Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
kari.laz
Domácí automobilky (Renault, Citroen, Peugeot) zde mají téměř 40% trhu. Připočtu-li Dacii, je to téměř 45% trhu. Podle mě to je naprosto v pořádku a věřím, že snad všichni s tím budou souhlasit.
U nás má Škoda cca 1/3 trhu a škodahateři v čele s blonďatou tetou se mohou přeskočit, jak je to možný, že má u nás tak velkou část trhu.
Každopádně je vidět, jak se (toppert promine za použití jeho fráze) Peugeot 208 ve Francii Rozjíždí. Sice si myslím, že po příchodu nového Clia to zase trochu poleví, ale i tak gratulace.
První nefrancouzské auto je na šestém místě Polo, pak dlouho nic a pak dvanáctý Golf. Je vidět, že Francouzi (na rozdíl od nás) Preferují domácí produkci a jediný kdo do toho trochu promluvil je právě VW. Golf tam nejspíše ještě povyskočí až bude k dispozici v sedmé generaci. Patnácté místo 508 je také super výsledek. Škodě tam moc pšenka nekvete.
Ale co je šlechtí je, že tam zásadně do prodejů nepromlouvají parazitující korejci, kteří nejvíce ubírají právě Francouzským automobilkám.
U nás má Škoda cca 1/3 trhu a škodahateři v čele s blonďatou tetou se mohou přeskočit, jak je to možný, že má u nás tak velkou část trhu.
Každopádně je vidět, jak se (toppert promine za použití jeho fráze) Peugeot 208 ve Francii Rozjíždí. Sice si myslím, že po příchodu nového Clia to zase trochu poleví, ale i tak gratulace.
První nefrancouzské auto je na šestém místě Polo, pak dlouho nic a pak dvanáctý Golf. Je vidět, že Francouzi (na rozdíl od nás) Preferují domácí produkci a jediný kdo do toho trochu promluvil je právě VW. Golf tam nejspíše ještě povyskočí až bude k dispozici v sedmé generaci. Patnácté místo 508 je také super výsledek. Škodě tam moc pšenka nekvete.
Ale co je šlechtí je, že tam zásadně do prodejů nepromlouvají parazitující korejci, kteří nejvíce ubírají právě Francouzským automobilkám.
Já si naopak myslím, že Golf půjde dolů. Nevěřím, že bude VW dávat na nový Golf tak velké slevy, jako dává dnes.
Podle mě Korejci francouzským automobilkám moc neubírají. Tam, kde měli Francouzi silné prodeje, se Korejci moc neprosazují. Problém je spíš pokles trhu.
Podle mě Korejci francouzským automobilkám moc neubírají. Tam, kde měli Francouzi silné prodeje, se Korejci moc neprosazují. Problém je spíš pokles trhu.
Co dodat? FRancie je zemí malých aut stejně jako Itálie, ale aspoň si je ještě vyrábí a hlavně je kupuje sama.
Krátké, jasné, výstižné.....
Jenom mi není jasné, co to je pezot? Furt se to tady objevuje....Já jsem si vždycky myslel, že se ve Francii vyrábí Renaulty, Citroeny a Peugeoty.
Krátké, jasné, výstižné.....
Jenom mi není jasné, co to je pezot? Furt se to tady objevuje....Já jsem si vždycky myslel, že se ve Francii vyrábí Renaulty, Citroeny a Peugeoty.
Trochu si protiřečíš - píšeš, že Škoda má u nás třetinu trhu a vzápětí, že my nepreferujeme domácí produkci.
U nás se právě dost dá na domácí produkci, ostatně proto ta "Nejoblíbenější česká SUV" a podobné reklamní perly z korejských hlav...
U nás se právě dost dá na domácí produkci, ostatně proto ta "Nejoblíbenější česká SUV" a podobné reklamní perly z korejských hlav...
