Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Kia Quoris – Vlajková loď na prvním videu

31 komentářů

lowkick
Jo...korejská krabice...kdo tohle přirovná k D3, zaslouží vyšetření u očního, možná u psychiatra... :-!
3_diamanty
je ich pod vcerajsim clankom o tejto kii dost....ja tiez vravim ze kazde auto je original, debilom nevysvetlis 😉
4hill
Nazývat lidi s vlastním názorem "debilama" to chce opravdu velké IQ...a napsat slovo originál k článku o korejském voze to chce zase pro změnu silnej žaludek.. Jsi borec >😁
Choochoo
Musim souhlasit s tim ze to bude slusna kara a se slusne vyspelou technikou. Tady je jasne videt rozdil mezi Sade a Kii, co je kdo slusny udelat 😉
jossalito
Především v korejském koncernu mají pouze dvě značky, které musí zaplnit všechny segmenty trhu.
Ty myslivno. 8-s :no:
twistedTSD
Úžasné srovnání. 8-s
peter222
Určite Quoris bude veľká a pohodlná limuzína a to na úspech na americkom a ázijskom trhu upne stačí, ale európa je trochu ďalej. Tu treba mať aj jedinečný dizajn a techniku na vysokéj urovni lebo inak si v tejto triede na európskom trhu ani neťukne.
3_diamanty
ono to auto nebolo pre europu vyvijane ani navrhovane, prioritny trh je azia a usa.....tam to bude bestseller.......preto zboznujem posmeskarske a ustipacne reci radobyodbornikov....ktori uz hned vedia ze v eu to bude trapas roka a ze na nemecke auta to nema a podobne kecy......v eu ak sa to vobec bude predavat tak to bude len okrajova zalezitost....a nie je ani cielom automobilky nejako konkurovat nemcom a nahanat predaje v eu....ide len o spestrenie trhu nic viac....svojich zakaznikov si isto najde ale priorita je v azii a usa.....

Pacia sa mi tie predne svetla a ich optika...., cele auto je majestatne a verim ze aj v eu ak sa bude predavat si najde par zakaznikov ktori ocenia kvality a pohodlie tejto prvej zadokolky od kie....

phaeton tiez nema prioritny trh v japonsku alebo korei.....ale v eu.....takze teraz nezacnem pisat ze phaeton je zle auto......lenze logika niektorych nema logiku....co nie je pre europu je smejd.....aspon takto niektori to tu vnimaju....hlavne ze europske auta su najporuchovejsie na svete.....

inak uprimnu sustrast majitelom porsche ktorych sa tykaju tie prusery s turbom.... este ze japonci a korejci su v kontrole pri vyrobe daleko pred europou....toto sa im nemoze stat ani nahodou ze sa nekvalitny material pouzije ...tam totiz kontroly a procesy vyroby ktore zaviedla toyota uz pred par desiatkmi rokov su na takej urovni ze sa to europanom ani nesniva... hura system v eu sa na japoncov nechyta...
Shelby
zaseknuty plynovy pedal v Toyote v r.2010 je myslim si vacsi pruser ako turbo v Porsche. 0 ppm a vynikajuci system kvality je razom fuc.......
Mig_35
na tobě Toppere nejvíc oceňuju tu ochotu diskutovat. napíšeš kktinu, v dalším příspěvku ti ji někdo vyvrátí a ty už akorát držíš hubu. z čehož vyplývá, že jsi kkot
twistedTSD
Když chceš neustále vytahovat svolávačky...Proč tedy Toyota se těmi úžasnými kontrolami měla v Evropě za posledních deset let zhruba stejně svolávaček jako VW nebo Audi?
esenbe
No a nebo taky znáček BMW, MB a nebo čtyři kroužky. Protože to už jsi někdo ... Někdo prééémiový. A to za příplatky stojí...
695
...Myslím že prišiel ten čas.... ;-\
ozawasan
krom toho, že obchodní název trošinku navozuje erotickou atmosféru :-! , tak pokud tomu tady hodí cenovku vyšší, než 750 tisíc, tak si tu asi moc nezalítají..... I když tady s tím modelem spíš míří na asijce a američany a tady se z toho nikdo na sedinku zrovna dvakrát neposadí..... Ale za pohon zadních kol palec nahoru :yes:
esenbe
No máš pravdu ... rozhodující bude cena. V případě, že bych se měl rozhodovat mezi 4 roky jetým BMW 7 s 150 000 na tachometru a touto kií novou tak bych bral jednoznačně kiu.
4hill
to je to co Kie chybí.Tenhle vůz je důkazem toho že i kopírovat se dá špatně.
Choochoo
Prehanis. To ze ma audina okopirovany svetla od BMW tady nikdo neresi a tohle co je trochu podobne porad. Na videu ja jasne videt, ze se drzi sveho designu predku jako u Ceeda. Kdyby to mela laciny design a ne takto povedenej, tak bych musel rict ze to opalili od audi, takze porad lespsi od BMW 😉
jossalito
O čem to zase žvaníš? Ty už máš řádně zatemnělý mozek. 8-s :no:
kari.laz
teď jsi hodně ustřelil >😁 udělali jsi ze sebe Asijské játro.

