Novinky
jossalito
0
Pokud se jim podaří udržet hmotnost na proklamované úrovni pod jednu tunu, bude to velmi silný hráč. :yes:
KANKUNEN
0
To by to auto muselo být s kevlaru. Psanou vidím 1150 - 1200 a kdo ví co by ukázala skutečná váha.
kari.laz
0
Jsem zvědavý, jak to odladí, ale zdá se že by to mohlo být malé HH co by se mohlo dostat na trůn v segmentu.
ericn
0
jj to já taky... Silnější verze s 207k musí být slušný dělo. Tohle se povedlo, pěkný odkaz na 205GTi... 😉
Ronault.
0
:yes:
:yes😒br />
novy pezotik 208 sa mi velmi paci a o som rad ze teda pribude aj rydzo sportova verzia, ktora pezotu vzdy robila dobre meno. Model 208 je nadherne auto...
pamatam si este na 206tku gti... tusim mala aj upravene predne blatniky aby tam vosli tie sirsie pneumatiky...tato 208micka je vsak ovela krajsia a stylovejsia :yes😒br />
levik opat ceri zubky, pezoty mam rad :yes😒br />
opat bude pezot pravom na spici v triede :yes:
novy pezotik 208 sa mi velmi paci a o som rad ze teda pribude aj rydzo sportova verzia, ktora pezotu vzdy robila dobre meno. Model 208 je nadherne auto...
pamatam si este na 206tku gti... tusim mala aj upravene predne blatniky aby tam vosli tie sirsie pneumatiky...tato 208micka je vsak ovela krajsia a stylovejsia :yes😒br />
levik opat ceri zubky, pezoty mam rad :yes😒br />
opat bude pezot pravom na spici v triede :yes:
uvidime taky co ukaze konkurence, kuci od Rencka umej divy a s Cliem RS to dokazujou jiz nejednu generaci 😄
Bohužel, podle důvěryhodných zpráv bude mít nové Clio RS rovněž šestnáctistovku s turbem, to se ovšem dalo čekat. Co je ovšem hrozné, bude se to prý prodávat výhradně se samočinnou dvouspojkovou převodovkou. Peugeot u 208 GTI takovou kolosální botu určitě neudělá 😄
Mně zase u nového CRS hodně chybí tradiční 3dv. provedení..., takže u 208 GTi 3 dveře jednoznačně chválím.
jenomže dnes jsou samočinné převodovky na velmi vysoké úrovni a řadí rychleji nežli manuál.takže bych to jako kolosální botu rozhodně neviděl 😉