Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Ford Mondeo se zpozdí, má problémy s homologací

44 komentářů

alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
HitmanPB
S Mazdami nemám skúsenosti, čiže tie môžem hodnotiť iba po vizuálnej stránke. Mazda robí určite dobré autá. Ale s Fordami som jazdil, páčili sa mi ich jazdné vlastnostia a vizuálne sa mi páčia viac ako Mazdy.
Klaudius
určite?
positivemind
Bohužel s těmi plasty musíš nějakou dobu žít a pokud jsou nevzhledné už na pohled, těžko to zachrání cena. Pokud má ale někdo v plánu koupit auto menší a Mazda 6 mu umožní přeskočit výš, bude spokojený. Stejně otřesný je uvnitř třeba Passat
npc
nojo, olizovaci plastu si na sve neprijdou, ale motoricky, podvozkove a co se komfortu tyce moc chyb nema. cenove to myslim taky odpovida.
jazva
Mazda 6 má otrasný interiér... :no:
_MT_
A jaký je rozdíl mezi generacemi a Mark? VW také používá Mark. Jsou různé systémy označování vývoje a dá se mezi nimi zhruba převádět. Třeba u software se běžně používá major.minor, ale i složitější systémy jako major.minor.build.revision. Pak se major verze překládá jako generace. Minor by byl v řeči automobilového průmyslu facelift. V konečném důsledku je to vždy na producentovy.
_MT_
Nechceš to nechat na automobilce, aby si to rozhodla? 😉
_MT_
A jak je to auto dlouhé? Pět metrů? Tady [odkaz] tak na mne působí.
hipisko
ty si uplne mimo ako ten magnetofon, co niekde nieco pocul, nahral na pasku a potom uz len prehrava utrzky naplacane na kazetu jeden cez druhy
positivemind
Tohle Mondeo půjde, pokud bude v reálu vypadat tak skvěle jako na fotkách, na dračku jako rohlíky. Ten styl evokujícího Astona je prostě úžasnej :yes:
npc
A co Mazda 6 ?
npc
maji interni problem.... skoda ze nejsou informace jaky.
Tipuju to na crashtest, asi maji 4.99 hvezdicky z peti a musi to ted nahnat nejakym barevnym blikatkem upozornujicim na nedovrene bocni okenko pri vjezdu do mycky.
sir
mrkni treba sem....tady ledky mas

[odkaz]

americka verze to ma trosku jinak nez evropska
sir
Spíše je to pokus o vyvolani Flame.....placnout ze je to drahe auto...a ze by radeji Megan :d dyt je to otridu jinde...😁 proste blud
sir
Velikost je stejna..jako u teto generace....jen cesti novinari nepochopili rozdil mezi sedanem a liftbackem.. >😁
RS
Na fotkách je americký Fusion. Tam ledky zatím nefrčí ...
eMeS
možná vidím špatně, ale nikde jsem nezahlédl dneska tak populární zakomponování LED světel někam do čumáku. Netvrdím, že je to nutnost, ale v dnešní době uvést model bez LEDek je trochu "zpátečnické".Jinak se mě nové Mondeo vcelku líbí, věřím, že naživo to bude ještě lepší.
cerrbion
Mk, neMk, 1993 - 2000 bylo to samé auto i motory, jen v roce 96 přišel velký facelift, podovozek a technika zůstala stejná.Tohle modneo jsem po faceliftu měl.
Atlis
podla coho sudis, ze su predrazene? podla mna su naopak relativne lacne...
El_Scorpio
MkII bol tak silny facelif, ze to niekto oznacuje za novu generaciu. Ludia sa na tom nikdy nezhodnu a automobilka si to oznacuje typmi - Mark. Cize pravdu maju obaja. Podla mna je to tiez 4. generacia.
nebezpecnavosa
Každý správný časopisový odborník to jistě ocení. Hlavně to má ohromný vliv na funkci.
HitmanPB
Pokiaľ by som mal vyberať v tomto segmente, tak mojou voľbou by bolo jednoznačne Mondeo - samozrejme s najsilnejším benzínom 😄

