Novinky
No, je vidět, že čas hraje pro Panameru. První co musí každému kdo ji spatří napadnout, že nemít Panameru... to snad ani dost dobře nejde. Auto, které tvoří svět. Svět aut a svět lidí. Panamera nastavila superlať v lux segmentu. Technicky bude sice porovnávána s třídní konkurencí, ovšem design, styl a neskutečná image Panameru katapultuje na bezkonkurenčně nejprestižněšjší místo v žebříčku.
Dokonale zharmonizovaná arogance s milostí. Fantastický nízký, dravčí posaz na silnici, umocněný špičkovou technikou, a exkluzivní čtyřmístná kabina. Není jiná volba.
BRAVO PANAMERA :yes:
Dokonale zharmonizovaná arogance s milostí. Fantastický nízký, dravčí posaz na silnici, umocněný špičkovou technikou, a exkluzivní čtyřmístná kabina. Není jiná volba.
BRAVO PANAMERA :yes:
Voľba je samozrejme i iná, len treba otvoriť oči a nebyť neustále zaslepený...zo súčasných modelov Porsche je Panamera ten najškaredší a najnevkusnejší, nech sa na margo Cayennu popísalo čokoľvek, ale stále ho dokážem akceptovať ako Porsche viac, ako tento pretiahnutý nepodarok 911-ky. Cayenne je vzhľadom na svoju stavbu proporčne tam, kde má byť, každý "sval" je na svojom mieste, kdežto tuná je to umelo vyzerajúce posunutie masy (o dvoje dvere) dozadu. Zase sa raz potvrdilo, že ak sa za základ zoberie hoci aj skutočne krásne auto, jedna z ikôn automobilizmu, tak z nej zákonite nemusí vzniknúť zodpovedajúci model...pre mňa skutočne vrchol nevkusu, no stále platí, koľko ľudí, toľko chutí...no v tejto triede by som za kráľa pasoval niekoho úplne iného, navzdory technike, ktorá bude od Porsche nepochybne viac než slušná...
Myslím, že v tomto Cayennu zbytečně fandíš... Je to opticky podobně "znásilněná" 911 ("křížená" s Touaregem), jen sis na ni už (na rozdíl od Panamery) "trochu" zvyknul, navíc mu znatelně pomohl jeho facelift...
možno Cayennu fandím zbytočne, možno nie...posunutie masy smerom nahor mi neprekáža, keď sa pridá "správne množstvo masy" (správne proporčné rozloženie), kdežto u Panamery je to "iba" o pohybe masy smerom dozadu...môžeš mať iný názor, ale môj názor je takýto a nezmení sa ani časom, netvrdím, že si na Panameru nezvyknem, ale nikdy sa mi páčiť nebude, kdežto Cayenne sa mi páči od začiatku 😉 ak by som porovnával veľké koncernové SUV, tak Cayenne spolu s Touaregom u mňa jasne víťazí nad Q7...
Q7 také nemusím, ale u mě jasně vítězí (designově) i Touareg nad Cayennem... od začátku... navíc původní Cayenne už několikrát obsadil "čelní příčky v hodnoceních "nejhorší" autodesign... 😉
mám svoje oči, ktoré mi to premietnu tam kam majú (zatiaľ 😄 ) a na nejaké ankety nekladiem prílišný dôraz...Touareg bol pred faceliftom taktiež trochu nemastný-neslaný, tiež mu pomohli faceliftové zmeny (hlavne v predných partiách, keďže tam sa udiali najväčšie zmeny pre zjednotenie VW ksichtu) podobne ako Cayennu...u mňa to majú tieto dva modely dizajnovo "nastejno", no v Porsche sa predsa len vyskytuje viac exkluzívnych prvkov prislúchajúcich ku značke, tak to vnímam ja 😉
Do Panamery chtěli za každou cenu dostat co nejvíc designu
z 911, což byla podle mě chyba...
To je jako bys chtěl udělat (designově) za každou cenu třeba novou S8 z R8... :-!
Edit: Ještě se vrátím k tomu Touaregu a Cayennu...já ti tvůj názor tím svým pochopitelně nevyvracím, jen se snažím obhájit ten svůj.
Podle mě je jeden ze základních předpokladů povedeného designu právě to, když se "tvoří" současně celkové proporce s většími i menšími detaily...
Na Cayennu prostě jasně vidím "kostru" z Touaregu s různě příspůsobenými (až znásilněnými) většímí či menšími detaily ve stylu 911...
Názory skutečných odborníků na design, bych také nepřeceňoval, ale na druhou stranu ani úplně nepodceňoval...
z 911, což byla podle mě chyba...
To je jako bys chtěl udělat (designově) za každou cenu třeba novou S8 z R8... :-!
Edit: Ještě se vrátím k tomu Touaregu a Cayennu...já ti tvůj názor tím svým pochopitelně nevyvracím, jen se snažím obhájit ten svůj.
