Technika
delvan
0
tak to máš asi špatný brejle páč článek je o transporteru a v diskuzním příspěvku na kterej reaguju neni o multivanu ani slovo
Přejít do diskuze
Netuším, co se tam vleze a co jo, prostě myslím šestiválcový diesel 😄 Jinak dík za informaci.
Pravda, cítil jsem se trochu jinak, neb to byla zvláštní zkušenost. On ten motor auto utáhne, i naložené (jak jsem zkoušel, jeli jsme v tom v 6 lidech) docela s přehledem, ale tím to vše končí. Když je tam diesel a chci jet nad 130km/h, už to žere hodně přes 10, tak pak si vyber jako...
Je to buď na pomalejší jízdu za 8, anebo pro V6, které se tak nenamáhají. Jo a ještě bych se rozhodoval mezi automatem a manuálem docela dost (ač fanda automatů), protože to DSG nemělo snahu vůbec brzdit motorem, ale vůbec.
Je to buď na pomalejší jízdu za 8, anebo pro V6, které se tak nenamáhají. Jo a ještě bych se rozhodoval mezi automatem a manuálem docela dost (ač fanda automatů), protože to DSG nemělo snahu vůbec brzdit motorem, ale vůbec.
to může napsat jenom člověk kterej T5 nemá, ty co ho nemaj pějou chválu a ty co ho maj tak nadávaj...já ho mam 8 měsíců, 20tis km a auto sice zatim jede, motorově bez problému (aby taky ne), ale od začátku se ozýva různý drnčení z palubky, kvalita plastů je opravdu šílená, to sem neviděl ani ve 20 let starym osobáku...no a vysoká cena + základní výbava ala 4 kola+volant a za vše ostatní si připlať, to je taky terno, jinak mam 2.0TDI 103kw a myslim že to stačí, žere v průměru 7litrů
Jel jsem s benzinem 150kw a... jede normálně, žádný drak, vysoká spotřeba (kombinace měst👋dílnice 13,9)
Co mě ale zarazilo byl nechutný zvuk, dieselový zvuk. Jinak transporter s benzinem - co jsem měl já ten 2.0T DSG byl dle mého názoru větší rarita jak Ferrari v Prahééé 😄
Jinak souhlas, tohle auto by zasloužilo V6, tak jako Meďánek 😄
Co mě ale zarazilo byl nechutný zvuk, dieselový zvuk. Jinak transporter s benzinem - co jsem měl já ten 2.0T DSG byl dle mého názoru větší rarita jak Ferrari v Prahééé 😄
Jinak souhlas, tohle auto by zasloužilo V6, tak jako Meďánek 😄