Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Zoe má problémy se softwarem, opozdí se začátek prodeje?

6 komentářů

adamzprahy
Po odečtení zmíněného příspěvku je tedy cena v přepočtu cca 350t, což je podle mě už zajímavá nabídka a mohlo by se to chytit 😄

Moje skepse vůči elektromobilům však stále trvá >😁
Misanick
"Ceny Renaultu Zoe na francouzském trhu začínají na částce 15.700 Euro včetně daně (zhruba 400.000,- Kč), a to po odečtení daňové pobídky ve výši 5.000 eur."

Já jsem to pochopil tak, že těch 400 je už po odečtení. Ale 350 by samozřejmě bylo lepší :yes: .
soptik007
Jenže se chystá 7.000 EUR. Takže předchozí komentář za částku 350.000,- byl OK. 😉
Misanick
Tak to jo, dík za upřesnění 😉 .
pogo26
I těch 15 700,- je dobrá cena. Clio bude začínat na ceně 13 700,-. Pokud bude další dotace 2 000,- Euro, bude Zoe za cenu Clia.
megacruiser
Je to paradox, že bohatým lidem dnešní společnost přispívá na nové auto a chudáky, resp. méně majetné naopak sedře z kůže.
Jsi pracháš, máš na elektromobil? Tak ti ještě 7000 euro přidáme z daní nás všech. Jsi chudák, že máš stěží na nějakou starou ojetinu? Tak zaplať ekodaň a zapoměň na vjezd do centra města. A počkej až ti napaříme silniční daň. To by ještě scházelo, aby sprostá chudá lůza ucpávala silnice 😄