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
[odkaz]

[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
[odkaz]

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
[odkaz]

[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
[odkaz]

[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
[odkaz]

[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
[odkaz]

[odkaz]
[odkaz]
vs
Tak zde bohužel BMW nic nemá
Norge
..nerobte predcasne zavery 😉
Ok, nie je to design-ovy original, a ani diera do sveta v automobilovom svete, ALE ! ..ale nikto ho nazivo nevidel, nesedel, vyskusal ..., podla videa by som to tak tragicky nevidel, ak spravne nastavia cenovu politiku, co pani k Azie dokazli uz viac krat..., sancu rozhodne ma. Ked budeme poznat vsetky technicke info, cenu a bude sa dat porovnat aj nazivo, mozme pristupit k hodnoteniam. Top zakaznici MB ci nych europskych znaciek, nepozeraju prvotne na cenu ... To je vyhradene inym skupinam zakaznikov.
Okrem toho, podobne sa vyjadrovali mnohy k Lexu, a dnes iba potvrdzuje, ze treba pocitat s kazdym, co chce,vie a ma co ponuknut ...
Beekey
Velikost je OK, tvary, i kdyz pro mnoho lidi evokuji BMW, myslim si, ze jako celek vubec nepusobi spatne. Co se techniky tyce, KIA uz je na dost vysoke urovni, aby nezklamala, ale ten pristup je stejne spatnej.
Rekl bych kroky se podobaji postupum Toyoty, jenze ta s Lexusem dotahla kvalitu na ne jen na uroven D3, ale v mnoha ohledech dala zakaznikum i neco vic, tim padem minimalne v USA nikdo neresil designove prvky, ktere si vypujcili od nemcu, a rekl bych, ze jich bylo vic a ta podobnost byla vetsi nez v pripade korejcu. Ale ackoliv cenove se do dnes ani nesnazi vyrovnat nemcum aspon ne v USA, ta cena je porovnatelne premiova, kdezto KIA hlavne pod vlastni znackou nic takoveho udelat nemuze, v USA si to urcite koupi za 30-40 tacu podle vybavy a motoru, ale to je jeste porad mnohem min nez by potrebovaly pro vstup do premiovych segmentu.
Zkousi to porad nekdo, od Opel, pres Peugeot az po Renault, ale tady do toho klubu bez zalozeni nove premiove znacky se neda dostat.
Norge
..o vstupe do spolku vyvolenych nehovorme, nema rodokmen, to je jasne. Ako lacnejsia alternativa vsak urcite ano.
Priklad :
A.: Ked si objednam odvoz do nadstandartneho hotela z letiska, ..a pride pre mna toto, som v klude, preco nie ...
B.:Ked si objednam odvoz do luxusneho hotela z letiska a pride nieco ine horsie ako MB v S ci LS od Lexa, tak to je slusna blamaz ...
Nenapadnost a nedostojny rodokmen, moze byt velkou zbranou pre urcitu skupinu ludi.
Verim, ze si rozumieme 😉
Beekey
Rodokmen je nepodstatny, ide iba o schopnost predat auto ako premiovy produkt v premiovom obale, hlavne za premiovu cenu, neplati iba pre auta ale na akykolvek produkt. (apple, lexus, infiniti... kde je rodokmen, v pripade jablka ani ten obsah nemusi byt extra vykonny)
Kia nema vyhradenu premiovu znacku, ani dostatocne premiovy produkt, ani ta cena nie je dost premiova, a nikto im neuveri, ze to co predavaju dosahuje kvality premiovych aut (ale aj keby to tak bolo, to posudit teraz asi nevieme z fotiek). Marketing je svina, a velakrat pomoze ked nemas desatrocia na budovanie znacky.
Preto moze tento koncept velkych pohodlnych limuzin napchanych technikou, ktora sa moze vo vela veciach vyrovnat premii, ale predavaju sa za cenu mainstreamu, uspiet iba na istych trhoch.
Norge
..ak dovolis 😒br />
- desatrocia budovana znacka, model v triede je rodokmen

- apple je pc-technika, neporovnavaj to so segmentom luxusnych limusin...

- co sa tyka Lexu ci Infiniti, ..podarilo sa im, teda skor tomu Lexu, aby ho brali do druziny, ale nikdy nebol plnohodnotne akceptovany ..prave kvoli tomu, ze vznikol kvoli zisku a aby bol zastupcom v tejto triede, ..nic to nemeni na fakte, ze je kvalitny ci inak skvely ..ma deficit 50.rokov historie..., a nikdy to nedozenie, to iste plati pre inych vyrobcov. Pokial chces zit v Monte Carle, jazdit na Kii asi nebudes .., preco aj ?! Ked si vsak bezny clovek s mierne nadpremernymi primom, v beznom meste si kludne Kiu osedlas, a pre dolezite dni si kludne objednas sluzbu kde maju MB,RR atd. Usetrene peniaze das na ucet, do jachty, opravy chaty.., manzelky, deti, mileniek , motorky atd ...