Jenže právě ty rejžožroutský paraziti mají s Čechama společný stejně asi jako hřebík s gulášem. A přesto u nás dokáží lidi tenhle brak kupovat místo České produkce. Jako například patvarovou ix35, která v červnu byla prodejně před Yetim. Naštěstí je v červenci vše jak má být a korejci jsou daleko za Yetim (Sportage 139, ix35 131, Yeti 310).
Brečíš tu, jako by ti patřilo půl Škoda auto a s každým korejským vozem prodaným v ČR bys ztrácel milióny korun...
Mě je Škoda celkem ukradená, nevlastním žádný její model a ani jsem nevlastnil. Ale přecijen se jedná o Automobilku s českým původem a raději budu vídat Škodu, než parazitní rejžožrouty. Čím dementnejší a intenzivnější reklamy mají, tím větší avezri vůči nim mám. Od té doby co se snaží parazitovat na Českém jménu, berou si o huby dokonce český pivo a víno, tak jim nemůžu přijít na jméno. Kdyby se prezentovali stejně, jako jiní, tak by jsem je také jinak bral. Jenže to by neuhranuli takové stádo ovcí, co jim tu rejžovou travičku sežralo.
Tak zrovna tu ix35 fakt nechápu, to je asi zatím největší zrůdička.
Nedovedu si představit, že bych tohle hodil před barák...
Osobně taky ignoruju nejen korejce ale komplet asijskou produkci, nic mně už dlouho nezaujalo (snad kromě poměru cena/výkon u Mazdy 3 MPS).
Nedovedu si představit, že bych tohle hodil před barák...
Osobně taky ignoruju nejen korejce ale komplet asijskou produkci, nic mně už dlouho nezaujalo (snad kromě poměru cena/výkon u Mazdy 3 MPS).
Je pravda, že asijský styl mi úplně nesedí, ale například u Toyoty nenacházím nic, co by mi přišlo zásadně ošklivé (až na prius), Mazda měla pro mě slabší období, kdy e😜erimentovala s vlnkami, takže současná 3 a 5 mě moc neoslovili a 6 měla také par detailů, které víceméně vylepšila po FL. U Hondy mě dokonale odpuzuje civic. Ale jinak to není natolik hrozné. Ale korejce nemůžu cítit. Zaprvé nenacházím model, který by nebyl dokonale odpudivý (hyundai vede v odpudivosti o něco víc než kia) a zadruhé nesnáším jejich parazitování na Česku.
Anonym
Zajímavý je konec tabulky.
Amerky😒br /> 1x Dodge Journey
1 x Dodge Caliber
3x Cadillac CTS
3x Escalade
4x Frod Mustang
4x Hummer H3
4x Jeep patriot
5x Tesla Roadster
5x Corvette
8x Chrysler Grand Voyager
9x přelepenc Flavia
11x Fisker Karma
113x přelepenec Thema
289x Jeep Grandčíro
325x Camaro
351x Voyager
753x Wrangler
Amerky😒br /> 1x Dodge Journey
1 x Dodge Caliber
3x Cadillac CTS
3x Escalade
4x Frod Mustang
4x Hummer H3
4x Jeep patriot
5x Tesla Roadster
5x Corvette
8x Chrysler Grand Voyager
9x přelepenc Flavia
11x Fisker Karma
113x přelepenec Thema
289x Jeep Grandčíro
325x Camaro
351x Voyager
753x Wrangler
Britové😒br />
RR Evogue - 2858 ks
RR Sport - 662 ks
Jaguar XF - 431 ks
Mini - 383 ks
LR Freelander - 273 ks
LR Discovery - 213 ks
Caterham - 54 ks
Bentley Continetal - 52 ks
Jaguar XJ - 45 ks
Jaguark XK - 41 ks
Morgan - 30 ks
Aston Vantgage - 23 ks
Lotus elise - 20 ks
Aston Cygnet - 16 ks
RR Ghost - 12 ks
Aston virage - 12 ks
Aston Rapid - 9ks
Lotus Evora - 8 ks
Westfield FW 300 - 7 ks
Bentley Mulsanne - 5 ks
Aston DBS - 4 ks
LTX TX4 - 2 ks
a po jednom DB 9, RR Phanton a One-77
RR Sport - 662 ks
Jaguar XF - 431 ks
Mini - 383 ks
LR Freelander - 273 ks
LR Discovery - 213 ks
Caterham - 54 ks
Bentley Continetal - 52 ks
Jaguar XJ - 45 ks
Jaguark XK - 41 ks
Morgan - 30 ks
Aston Vantgage - 23 ks
Lotus elise - 20 ks
Aston Cygnet - 16 ks
RR Ghost - 12 ks
Aston virage - 12 ks
Aston Rapid - 9ks
Lotus Evora - 8 ks
Westfield FW 300 - 7 ks
Bentley Mulsanne - 5 ks
Aston DBS - 4 ks
LTX TX4 - 2 ks
a po jednom DB 9, RR Phanton a One-77
Dinar
není jediné auto střední třídy. 😲 Bylo by zajímavé dozvědět se např. údaj o průměrné ceně auta prodaného ve Francii, možná bychom zjistili, že s "vyspělostí západního trhu" je to v případě Francie všelijaké.
Je tam docela dost MPV, která jsou za stejnou cenu jako auta střední třídy a je tam taky P508. Průměrná cena auta bude jednou z nejvyšších v Evropě. Snad jen kromě Německa, kde se dají využít kvality aut vyšších tříd, jde o normální modelovou skladbu. Jen střední třída je nahrazena MPV.
Ta MPV jsou vesměs nižší střední, P508 jsem přehlídnul. Tím, že "průměrná cena auta bude jednou z nejvyšších v Evropě", bych si právě, při pohledu na tuto tabulku, nebyl zdaleka tolik jistý jako ty, proto ta otázka. Nebo máš v tomto směru nějaká data?
Francie strukturou prodejů zapadá k chudému jihu, státy jako Rakousko, Švýcarsko, Finsko, Norsko, Švédsko, ale třeba i UK mají prodeje daleko více posunuté ke střední třídě a tudíž podobné Německu.
Stačí se podívat na prodeje a uvidíš, co se v Evropě momentálně prodává. Kompaktní MPV jsou za stejnou cenu jako střední třída a v zemi, kde stejně nemůžeš jet víc než 130 jsou asi pro většinu i praktičtější. V Německu zase dává větší smysl klasická střední třída.
Zajímalo by mě, o čem to vypovídá. Možná tak o povaze majitelů aut, nebo o konvencích, které svazují určitou kulturu, ale rozhodně ne o vyspělosti některého trhu. Nemluvě o tom, že ta průměrná cena by tě mohla i nepříjemně překvapit, například tím, že v prodejích budou spíše vyšší verze modelů. 😄
Inu, nežerou všude německou prémii...
Inu, nežerou všude německou prémii...
Vrátil jsem se před týdnem ze severní Francie a Paříže a samozřejmě mne zajímalo složení vozového parku. Pokud jde o samotnou Paříž, kde jsem strávil týden, tak pominu-li sem tam nějaké to Ferrari či Lambo místních zbohatlíků, vizuálně tu připadá na 10 aut 8 z francouzské produkce. Zbytek tvoří často VW, Dacia a velice často Nissan což mě docela překvapilo. Škodovku tu člověk vidí jen sporadicky, vyjma pařížských taxikářů, zřejmě kvůli objemnému zavazadelníku. Jinak strašně moc je na silnicích 308, 307, C3, C4, 508, Renaulty spíše Laguny a pak menší. Méganů jsem moc neviděl. Hodně jsou vidět DSka. Toť drobný postřeh.
