Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz E: Příchod kombi na podzim oficiálně potvrzen, sedan si koupilo už 40 tisíc zákazníků

15 komentářů

V kazdej triede je kralom :yes: a navyse elegan vzdy a vsade
Konecne som mal moznost vidiet tento kusok aj v skutocnosti a musim povedat, ze je to podla mna krasne auto. Prajem Mercedesu uspech, nech uz konecne hodia za hlavu tie drobne problemy s kvalitou! Uz sucasne C-cko vypada byt o mnoho spolahlivejsie, tak vypada, ze idu spravnym smerom... :yes:
talio2
jel jsem s tímhle novým Éčkem 500 4Matic trasu dlouhou asi 45-50km s průměrnou spotřebou 18/100 a nejvíc jsem si to užil,BOMBA!!! ale já bych radši ten 3,0V6 v naftě >😁
Projet se ve V8mičce od Mercedesu a vzít si z toho, že bych radši pod kapotu kamna? Mno, každej jsme nějakej. 😉
white label
Buď do toho jdeš (spíš) srdcem, nebo rozumem..., ve druhém případě je naprosto logická volba vlastnit raději 350 CDI...
A v tom prvním případě jsou myslím (za ty prachy) i lepší "opravdové srdcovky" než E500 4Matic... :-!

P.S. Co se týká spotřeby, jako "kamna" je spíš ta E500 4Matic 😉
woody-alien
Tak Donovan má vlastně pravdu, každej jsme nějakej... Mně by srdíčko plesalo rozhodně i nad 350 CDI. 😄

Navíc Éčko je vážně kus. :yes:
white label
Jasně že každej jsme (naštěstí) nějakej...
Nejsem žádný extrémní příznivec "jen benzínu", nebo "jen nafty" do všeho...
V případě Ečka bych jen prostě také nakonec volil tu (podle mě) zatím "nejrozumnější" a "nejsmysluplnější" motorizaci - 350CDI se sedmistupňovým automatem... :-!
krysa23
Sedan už si koupilo 40 tisíc zákazníků - to je teda krize! >😁
white label
No jo, ale pochop mladá kryso, že všichni ti "chudáci" chtěli původně eSklasu... ;-\ :😉
>😒]
krysa23
To mi taky vrtalo hlavou, že teď budou páni trapně ocasit v éčku už za necelý milión >😒]
white label
To víš, krize je krysa ta si nevybírá...padni komu padni...naopak čím máš víc o to víc přijdeš... 😉
Andromeda
Tak tady bych si až tak jistý nebyl kolego 😉 ...Cesty a přízeň krize(a určitě i kolegy krysy) jsou nevyzpytatelné >😒] ...Pro mnohé nepřiznaný zlatý důl...
woody-alien
>😁 :yes:
manetino
Dneska jsem potkal jeden kombík s částečnou kamufláží v praze.
white label
To byl zas nějaký další pražský krizový švorcák, co chtěl Maybacha, nebo aspoň eSkládu a teď se musí maskovat v obyčejném kombíkovém Éčku... :-! :😉 >😒]