uz len sa prestahovat do brazilie :yes😒br />
interier s tymi styrmi kruhovymi vyduchmi ventilacie a aj celkovym ponatim akoby starej fieste z oka vypadol😒br />
[odkaz]
vs
[odkaz]
aj ten okruhly plastovy lem okolo radiacej paky dole je presne takisto prevedeny ako vo fieste
vsimnite si aj usporiadanie budikov u oboch aut, uplne rovnake umiestnenie len ina grafika
inak aj sandero to ma podobne riesene co sa tyka interieru😒br />
[odkaz]
RS
0
A Californii se to nepodobá? [odkaz]
3_diamanty
0
:yes😒br />
tak snad len tie kruhove vyduchy >😁 :yes😒br />
mercedes SL to ma tiez kruhove ale sikovnejsie riesene , ma tam aj pekne vklineny navigacny system...[odkaz]
vrkuboy
0
Ten žlutej otáčkoměr je okopírvanej z Megane RS!!!!!!!!!!!!!!! >😁
3_diamanty
0
palec hore :yes:
vrkuboy
0
Na lowend to vypadá víc než dobře... i v Evropě by si to našlo kupce :yes:
3_diamanty
0
presne tak, aj v eu by to malo uspech...urcite lepsia volba ako sandero alebo nejaka 206plus....pripadne thalia.......gol je zozadu navyse velmi eleganne prevedeny,,,tie jeho male svetla mi pripominaju zadne svetla golfu kombi....teda aspon to okolie svetiel okolo kufra teda ten vykroj piatych dveri
[odkaz]
vs
[odkaz]
vykroj dveri kufra rovnaky akurat ze gol ich ma potom uz zaoblene a svetla nezachadzaju ostro do blatnika ako v kombiku od golfa
PeterLuk
0
Celkom pekné auto, ale zadok sedanu vyzerá doslova ako prilepený, navyše je veľmi nízky...
interier s tymi styrmi kruhovymi vyduchmi ventilacie a aj celkovym ponatim akoby starej fieste z oka vypadol😒br />
[odkaz]
vs
[odkaz]
aj ten okruhly plastovy lem okolo radiacej paky dole je presne takisto prevedeny ako vo fieste
vsimnite si aj usporiadanie budikov u oboch aut, uplne rovnake umiestnenie len ina grafika
inak aj sandero to ma podobne riesene co sa tyka interieru😒br />
[odkaz]
tak snad len tie kruhove vyduchy >😁 :yes😒br />
mercedes SL to ma tiez kruhove ale sikovnejsie riesene , ma tam aj pekne vklineny navigacny system...[odkaz]
[odkaz]
vs
[odkaz]
vykroj dveri kufra rovnaky akurat ze gol ich ma potom uz zaoblene a svetla nezachadzaju ostro do blatnika ako v kombiku od golfa