Tolik křeče, a přitom se jen ptám po průměrné ceně při pohledu na tabulku, kde se to hemží minivozy. Pokud průměrná cena za jednotku nevypovídá o trhu, jeho síle, vyspělosti, pak nevím. Problém není v tom, jestli žerou nebo nežerou německou premii (navíc, když žerou premii, pak právě německou), ale že se ve Francii prakticky neprodává (tj. ve vztahu k celkovým číslům prodejů) nic nad nižší střední třídu. 😉
Hm... aha, takže MPV a SUV všech druhů jsou taky "nic nad nižší střední"... OK. Prostě když chybí německé značky, tak to není vyspělý trh...
Vypoveda to o tom, ze pre priemerneho Francuza nie je vlastnictvo auta otazkou prestize. Benzin a nafta su tam drahe, dialnice drahe, poistky drahe, dane vysoke, mesta prepchate (malo parkovacich miest na uliciach a drahe parkovacie domy). Okrem toho maju rozvinutu a lahko dostupnu verejnu dopravu. Po mestach je ovela lahsie pohybovat sa MHD ako autom. Na vacsie vzdialenosti je TGV. Na dialniciach plno aut a na kazdom kroku radary a 130 ci velmi casto 110 zvladne s rezervou aj Clio. Rodiny maju vacsinou dve auta, male na poskakovanie po meste a MPV na to ostatne. Technicky vzate je to nizsia stredna, ale cenovo je na urovni strednej.
To ale popisuješ situaci celé Evropy, snad s výjimkou Německa a jeho bezplatných dálnic. Faktem je, že průměrná cena např. v Německu je 26 tis. Eur, v U.K. známém svými extrémními cenami aut dokonce 28 tis. Liber. Nehledal jsem Holandsko, Dánsko resp. ostatní bohatší země, ale nepochybuji, že to bude více než ve Francii.
Nemecko, UK, Holandsko aj Dansko su bohatsie staty ako Francuzsko (GDP per capita), zda sa mi preto logicke, ze maju aj vyssiu priemernu cenu novych aut. Priemerny clovek si moze dovolit drahsie auto. Kde si Hans kupi Golfa, François berie Clio.
Edit: A k tomu treba pripocitat firemny sektor. Francuzi kupuju zasadne francuzske auta, ale lacnejsie. Kde Hans vyfasuje v robote A6/E/5-er, François moze byt rad za Lagunu/C5/508. V Nemecku sa preda nepomerne viac vyssej strednej a luxusnej triedy, ktora je vo Francuzsku raritou.
Edit: A k tomu treba pripocitat firemny sektor. Francuzi kupuju zasadne francuzske auta, ale lacnejsie. Kde Hans vyfasuje v robote A6/E/5-er, François moze byt rad za Lagunu/C5/508. V Nemecku sa preda nepomerne viac vyssej strednej a luxusnej triedy, ktora je vo Francuzsku raritou.
Tak se podívej, co se prodává třeba v tom Holandsku nebo Dánsku a začni pomalu pochybovat.
Holandsko😒br /> 1 Renault Megane 2,503
2 VW Polo 1,711
3 Peugeot 107 1,504
4 BMW 3-Series 1,379
5 Ford Fiesta 1,220
6 Opel Corsa 1,198
7 Fiat Panda 1,116
8 Ford Focus 1,109
9 Renault Twingo 1,084
10 VW Golf 989
11 VW Up! 953
12 Toyota Yaris 916
13 Peugeot 508 895
14 Citroen C1 856
15 Opel Astra 848
16 Audi A4 738
17 Opel Agila 718
18 Toyota Aygo 706
19 Suzuki Splash 693
20 Kia Picanto 690
21 VW Passat 681
22 Kia Rio 625
23 Skoda Fabia 620
24 Fiat 500 597
25 Citroen C3 575
26 Seat Ibiza 567
27 Skoda Octavia 560
28 Hyundai i10
29 Fiat Punto 536
30 Audi A5 534
31 Peugeot 208 524
32 Opel Insignia 463
33 Suzuki Alto 452
34 Suzuki Swift 432
35 BMW 1-Series 421
36 BMW 5-Series 412
37 Chevrolet Spark 399
38 Opel Meriva 385
39 Toyota Auris 379
40 Chevrolet Aveo 378
