Videa
Fe
0
Perfektná reklama :yes:
switch.man
0
:yes:
RS
0
po dlouhé době skvělý nápad i provedení :yes:
dan8
0
:yes: 😄
Prostředí krásné, úplně mě to táhne na jih Itálie na dovolenou, ovšem pointa reklamy mně úplně nesedí...
Taky bych si vyplavené auto nepořídil. 😢 Hezké, ale dalo se z toho nápadu udělat více. Čekal jsem, že pojedou ve stopách někdejších italských emigrantů lodí, kolem Sochy svobody, ... Jestli navíc skutečně utopili pár 500, 2x škoda.
Neutopili. Vidiet to na animackach, ze do vody nic neskocilo, okrem kurzora mysi grafika.
Vážně, tak tos mě dostal, já byl skálopevně přesvědčený, že všechny ty 500ky utopili minimálně jednou😒br />
"Přivezte další várku..., klapka, žlutá 500vka do vody po čtvrté..." >😁
a než naučili toho kraba kam má jít... 😄
Ahahahaha, w-label chce byt nasilu vtipny a zaujimavy a chrli odpad aj ked s nim clovek nekomunikuje, ahahahaa >😒]
Ked si na mna zatezeny, daj si pohov, buzikov nemam rad 😉
Ked si na mna zatezeny, daj si pohov, buzikov nemam rad 😉
"Buzikov" nemáš rád? Tak to se logicky moc nemusíš... >😁
V egocentrizme si kral, nikto sa ti nevyrovna, to si uhadol a logiku ti zozrala obrna >😁
To ale určitě není celá tvoje diagnoza, klidně pokračuj, kapacita zdejších příspěvků je velkorysá... :😉 >😒]
Na celu tvoju diagnozu urcite nepostacuju, o tom sa da napisat rigorozna praca.
Uz si minule dokazal, ze si mentalne zaostaly, mozes v tom pokracovat aj monologom, mna k opatovnemu dokazovaniu nepotrebujes.
Nezabudni to zasypat smajlikmi, aby si to "já se tu jen bavím" umocnil 😉
Uz si minule dokazal, ze si mentalne zaostaly, mozes v tom pokracovat aj monologom, mna k opatovnemu dokazovaniu nepotrebujes.
Nezabudni to zasypat smajlikmi, aby si to "já se tu jen bavím" umocnil 😉
Opět bombastická reklama na bombastické auto... :yes:
Vtipné, nenásilné, nevtíravé :yes:
Jen si říkám, že do tohoto se přeci průměrný američan nemůže usadit >😒] Prava ale je, že prodejní čísla míří evidentně na ty se zdravým životním stylem.
Jen si říkám, že do tohoto se přeci průměrný američan nemůže usadit >😒] Prava ale je, že prodejní čísla míří evidentně na ty se zdravým životním stylem.
Americka 500 ma sirsi sedacky nez evropska verze. A je lepe vybavena, motor je MA 1.4.
Je zajímavé, jaký je obecně v Evropě zkreslený pohled na Ameriku jako takovou.
Je zřejmé, že nikdo si prostě v Evropě neumí Ameriku představit jako kontinent složený v podstatě z 50 (více, či méně) odlišných států..., tedy... tak, že třeba stát New York je v mnoha ohledech Evropě podobnější než třeba Texas (a než některé k Evropě přičleněné země).... Je jasné, že na farmu si F 500 asi nikdo nepořídí, ale do Ney Yorku, či Toronta, je to stejně vhodné autíčko, tak jako např. do Milána. 😉 A kolik má New York obyvatel si lehce vygooglí každý....
P.S. Tlustí černoši a běloši taky netvoří 90% populace.
Je zřejmé, že nikdo si prostě v Evropě neumí Ameriku představit jako kontinent složený v podstatě z 50 (více, či méně) odlišných států..., tedy... tak, že třeba stát New York je v mnoha ohledech Evropě podobnější než třeba Texas (a než některé k Evropě přičleněné země).... Je jasné, že na farmu si F 500 asi nikdo nepořídí, ale do Ney Yorku, či Toronta, je to stejně vhodné autíčko, tak jako např. do Milána. 😉 A kolik má New York obyvatel si lehce vygooglí každý....
P.S. Tlustí černoši a běloši taky netvoří 90% populace.
.... reklama je povedená a ač jsem tomu sám moc nevěřil, F500 je v USA docela úspěšný.... Nevím jestli tomu pomohl příchod Abarthu nebo agresivnější cenový marketing, každopádně za prvního půl roku se F500 v USA prodalo téměr 21tis. ks.
Kdo by řekl, že F500 dotáhne Mini? Ten má za to samé období 23tis.ks... (+ teda ještě Countryman, který přidává dalších 9tis....)
Zdroj: [odkaz]
Kdo by řekl, že F500 dotáhne Mini? Ten má za to samé období 23tis.ks... (+ teda ještě Countryman, který přidává dalších 9tis....)
Zdroj: [odkaz]
Cena se neměnila.
Zřejmě hodně pomohl Abarth (je to prostě něco jediněčného) a nejspíš i dokončená síť dealerů.
Je docela dobře možné, že dokonce roku by mohla F 500 předstihnout i Mini, protože nárůsty prodejů jsou fakt enormní.
Daří se.
Zřejmě hodně pomohl Abarth (je to prostě něco jediněčného) a nejspíš i dokončená síť dealerů.
Je docela dobře možné, že dokonce roku by mohla F 500 předstihnout i Mini, protože nárůsty prodejů jsou fakt enormní.
Daří se.
No pětistovce se v USA začíná dařit. Ještěže Fiat před lety tu 500 postavil, v posledních letech mu vyloženě zachraňuje (_!_).
tak zas jen o F500 to není.... Panda je úspěšná dlouhodobě a Fiat má i jiné stabilní modely, na kterých vydělává peníze (klasika Doblo a Ducato, z osobáků se stabilně drží Lancia "Y", teď Giulietta a ono i těch 50tis Freemontů ročně něco do kasy přihodí). Ale jako jo, i tak je to portfolio nosných modelů relatinvě úzké a chce to přijít s novým Puntem a něčím do nižší střední (ať už to bude další hatch typu Bravo nebo crosover)
Musí dál makat, novinky se daří, ale přichází pomalu a je jich málo.... Uvidíme.... 😉 Kdyby tak udělali kombík z toho Viaggia, ale to asi bohužel nehrozí....
Musí dál makat, novinky se daří, ale přichází pomalu a je jich málo.... Uvidíme.... 😉 Kdyby tak udělali kombík z toho Viaggia, ale to asi bohužel nehrozí....
Momentálně žiju v Kanadě a byl jsem docela mile překvapen tím kolik Fiátků se tady po cestách pohybuje. Je to občas i vtipné když zastaví vedle velkého RAM, kterému by se vešel na korbu 😄 Jinak spolu s VW Golf jsou to asi jediná evropská auta, která se tu vyskytují ve větším počtu. Ford Focus/Fiesta nepočítám, protože to jsou defakto američani...
sanka dole sefe :yes😒br />
to auticko narobi vsade viac rozruchu a ma vacsi smrnc a eleganciu ako vsetky ludove auta dokopy :yes:
to auticko narobi vsade viac rozruchu a ma vacsi smrnc a eleganciu ako vsetky ludove auta dokopy :yes:
F500 moc nesleduji, takže nevim zdali neproběhl nějaký facelift... ale docela mě na tom žlutém drobku překvapil ten "volkswágňácký" nárazník [odkaz]