Podle mě je jeden ze základních předpokladů povedeného designu právě to, když se "tvoří" současně celkové proporce s většími i menšími detaily...
Na Cayennu prostě jasně vidím "kostru" z Touaregu s různě příspůsobenými (až znásilněnými) většímí či menšími detaily ve stylu 911...
Názory skutečných odborníků na design, bych také nepřeceňoval, ale na druhou stranu ani úplně nepodceňoval...
Prodávat se to bude dobře, protože těch zákazníků, co na ní čekalo muselo být hodně. Jinak by do toho Porsche nešlo. Co se týká prestiže, tak to je hodně subjektivní, faktem je, že zatím nemá konkurenci. V souvislosti s novou situací ve vztahu Porsche a VW bude zajímavé sledovat osud Lamborghini Estoque. Vzhledem k okolnostem (cena na úrovni špičkového CLS) bude asi prodejnost dobrá. Ovšem stále je zde ještě prestižnější Rapide nebo právě zajímavý Estoque. Navíc, pokud vezmeme v potaz, že se nejedná o klasický sedan, pak padá konkurence Qporte, vrcholných verzí XJ, Continentalu FS. I když já si stále myslím, že v této skupině aut, se doslovné uspořádání karoserie neřeší. Spíš jde o pocit, o radost. Já bych svojí našel v CLS, XJR a v případném Estoque.
Muze to byt nejpanamerovatejsi a neporshovnejsi porshe ze vsech porshat na cele sire planete a v prilehlem vesmiru. Stejne z toho zbyte jen trapna 4 dverova parodie na 911.
Jinak pomerovat styl se da toliko relativne s tim ze castecne lze subjetivni nazory objektivizovat dotaznim velkeho mnozstvi lidi. Anketa samozrejme neni buhvi jak reprezentativni, ale presto: 43.6% respondentu označilo jako "Nejhezčí pětimetrovou limuzínou dnes" Maserati Quattroporte. Panamera je 5 ze 7 s 8,1%. Dalsi VW "ikona" Audi A8 zustala 6. O cem to svedci? Ze koncern vyrabi nejosklivejsi auta v luxusnich segmentu? Ze mozna VW group definuje Styl a bla bla bla a ikony a bla bla bla, jen nikdo jiny krome VW fanatiku tomu nerozumi a DOVOLI se oznacit jako nejhezci auto neco jineho, nerkuli Maserati? To jsou tvrda zjisteni... 😲
Jinak pomerovat styl se da toliko relativne s tim ze castecne lze subjetivni nazory objektivizovat dotaznim velkeho mnozstvi lidi. Anketa samozrejme neni buhvi jak reprezentativni, ale presto: 43.6% respondentu označilo jako "Nejhezčí pětimetrovou limuzínou dnes" Maserati Quattroporte. Panamera je 5 ze 7 s 8,1%. Dalsi VW "ikona" Audi A8 zustala 6. O cem to svedci? Ze koncern vyrabi nejosklivejsi auta v luxusnich segmentu? Ze mozna VW group definuje Styl a bla bla bla a ikony a bla bla bla, jen nikdo jiny krome VW fanatiku tomu nerozumi a DOVOLI se oznacit jako nejhezci auto neco jineho, nerkuli Maserati? To jsou tvrda zjisteni... 😲
Já bych viděl už jen jako úspěch, že se A8 objevuje ve společném hodnocení s Porsche a Maserati. A8 luxusní segment ? Nejdřív je Audi nařčeno, že nepatří ani do prémie a najednou je luxusní segment. Jak si sakra do toho koncernu ještě kopnout ?
P.S. Kdo byli respondenti té ankety ? Majitelé aut z tohoto segmentu a nebo "každej vošoust" z ulice ? Je hrozně jednoduché prohlásit, že (např.) Murcielago je to nej auto na planetě a "nějakej rudej" z Maranella mu nesahá ani po kotníky, ale z pozice za volantem Fabie to vypadá směšně a o možném úspěchu obou to řekne akorát velkou 0.
P.S. Kdo byli respondenti té ankety ? Majitelé aut z tohoto segmentu a nebo "každej vošoust" z ulice ? Je hrozně jednoduché prohlásit, že (např.) Murcielago je to nej auto na planetě a "nějakej rudej" z Maranella mu nesahá ani po kotníky, ale z pozice za volantem Fabie to vypadá směšně a o možném úspěchu obou to řekne akorát velkou 0.
Ta anketa probehla tady na www.auto.cz - je to v historii anket. Ja jsem si ty auta v ni nevybiral a A8 do spolecnosti MB S, Panamera, JAG a pod dle meho patri. Mezi nama A8 se mi libi vic nez Panamera. Je to sice sterilni Audi, ale neni nevkusne...
Ano, to je přesné. Sterilní, ale ne nevkusné.
Jen bych podotknul k té Panameře, že mě zatím nijak extra neoslovila (co do vzhledu). O technice ale nepochybuji.