Dánsko😒br /> 1 Toyota Aygo 765
2 Kia Picanto 735
3 VW Up! 705
4 Opel Corsa 555
5 Peugeot 107 524
6 Peugeot 208 487
7 Toyota Yaris 474
8 Citroen C1 433
9 Toyota Avensis 415
10 Kia Rio 405
11 Chevrolet Spark 385
12 Ford Focus 368
13 Citroen C3 355 2.1%
14 Suzuki Swift 349
15 Hyundai i30 345
16 Ford Fiesta 345
17 Renault Megane 317
18 Hyundai i10 299
19 Hyundai i20 244
20 Renault Scenic 237
21 Skoda Fabia 230
22 Peugeot 308 208
23 VW Polo 200
24 Ford C-Max 200
25 Renault Clio 198
26 Fiat 500 197
27 Fiat Punto 194
28 Kia Cee’d 191
29 Skoda Octavia 179
30 Audi A4 167
31 Renault Twingo 167
32 VW Passat 164
33 Ford Ka 163
34 Citroen C4 157
35 VW Golf 155
36 VW Caddy 142
37 Ford Mondeo 139
38 Opel Astra 139
39 Suzuki Alto 131
40 Peugeot 206+
Holandsko😒br /> 1 Renault Megane 2,503
2 VW Polo 1,711
3 Peugeot 107 1,504
4 BMW 3-Series 1,379
5 Ford Fiesta 1,220
6 Opel Corsa 1,198
7 Fiat Panda 1,116
8 Ford Focus 1,109
9 Renault Twingo 1,084
10 VW Golf 989
11 VW Up! 953
12 Toyota Yaris 916
13 Peugeot 508 895
14 Citroen C1 856
15 Opel Astra 848
16 Audi A4 738
17 Opel Agila 718
18 Toyota Aygo 706
19 Suzuki Splash 693
20 Kia Picanto 690
21 VW Passat 681
22 Kia Rio 625
23 Skoda Fabia 620
24 Fiat 500 597
25 Citroen C3 575
26 Seat Ibiza 567
27 Skoda Octavia 560
28 Hyundai i10
29 Fiat Punto 536
30 Audi A5 534
31 Peugeot 208 524
32 Opel Insignia 463
33 Suzuki Alto 452
34 Suzuki Swift 432
35 BMW 1-Series 421
36 BMW 5-Series 412
37 Chevrolet Spark 399
38 Opel Meriva 385
39 Toyota Auris 379
40 Chevrolet Aveo 378
Dánsko😒br /> 1 Toyota Aygo 765
2 Kia Picanto 735
3 VW Up! 705
4 Opel Corsa 555
5 Peugeot 107 524
6 Peugeot 208 487
7 Toyota Yaris 474
8 Citroen C1 433
9 Toyota Avensis 415
10 Kia Rio 405
11 Chevrolet Spark 385
12 Ford Focus 368
13 Citroen C3 355 2.1%
14 Suzuki Swift 349
15 Hyundai i30 345
16 Ford Fiesta 345
17 Renault Megane 317
18 Hyundai i10 299
19 Hyundai i20 244
20 Renault Scenic 237
21 Skoda Fabia 230
22 Peugeot 308 208
23 VW Polo 200
24 Ford C-Max 200
25 Renault Clio 198
26 Fiat 500 197
27 Fiat Punto 194
28 Kia Cee’d 191
29 Skoda Octavia 179
30 Audi A4 167
31 Renault Twingo 167
32 VW Passat 164
33 Ford Ka 163
34 Citroen C4 157
35 VW Golf 155
36 VW Caddy 142
37 Ford Mondeo 139
38 Opel Astra 139
39 Suzuki Alto 131
40 Peugeot 206+
hattori_hanzo
...kdy se domácí automobilky, po vzoru naší Škody "nepočítaj", je tedy ve Francii první Polo, druhej Golf, třetí Qashqai, čtvrtej Yaris a pátej Tiguan. Tak teda bravwo Volkswagen! >😒]
Qashqai je Nissan a ten ovládá Renault (takže domácí kapitálově) a Yaris se ve Francii montuje, takže taky tak trochu "domácí" a zajímavý je i 27. VW Touran . VW je v samotné Francii pokládáno za "něco" lepšího než domácí produkce, něco, co symbolizuje neměckou výkonnost a preciznost ve velice střízlivém kabátě. Francouzi se naučili cítit k Němcům respekt a navíc se s nimi mentálně vyrovnali (chápou, že na ně nemají a je lepší jít s nimi, než proti nim) na rozdíl od jejich dodnes "fungující" averze vůči Britům a co mně ale překvapilo nejvíc - i vůči Američanům. Tady jsme opravdu nechápal, kdyby nebylo USA, půlka Francie by byla po roce 1918 součástí Německého císařství - vítěze 1. světové války. A o té druhé ani nemluvím.