Predná maska je síce tak trošku nedotiahnutá, ale celkový dojem z auta je fajn.
A Ford vie robiť aj podvozky...
HitmanPB
>😁 :yes:
oldrt11
je videt, ze chlapci z fmc uplne nevymetli suplata evropsky casti pag, a to je dobre...!
pro mistra toppera: ian callum delal pro pag, tj. pro fmc, tak jakypak copak, ne...
Magnetofon
Fordy su predrazene a nic naviac neposkytuju... no ale v Belgicku maju robotnici 3000 € v cistom...
Nie ako u nas vyrabame Porsche, Audi a plat 900 € v cistom...

Radsej by som bral Renault Megane.
Makovnik
Aktualny model [odkaz] je spredu krajsi, posobi serioznejsim vyrovnanejsim dojmom.
Tento nadchadzajuci vyzera zurivo.
Vyzera to, ze iba prehodili masku v horizontalnej linii, spodny nasavaci otvor isiel hore.
Novy je lepsi zozadu.
PeterLuk
Tak mne sa v triede páči aj Superb, C5, i40 a 508 a neopovrhol by som ani Optimou...
Ale tiež s topperom často súhlasím a teraz naopak. Mne sa súčasné Mondeo absolútne nepáči, možno len trocha zozadu, ale nástupca... Podobne to bolo aj s Focusom či Fiestou... :yes: :yes:
milic
Samozřejmě homologace 😄
Klaudius
Tak teda HOMOLOGÁCIA alebo HOMOLOGIZÁCIA? Hm?
Nicco
Tiez sa mi nepaci. Prerastena americka krava, uz je skoro tak opticky pretiahnuta, ako Jazvecik z Kvasin no a este k tomu Microsoft Auto v navigacii. Nic pre mna :-!
ponco84
Vieme toppor ze ti tam chyba logo kia alebo hnujdai....
pelikoš
to hodně povedený auto a podle mě,ač nejsem fanda této značky,tak smekám(pro známého fandu lidových vozů o několik délek vede) >😁
sandeman
Casto s tebou suhlasim, ale teraz ani nahodou, ukaz mi momentalne krajsie auto v strednej triede (premium nepocitaj) Podla mna velmi podareny dravy design, teda ked bude vyzerat tak ako na tych fotkach. Pohlad z profilu a v bielej farbe je neskutocny.
Vencator
:yes😒br />
to je ta jazykova bariera 😁 😉
Skipper
Mark 1 je to stejné jako 1. generace. Teda Mk1 a Mk2 jsou dvě generace. A liší se docela hodné.
Jinak k autu - designově se mi moc líbí na rozdíl od současného.
_Teddy_
Nie, spravne to pise Atlis😒br /> Mk1: 1993-1996
Mk2: 1996-2000
Mk3: 2000-2007
Mk4: 2007-(2013)

"...The fifth generation Mondeo (aka 2013 Ford Fusion) was unveiled at the 2012 North American International Auto Show..."
Atlis
1. generacia (mk i) - 1992-1996
2. generacia (mk ii) - 1996-2000
3. generacia (mk iii) - 2000-2007
4. generacia (mk iv) - 2007-2013
5. generacia (mk v) - 2013

ano, 1. a 2. sa velmi nelisia, ale su brane normalne brane ako dve generacie...
xpaja
autor ma pravdu, ctvrta generace.
I. generace (MK1 a MK2) 1993-2000
II. generace (MK3) 2000-2007
III. generace (MK4) 2007-....
Atlis
...pre autora clanku, tak jak v predmete... 😉
Atlis
[odkaz] - skus 😄
Cipísek
až na ty budíky. Uvidím v reálu a hlavně v kombíku. Vedle mých Passatů by to bylo další auto, které by připadalo v úvahu :yes:
3_diamanty
sa fordu skutocne nevydaril 😉

pre mna za mna nech sa opozdi aj o par rokov, ta napodobenina astona ma skutocne neoslovuje