Novinky
Ale veď túto skicu ste uverejnili aj v prípade informácie o novom aute väčšom od Passatu, výhradne pre Ameriku.
[odkaz]
A teraz to má byť nástupca Jetty, ktorý je menší model od Passatu?
[odkaz]
A teraz to má byť nástupca Jetty, ktorý je menší model od Passatu?
Borci mají sedany, potencionální prohledávači popelnic mají .. pětidvířka >😒] :-!
Ty už to tu shrnuješ jak na smeťáku... 8-s >😒]
P.S. Já teda osobně HH zásadně 3dveř... :-!
P.S. Já teda osobně HH zásadně 3dveř... :-!
Ty... na shrnovačku je to nějak krátký >😁
jsem pojišťovací právník, abych se vykecával? Nemám čas, musím robit! :-!
kecale... >😒] :-!
tož to shrň, ty plantale! 😄
je mi strašně horko a nějak mě opustilo to správné doktorské střevo... ale něco by to asi chtělo...
Na střeva je nejlepší Gutalax, večer chutná a ráno seš zes*any >😒]
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jediný zmysel existencie tohto sedanu by som videl na severoamerickom trhu,kde sedany dominujú. Ale i tu sa obávam o konkurencieschopnosť, keď za porovnateľnú cenu ako Jetta 1,6 MPI človek v USA kúpi auto vyššej strednej (v USA middle size car) so šesťvalcom. A to sa ťažko zdôvodňuje iba imidžom "supermainstreamu".
Inak ja osobne okrem mozno elegantnejsích línií sedanu oproti HB nevidím reálne výhody.
Do sedanu dám vše co tam dát potřebuji, i ten velký kočárek jsem tam naskládal, když švagrová potřebovala odvoz.
Můj strýc si kdysi koupil hned po Golfu Boru a k vůli přístupu a využitelnosti kufru toho potom hodně litoval...navíc tyhle karosářské varianty mají zpravidla také nevýhodu v menším prostoru pro hlavy "zadních" cestujících...
Druha vec je pristup do kufra, tam ma liftback predsa len o nieco navrch nad sedanom. Viezol som v mojom aute uz aj 2 nerozobrate bicykle, a neviem, ci by som ich dnu narval, kebych mal sedan. Mozno hej, ale podstatne tazsie...
Nic si hoši nenalhávejme - lift vs. sedan, co se týče praktičnosti, lift vyhrává, možná ne KO, ale bez problémů :-!
když jsou ty věci malé, tak tam toho naskládám hafo. Omezující je hlavně😒br /> 1. přístup - víku kufru je vetšinou relativně úzké a malé
2. já nemám zadní sedačky po sklopení v rovině s kufrem, takže některé dlouhé věci tam prostě nenarvu
3. na objemný věci bych někdy uvítal více širokou ložnou plochu, která by nesměla být omezena výškově, dekl pod zadním sklem prostě nevybereš
Řešením je samozřejmě kombík >😒] >😒]
souhlasím, já taky kromě pár fakt velkých kousků jsem tam vždycky nakonec dostal co jsem potřeboval. Někdy mi z kufru sice trčí jenom zadek jak jsem v něm zahrabaný a urovnávám >😒] , ale jinak jsem spokojený.
Jak ale říkám, kdo stěhuje lednici častěji, ať mrkne rovnou na kobmíka >😒]
Kazdopádne s FoFo si moja krvná skupina. :yes:
Kdybych měl uvažovat co budu dělat až někdy na něco na trefím, tak si koupím Hilux 😉
Ale já mám taky hatch..., heč...! >😒]
P.S. Nejtěžší to mají ti nešikovní co si to ani neumí přiznat a koupí si sedan... :-!
BTW este lepsie nez hatch je... hothatch >😁
"hotsedany" mě nějak neberou... >😒]
Panda Abarth... >😁