Ked sa na to pozrem manazersky ako ty, ..Kia nema sancu, ked sa na pozriem ako bezny clovek ...sancu rozhodne ma.
Tak ci onak, ..buducnost ukaze 😉
Beekey
Ci je to PC, Hi-Fi, oblecenie, cokolvek, ide o reklamua schopnost predat za premiovu cenu. Rodokmen a historia su argumenty tradicnych vyrobcov, ale bez aktivneho pristupu a schopnosti byt sexy to moze byt zradne a viest skoro ku krachu, staci sa kuknut na jaguar, bez Taty a novej ofenzivy a zmeny by umieral dalej, a to mozu byt akokolvek premiovy a mat akukolvek historiu.
Historiu ma aj Renault, a je snad premiovejsi nez Lexus?
Kazda z premiovych znaciek sa tak vyprofilovala uz zo zaciatku, ci snad MB vyrabali low-end a potom sa rozhodli, ze radsej budeme premia, lebo uz mame rodokmen? >😁
Norge
..o co ti ide ? ..hovorime o segmente luxusnich vozidiel, ci o automobilovych znackach s historiou ???
MB vyrabal v prvom rade kvalitne auta, a de facto zalozil tento segment s w106 a W116, ..v tych casoch v Nemecku bez konkurencie. Otazka, ale nestoji ci vyrabal low ci high-end, ale co vyrabal, pre koho a ako !
Ty sa snazis mi povedat, ze mam zmenit svoje tradicneho dodavatela kosiel,lebo na trhu je novy vyrobca, ktory je sexy a tvrdi, ze je premiovy tak isto ako ten ktoreho pouzivame v rodine desatrocia ? ..moja odpoved je ok, skusim jeho kosele, ale tak lahko si ma neziska, tie roky nevymazem, pretoze si MYSLI, ze je lepsi,sexy a je lacnejsi a valcuje trhy so skvelym marketingom ... Nejak takto rozmyslaju ludia, ktory zvazuju triedu vozidiel v ktorej je CL,S ..SL co RR, Ben. a pod. ...Marketing si nechaj pre premierneho spotrebitela...
Ale no tak ...
Beekey
Ale, mne o nic neide, iba tvrdim ako to chodi, k tomu byt premiovy vyrobca cohokolvek, nepotrebujes tradiciu, historiu, ale jasne definovany premiovy produkt, ktory ma premiove kvality, alebo dokazes presvedcit svojich klientov, ze je premiovy a dokazes im to aj predat za odpovedajucu premiovu cenu. Tradicia a historia je dobry plus, ale nie je nevyhnutelna sucast premioveho produktu.
A nevrav mi, ze v rodine mate jednu jedinu znacku kosiel a v zivote ine si nekupujes, alebo ak hej, tak to musi byt taka znacka snad, ze vyhodis vsetky stare budes si kupovat iba zase tu inu znacku? Navyse, trh netvoris ty a tvoja rodina, ale vacsinou menej konzervativny spotrebitelia. A priemerny spotrebitela oblbne priemerna znacka a kupuje si priemer a ne premiu, teda az na niektre vynimky aktualnych cool znaciek, pre ktore by si podaktori ludia nechali odrezat aj prsty, ale v konecnom dosledku to nic nemeni na fakte, ze premiovy produkt moze byt usdpesny aj bez tradicie.
A co sa triedy vozidiel tyka, CL, S, SL sa tazko da porovnavat jak poziciou na trhu, tak menom, image a cenou k RR a Bentley.
armanyk
[odkaz]

...jestli někdo umí korejsky, nechť se prosím podělí o čem se tam mluví a jak to dopadlo.
3_diamanty
ja sa na to podujmem kedze asi nikto tu korejsky nevie >😁 takze rozprava v podstate o tom ze BMW je len taka zlatanina bez napadu postarsieho dizajnu, no a Quoris je delo a jasny vitaz, ale
je lepsie ze tomu nikto nerozumie lebo by tomu aj tak nik neveril.... :yes: ze mam pravdu 😉

dik za video, paradne auto ten quoris, nadhera :yes:
megacruiser
zajímavé technické vychytávky. Třeba přední kompletně LED světla, tak vypadá budoucnost. Pro Evropu ale nemá ten správný znak na kapotě.
3_diamanty
nastastie dnes uz coraz menej ludi na to pozera...doba sa meni... o 30 rokov to uz bude uplne jedno co ma aky znak na kapote aj tomu najzarytejsiemu konzervativcovi.....vyrovnava sa to....

quoris , nadhera, mat prachy na neho uz ho mam v garazi :yes: