Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

TVR auta vyrábět nebude

4 komentáře

Anonym
TVR je prostě zančka, která má iamge. Káry nebyly tak doknalé jako u němců, ale mělo to styl, design, výkon.
geroc I.
Na rozdíl od tebe si myslím, že TVR není žádná škoda. Typický garážový výrobce.
Citroenjehistorie
Tak,tak...zadna skoda.Mel jsem moznost pracovat na dvou TVR-kach a byla to katastrofa.Kvalita zpracovani absolutne zadna,spoustu nedodelku a nevyresenych mist.Auta poskledana ze ctyr znacek dilu.Vazne velka bida.O spolehlivosti se radsi nebavim.Jedinnym plusem je jizda.I kdyz hodne ovlivnena da se rict strachem o sebe sama.Ponevadz verim ze i cyklista by znamenal velke nebezpeci pro ridice,co se tyce nasledku >😁
gil54
Ani já, stejně jako geroc I., nepláču nad případným koncem TVR. To by se člověk nad odchody legend utrápil. 😢 😢

MG, Triumph, Matra, Duesenberg, Auburn, Saab nebo motorky Norton, BSA, Matchless ale i auta jako Bugatti nebo Austin mini a mnozí jiní jsou již navěky mrtví a žijí jen jako veteráni.

Bugatti-VW a Mini-BMW nemají s původními automobilkami, kromě koupeného jména, nic společného. No to Mini možná ještě snahu opticky a stylem vypadat podobně jako originál. 😐 ;-\

Morálně je třeba reinkarnovaný Fiat 500 u mě víc než nové Mini a to proto, že "staví vilku na vlastní parcele".

A ani nechci puristicky otevírat diskuzi jak moc je dnes třeba Jaguar Jaguarem, Volvo Volvem, Rolls Rollsem a Bentley Bentleyem. Ale alespoň neporušili kontinuitu výroby, když už nebyli schopni dál vyrábět sami.