Novinky
PeterLuk
0
...by ma zaujímalo aká je tá "supernízka" cena a tiež motor. Vzhľad neije niak lákavý, ale o to pri tomto aute nejde...
vrkuboy
0
Cena je hned v prvním odstavci!!!! Ale tak daleko jsi se asi nedočetl. 😄
PeterLuk
0
No, niak som ju prehliadol... ;-\
[odkaz]
Tady mi na fotce chybi jen BUD s Terencem.
Okynka nejsou v africe potreba, stejne by je kluci domorodci rozbili. Spis ta nosnost 500kg je malo- to auto dostane zabrat mnohem vic.
Tady mi na fotce chybi jen BUD s Terencem.
Okynka nejsou v africe potreba, stejne by je kluci domorodci rozbili. Spis ta nosnost 500kg je malo- to auto dostane zabrat mnohem vic.
Když s největší pravděpodobností dostane víc, tak je nějaká papírová hodnota stejně šumák. >😁
😄 on treba tezkej kulomet taky neco vazi. Proste to meli dimenzovat alespon na tri ctvte tuny, kdyz to bude muset vozit pul vesnice.
tak privari dalsich par trubek v mistech, kde se to zacne ohybat. No problemo. Stejno to je spis zaklad auta, ber to tak, ze najezdili celych 2500 km v ramci testu >😁 .
To vypada, jakoby to jeden den kreslili, dva dny svarovali a montovali , 14 dni testovali a pak rovnou zahajili seriovou vyrobu >😁
To vypada, jakoby to jeden den kreslili, dva dny svarovali a montovali , 14 dni testovali a pak rovnou zahajili seriovou vyrobu >😁
Tie bocne a zadne skla, resp. plexiskla tam teda namontovat mohli. Co ak zaparkujete v blizkosti smecky hladnych levov alebo hyen? >😁 :yes:
Co mi ta prezentace pripomina... hmmm.... uz vim.
Co je Mobius pro Afriku , tim je Citigo a Rapid pro Cesko >😁
Africani se prave dohaduji, co je lepsi, jestli cizacka Dacia z Maroka anebo jejich "vlastni " Mobius vyrabeny Anglicanem.
Par hnusnych zpatecniku si dovoli mozna rypnout, ze japonske Toyoty zaslapou oboji dvoji do prachu zeme, ale kdo by bral takove odpadliky vazne >😁
Co je Mobius pro Afriku , tim je Citigo a Rapid pro Cesko >😁
Africani se prave dohaduji, co je lepsi, jestli cizacka Dacia z Maroka anebo jejich "vlastni " Mobius vyrabeny Anglicanem.
Par hnusnych zpatecniku si dovoli mozna rypnout, ze japonske Toyoty zaslapou oboji dvoji do prachu zeme, ale kdo by bral takove odpadliky vazne >😁
celkom slušné. Ešte tak dorobiť zavretú karosériu, nejaké to kúrenie a klímu a aj by som to zobral. Jednoduché auto, kde sa nemá moc čo pokaziť, hranaté tvary mám rád ... fajn.