V této kategorii jsem asi přílišná "konzerva", ale pokud se bavim o 5m limuzínách, tak upřednodtňuji jiné parametry než 0-100 a Vmax. Samozřejmě musí tyto auta dosahovat "luxusní" dynamiky, ale nevidím už rozdíl mezi 400HP a 500HP+. Proto mě třeba u Quattroporte "moc nesedí" ten vysokootáčkový charakter.
Jen bych podotknul k té Panameře, že mě zatím nijak extra neoslovila (co do vzhledu). O technice ale nepochybuji.
V této kategorii jsem asi přílišná "konzerva", ale pokud se bavim o 5m limuzínách, tak upřednodtňuji jiné parametry než 0-100 a Vmax. Samozřejmě musí tyto auta dosahovat "luxusní" dynamiky, ale nevidím už rozdíl mezi 400HP a 500HP+. Proto mě třeba u Quattroporte "moc nesedí" ten vysokootáčkový charakter.
Samozrejme ze k 5m limuzine sedi spis motor z mercedesu nez z Ferrari - jak je tomu u Quattroporte. Quattroporte je nefalsovany sportak zabaleny do 4D sedanu. Je jine kazdym coulem - Neopakovatelne - skutecny driver's car. Je samozrejme na posouzeni, jestli ma smysl delat z limuziny zabavne auto. Quattroporte otevrelo novy trh - spis segment trhu a ostatni se ho snazi zaplnit. Nic jineho v Panamere hledat netreba. PS: limuzina skutecne vypada spis jako MB S nez jako Panamera...
Essesante, tebe číst, to na člověka opravdu zavane vánek horních pěti tisíc Evropy... >😁 Quattroporte je zcela okrajový vůz svého segmentu. Jak tu kdysi někdo napsal, takřka takový... italský superb. Co se týká té tvé ničím blížeji definované sterility, v ní si samozřejme podává QP a A8 ruku. Originálem ve smyslu výrazové jedinečnosti v této kategorii byl (a doufejme opět bude) výhradně jaguar. Panamera pak přináší absolutní vizuální a technickou dokonalost. Panamera rázem smetla potenciální konkurenci, a zůstává než Aston Martin a studie Lamborghini. Pokud VW povolí, aby Lamborghini spustil výrobu, pak tu spusť zase ty ódy na svou novou modlu. Možná se tomu bude dát i věřit...
P.S. Musíš umět sortýrovat uvnitř třídy, a to včetně přesahů. Aston je o stupínek výše na pomezí lux a exkluziv, pod ním je na hraně třídy Panamera (a zde by také mohl být lamborghini), pak je klasická prémie - Mercedes-Benz, BMW a AUDI, na spodní hraně uzavírá lux-tabulku QP spolu s Lexem. Oběma se nedostává potřebného image. Na jaguara nyní čekáme, držme mu palce aby se zcela přirozeně včlenil tam kam patří, to je zde po bok německé prémie.
P.S. Musíš umět sortýrovat uvnitř třídy, a to včetně přesahů. Aston je o stupínek výše na pomezí lux a exkluziv, pod ním je na hraně třídy Panamera (a zde by také mohl být lamborghini), pak je klasická prémie - Mercedes-Benz, BMW a AUDI, na spodní hraně uzavírá lux-tabulku QP spolu s Lexem. Oběma se nedostává potřebného image. Na jaguara nyní čekáme, držme mu palce aby se zcela přirozeně včlenil tam kam patří, to je zde po bok německé prémie.
Hlasas bludy a nesmysly, kterym se taky kazdy rozumny prispevovatel smeje. Maserati Quatroporte je luxusni sportovni sedan a jediny skutecny driver's car v segmentu. Nevim, kdy by o Superbu nekdo prohlasil, ze je nejkrasnejsi ve tride a V8 v Quattroporte je klenot a unikat sam o sobe - Srovnani Quttroporte a Superbu je mozne na urovni: ano je to cosi na 4 kolech... Je naprosta blbost, ze by snad Quattrporte v ramci premie stalo POD MB, BMW nebo Audi. To si tady skutecne myslis jen ty a par dalsich blbecku. Panameru zatim malo kdo ridil a tak se musime spokojit s vizulni strankou veci a ta je predevsim v pripade exterieru ohavna. Jako nejhezci v segmentu ji oznacilo pouze 8% respondentu na ankete auto.cz. Naopak drtive zvitezilo Quattroporte...
Neřekl bych, že se má Quattroporte problém s image. Spíše bych řekl, že image Quattroporte je "trochu jinde" než německá trojka, ale určitě bych ho nezařadil pod ně.
Souhlasím, ale nemyslím si, že by GTI srovnával tyto dva (charakterově naprosto rozdílné) vozy nějak přímo, nebo obecně. Mnohem spíš tím jen narážel na (v Evropě) společný vzácnější výskyt..., i když u obou aut z úplně odlišných důvodů...
třeba tohle je víc sexy😒br /> [odkaz]