Novinky
sa dari aj v norsku😒br />
[odkaz]
auto je to kvalitne ale podla mojho nazoru je celkovo v europskom meradle menej uspesne ako sa mozno cakalo ale este sa to moze zmenit 😉
auto je to kvalitne ale podla mojho nazoru je celkovo v europskom meradle menej uspesne ako sa mozno cakalo ale este sa to moze zmenit 😉
nórsko potvrdzujem. bolo ich tam dosť a je to veľmi sympatické auto.
Ano , je to sympatické auto a bylo by ještě sympatičtější, kdyby ho plošně zlevnily o cca 100 tis CZK 😉 pak by se i prodávalo. 1-7/2012 jen 36 ks, to je fakt bída, ani Impreza na tom neni o dost lépe 39ks. Marketing Subaru prostě usnul před 5 a více lety, je fajn být exklusivní, ale musí jim to někdo zaplatit >😁
Řekněme si to upřímně, kdo dá za dýchavičnou 1.6l, ikdyž s pohonem 4x4, 569 tis? Jen naprostý fanda značky nebo *** 😉 První použitelná motorizace je 2.0i za 599tis - to je na nižší střední fakt síla :no:
Řekněme si to upřímně, kdo dá za dýchavičnou 1.6l, ikdyž s pohonem 4x4, 569 tis? Jen naprostý fanda značky nebo *** 😉 První použitelná motorizace je 2.0i za 599tis - to je na nižší střední fakt síla :no:
"Telegraph: Subaru's XV is a new low"
[odkaz]
Je to super auto, výborné schopnosti (s naftovým Boxerom) v meste, teréne aj na diaľnici, čo je malý zázrak. Výborný interiér, sedel som v ňom a je fakt super. A cena? Nevidím problém a s predajcom sa určite dá dohodnúť...