Videa
dan8
0
Tak nevím, co si o tom mám myslet... Auto je to určitě zajímavé, ale raději bych ho viděl s italským motorem a manuální převodovkou.
R o s s a
0
...já bych ho ještě raději viděl s italským designem ;-\
dan8
0
To už je druhá věc. Ale je mi líto, že když už se dali směrem takového spojení, tak nepoužili alespoň trochu italské techniky.
kde jsou časy malých, lehkých a hbitých lancií... Já doufám, že se ještě někdy v budoucnu vrátí a že tohle je jen přechodné období, aby značka přežila.
Nevrátí! Ale už v 86 to říkali u Fiatu: buď Ala nebo Lancia. Obě v jednom koncernu přežít nemohou. A taky nepřežily.
Italská vláda měla tehdy Alfu prodat BMW. Němci nabízeli nejen hromadu peněz, ale na rozdíl od Fiatu o Alfu taky moc a moc stáli. Dokud byly Alfa a Lancia konkurenty, bylo to ku prospěchu obou.
Přemalování Chryslerů na Lancii je z nouze cnost, v podstatě jediný způsob, jak nenechat zmizet nejúspěšnější automobilku světových automobilových soutěžích všech dob v propadlišti dějin. Třeba se díky Chrysleru a americkému trhu dočkáme nějakého retra v podobě malého sportovního auta s úžasným turbomotorem a propracovaným pohonem všech kol....
Italská vláda měla tehdy Alfu prodat BMW. Němci nabízeli nejen hromadu peněz, ale na rozdíl od Fiatu o Alfu taky moc a moc stáli. Dokud byly Alfa a Lancia konkurenty, bylo to ku prospěchu obou.
Přemalování Chryslerů na Lancii je z nouze cnost, v podstatě jediný způsob, jak nenechat zmizet nejúspěšnější automobilku světových automobilových soutěžích všech dob v propadlišti dějin. Třeba se díky Chrysleru a americkému trhu dočkáme nějakého retra v podobě malého sportovního auta s úžasným turbomotorem a propracovaným pohonem všech kol....