Novinky
ozawasan
0
přišli na to, že u modelu Audi Konrád se jim zasekává kulomet po prvních dvou pásech.....holt ani Audi se problémy nevyhýbají.....
3_diamanty
0
nedavno tu bol dost pekny clanok o multitroniku a jeho poruche v audine co nemala ani 100 000km - vravi sa tomu realne skusenosti 😉 ( ja ich ma mtiez dost - napr odchadzajuce prevodovky v pole 6N1 a pod. )a tie su vo vacsine ine ako tie ktore garantuje vyrobca - kvalita je uz dnes uplne rovnaka takmer vovsetkych autach....len poniektori si stale myslia ze ked maju nejake specialne logo na kapote ze maju nieco viac....mnohi sa uz dosmiali ked chdoili po servisoch s autami ktore povazovali za nepokazitelne a imidzovo spickove....
ozawasan
0
tak jak prohlásil kamarád mechanik - auta se v Evropě přestala vyrábět v roce cca.2002 a v Japonsku v roce 2006..... Tedy auta, která mají něco vydržet, být pokud možno bez poruch apod. Teď už se vyrábí pouze předměty denní spotřeby, jejichž cena však určení v mnoha případech značně přesahuje.....
_MT_
0
Mám takový pocit, že jde o rozsáhlý problém VW s Webastem. Jestli se nepletu, tak je pro pokračující problémy VW už odřízl a Webasto tak ztratilo slušný objem zakázek.
No jo no, typický přístup koncernu VW, v USA svolávačka a výměna a v Evropě ticho po pěšině a ať si to, nejlépe po záruce, zacvaká zákazník. Až se začnou, pokud vůbec někdy, do USA vozit Škodovky resp. všechny evropské klony VW, tak bude veselo 😄
myslím si, že v EU chybí nějaký úřad podobný NHTSA v US... Jinak Škoda v americe??????? >😁 sranda... I když je pravda, že e😜ort do Austrálie mě taky tenkrát překvapil >😁