Nicméně souhlasím s tím, že auto ve FRancii zdaleka není taková modla jako ve střední, severní a východní Evropě. A není to jenom relativním chudnutím Francouzů, ale také tím, jak kolegové píšou výše, francouzská rodina skutečně má hlavně menší MPV (nakonec Renault Scenicem tuhle třídu vymyslel a založil) a malá auta z důvodu přecpanosti měst a malé průchodnosti komunikací.
Co mně ale ve Francii dostává je fakt, že malá auta používají i policejní složky, třeba četníci na venkově (206ky a 207ky...). U nás už policie naštěstí přešla hromadně na oktávky, policejní Fabie vypadaly hodně srandovně...
Nicméně souhlasím s tím, že auto ve FRancii zdaleka není taková modla jako ve střední, severní a východní Evropě. A není to jenom relativním chudnutím Francouzů, ale také tím, jak kolegové píšou výše, francouzská rodina skutečně má hlavně menší MPV (nakonec Renault Scenicem tuhle třídu vymyslel a založil) a malá auta z důvodu přecpanosti měst a malé průchodnosti komunikací.
Co mně ale ve Francii dostává je fakt, že malá auta používají i policejní složky, třeba četníci na venkově (206ky a 207ky...). U nás už policie naštěstí přešla hromadně na oktávky, policejní Fabie vypadaly hodně srandovně...
Francuzi, ktori boli na Slovensku, sa cudovali, kolko je u nas Mercedesov a BMW. Vynecham Bratislavu ako hlavne mesto, ale ak vezmem napr. Nitru, Trencin, Zilinu, Bansku Bystricu, Presov ci Kosice, v nijakom porovnatelne velkom francuzskom meste sa nenajde porovnatelny pocet rovnakych aut.
To si dovedu představit, jenže Frantíci ať jsou jací jsou, tak závist je jim v zásadě cizí a nevím jaks to vnímal ty, ale myslím, že se divili, ale problém s tím neměli.
Zato Holanďani jsou v tomhle (a nejen v tomhle jiná třída). Dělali jsme cca 3 roky s holandskou firmou a jejich dotazy typu : Jak to, že u vás jezdí tolik AUDI, když jste chudí a můžete si koupit Oktávii byly neuvěřitelné. V Holandsku u jejich firmy jsme se jeli na něco podívat a můj partner měl starého Passata combi a jeho šéf nového. Před ním mi anglicky řekl - Hans musí mít nové a lepší auto, protože je šéf a já jsem jeho podřízený....další pecka a vrchol byl (doufal jsem, že je šlehne a bude od nich pokoj...) když dodavatel fasád - 25letej kluk (tvrdě a kvalitně pracující, vstřícný, spolehlivý a velice přátelský) přijel na podpis smlouvy v Lexusu dvoustovce. Ti dva blbečkové celé dvouhodinové jednání a další hodinu na obědě řešili, jak může nějaký "řemeslník" (zaměstnával trvale přes padesát lidí...) v chudém česku mít Lexuse.....
