka už nezačíná na 600 tisících a za to mu patři trvalý dík :yes:
a ver tomu ze novy logan ktory pride o rok v zeneve bude robit problemy aj rapidu 😉 o tom netreba diskutovat....uz teraz je jasne ze motoricky rapida v spolahlivosti porazi..... :no: kedze TSi je o nicom, a aj dci bude lepsie ako tdi :yes:
Nový Logan bude cenově končit tam, kde bude Rapid začínat.
no ale to je ostuda škodovky nikoli dacie...chtít na auto s podvozkem který je křížencem OI a Fabie II tolik kolik za ni bude chtít... 😉 respektive je ostuda českého trhu, že tu cenu bude ochotna akceptovat výměnou za tu správnou značku...
mimochodem dnes jsem flotilu toled a rapidů potkal na I/6 u Lubence...a popravdě-v reálu to žádná pecka není...bohužel :no:
mimochodem dnes jsem flotilu toled a rapidů potkal na I/6 u Lubence...a popravdě-v reálu to žádná pecka není...bohužel :no:
Rapid bude mať RAPIDne poklesnuté predaje ked príde jednoduchy , lacný a silnejší Logan :yes:
tomu nevěřím... 😄
čo by si si kúpil za 9-10000€ nový Logan s motorom 1.6 alebo Rapid 1.2TSI v porovnateľnej výbave .
Dobrá otázka 😉 Rozhodnutí bude jednoduché, Škoda má lepší zvuk, takže v ČR to bude na 99% Rapid ... >😁 Logan půjde většinou jen v základu, tedy ještě levnější...
...to můžou nechat a prodávat jako levný armádní vůz... alespoň to tak vypadá >😁
Prave som chcel napisat nieco podobne ako MikeeC.
Mozno som divny ale to maskovanie vyzera dobre, keby tak nejak podobne vyzeralo normalne auto >😁
Mozno som divny ale to maskovanie vyzera dobre, keby tak nejak podobne vyzeralo normalne auto >😁
Vsadím boty, že to bude liftback :yes:
Podle sklonu a posazení zadního okna by to mohlo tak být, na druhou stranu ani současný Logan nemá nijak dlouhý víko kufru, takže to co (ne)vidíme neodporuje ani jejich pojetí klasické koncepce.
Dúfam aj ja, Liftback je spojenie praktičnosti Hatchbacku a elegancie Sedanu :yes:
sedan jako koncepce jepro mě lepší 😄
Vicenene se uz davno vi, ze vude postaven na platforme Megane II sedan/kombi. Design by mel byt kombinace Megane II a logana.
Spis se da ocekavat, ze vezmou Megane II a predelaji podvozek, plastovy panely nahradi plechem, ocesou a upravi interier.....
Spis se da ocekavat, ze vezmou Megane II a predelaji podvozek, plastovy panely nahradi plechem, ocesou a upravi interier.....
Navíc Logan bude porad jen sedan, tj ne tak prakticky jako liftback Rapid... No nic, nechme se překvapit, jak bude Novy Logan vypadat. O tom, ze bude úspěšný nepochybuji 😉
Ono je sice fajn, že třeba korejci už dělají auta srovnatelná s mainstreamem, ale nenáročný uživatel o levný vůz už si jaksi neškrtne. Maximálně tak u francouzů, kteří nastoupili na jejich místo a bojují hlavně cenou. Podle mě je fajn, když je víc řekněme kvalitativních vrstev automobilů, nemusí být všechno naprosto skvělé, protože peníze... Ale ono se to tržně vyvine samo, až budou nějaká auta chybět, někdo je zas začne vyrábět.