Novinky
Mercedes-Benz E: Příchod kombi na podzim oficiálně potvrzen, sedan si koupilo už 40 tisíc zákazníků
15 komentářů
0
V kazdej triede je kralom :yes: a navyse elegan vzdy a vsade
Konecne som mal moznost vidiet tento kusok aj v skutocnosti a musim povedat, ze je to podla mna krasne auto. Prajem Mercedesu uspech, nech uz konecne hodia za hlavu tie drobne problemy s kvalitou! Uz sucasne C-cko vypada byt o mnoho spolahlivejsie, tak vypada, ze idu spravnym smerom... :yes:
jel jsem s tímhle novým Éčkem 500 4Matic trasu dlouhou asi 45-50km s průměrnou spotřebou 18/100 a nejvíc jsem si to užil,BOMBA!!! ale já bych radši ten 3,0V6 v naftě >😁
Projet se ve V8mičce od Mercedesu a vzít si z toho, že bych radši pod kapotu kamna? Mno, každej jsme nějakej. 😉
Buď do toho jdeš (spíš) srdcem, nebo rozumem..., ve druhém případě je naprosto logická volba vlastnit raději 350 CDI...
A v tom prvním případě jsou myslím (za ty prachy) i lepší "opravdové srdcovky" než E500 4Matic... :-!
P.S. Co se týká spotřeby, jako "kamna" je spíš ta E500 4Matic 😉
A v tom prvním případě jsou myslím (za ty prachy) i lepší "opravdové srdcovky" než E500 4Matic... :-!
P.S. Co se týká spotřeby, jako "kamna" je spíš ta E500 4Matic 😉
Tak Donovan má vlastně pravdu, každej jsme nějakej... Mně by srdíčko plesalo rozhodně i nad 350 CDI. 😄
Navíc Éčko je vážně kus. :yes:
Navíc Éčko je vážně kus. :yes:
Sedan už si koupilo 40 tisíc zákazníků - to je teda krize! >😁
No jo, ale pochop mladá kryso, že všichni ti "chudáci" chtěli původně eSklasu... ;-\ :😉
>😒]
>😒]
To mi taky vrtalo hlavou, že teď budou páni trapně ocasit v éčku už za necelý milión >😒]
Dneska jsem potkal jeden kombík s částečnou kamufláží v praze.