Holanďané sjou nejzávistivější národ, ketrý jsem pracovně poznal a taky bych řekl, že se k nám na jednu stranu chovali s arogantní nadřazeností (když si mysleli, že si to mohou dovolit) a vzápětí zklouzli do servilnosti té nejubožejší úrovně, když se snažili něco získat - pokud možno zadarmo.
Francouzů jsme poznal pár, ale minimálně dva byli skvělí lidé, vlastně jeden zcela jistě je, děláme pro jeho americko-britskou fabriku v Česku a v Rumunsku.....
Když chce člověk poznat skutečně mentalitu, chování, názory a postoje cizinců, nikdy nesmí usuzovat na základě turistických cest a výletů. Nic se nevyrovná tomu, když s nimi člověk pracuje a pokud lze dlouhodobě a nejzajímavější je, když ty kolektivy a týmy jsou multinacionální s tím, že ty národnosti tvoří skupinky lidí a ne jenom jednotlivci....
Zato Holanďani jsou v tomhle (a nejen v tomhle jiná třída). Dělali jsme cca 3 roky s holandskou firmou a jejich dotazy typu : Jak to, že u vás jezdí tolik AUDI, když jste chudí a můžete si koupit Oktávii byly neuvěřitelné. V Holandsku u jejich firmy jsme se jeli na něco podívat a můj partner měl starého Passata combi a jeho šéf nového. Před ním mi anglicky řekl - Hans musí mít nové a lepší auto, protože je šéf a já jsem jeho podřízený....další pecka a vrchol byl (doufal jsem, že je šlehne a bude od nich pokoj...) když dodavatel fasád - 25letej kluk (tvrdě a kvalitně pracující, vstřícný, spolehlivý a velice přátelský) přijel na podpis smlouvy v Lexusu dvoustovce. Ti dva blbečkové celé dvouhodinové jednání a další hodinu na obědě řešili, jak může nějaký "řemeslník" (zaměstnával trvale přes padesát lidí...) v chudém česku mít Lexuse.....
Holanďané sjou nejzávistivější národ, ketrý jsem pracovně poznal a taky bych řekl, že se k nám na jednu stranu chovali s arogantní nadřazeností (když si mysleli, že si to mohou dovolit) a vzápětí zklouzli do servilnosti té nejubožejší úrovně, když se snažili něco získat - pokud možno zadarmo.
Francouzů jsme poznal pár, ale minimálně dva byli skvělí lidé, vlastně jeden zcela jistě je, děláme pro jeho americko-britskou fabriku v Česku a v Rumunsku.....
Když chce člověk poznat skutečně mentalitu, chování, názory a postoje cizinců, nikdy nesmí usuzovat na základě turistických cest a výletů. Nic se nevyrovná tomu, když s nimi člověk pracuje a pokud lze dlouhodobě a nejzajímavější je, když ty kolektivy a týmy jsou multinacionální s tím, že ty národnosti tvoří skupinky lidí a ne jenom jednotlivci....
Nebola to zavist, len prekvapenie, na zaklade svojich predstav o vychodnej Europe necakali vozovy park ako niekde v zapadnom Nemecku. Inak som sa snazil nezovseobecnovat, len komentujem statistiku.
Pracovat s niekym je dobry sposob na spoznanie kultury naroda, ale este lepsie je zit v cudzine 😉
Pracovat s niekym je dobry sposob na spoznanie kultury naroda, ale este lepsie je zit v cudzine 😉
stare clio je jasnym lidrom ale ked spocitam modely 208 a 207 a 206plus razom je v malej triede prvy pezot......
uvidime ako to bude vyzerat po nabehu noveho clia.... buduci rok bude zaujimavejsi.... a suboj 208 a nove clio bude isto zaujimavy :yes:
P208+P207+P206+ užitkové P20* - 89891
Clio 3 + Clio 2 + užitkové Clio- 87 985 :yes: :yes: