Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
cjoctavian
Zvonku super, ale tie plechove koberceky v interieri su HNUS :no😒br />
Chyby v clanku:
1. Odkedy su disky Brock B21 kovane?
2. A co je to ten mohutny deflektor vzadu - akoze difuzor?
3. Urcite nema vyfukove koncovky zo ziadneho RS modelu Skody
Chyby v clanku:
1. Odkedy su disky Brock B21 kovane?
2. A co je to ten mohutny deflektor vzadu - akoze difuzor?
3. Urcite nema vyfukove koncovky zo ziadneho RS modelu Skody
Brocky B21 jsou kované tak, že když do nich v Benetu naráželi středové krytky s vlastním logem, vzali na to kladivo. Anebo mě ještě napadá alternativa, když je lakovali, vzali je rovnou kladívkovou barvou. 😉
Řečeno slovy klasika: "Ty tvoje bulíky! Už je mám zase na nose." 😄
Řečeno slovy klasika: "Ty tvoje bulíky! Už je mám zase na nose." 😄
šmolko
Vsimli ste si detail, ze na vodicovych dverach ostalo ovladanie 4 okien, napriek tomu, ze su tam momentalne len 2? ;-\
nezapomínej že "tohle" bylo vyrobený v česku >😁 jakmile se do toho "nepletou" němci už to není taková hitparáda >😁
ericn
Ano, proč ne. Ale ne v tomto podání, raději se standardním podvozkem a 17' koly než tuhle polozávodní plechovku... Benet Design umí lepší věci, třeba upravená OII RS nebo Superb Scout 😄
Btw má nápad, jak z toho ven. Vraťte tomuhle Pick-upu normální podvozek, zadní sedačky, vyklopné zadní čelo a udělejte z toho Polocabrio jako je Jeep Wrangler :yes: Pak už stačí dodělat pevnou střechu na zimu a to bude korunek navíc >😁 😉
Btw má nápad, jak z toho ven. Vraťte tomuhle Pick-upu normální podvozek, zadní sedačky, vyklopné zadní čelo a udělejte z toho Polocabrio jako je Jeep Wrangler :yes: Pak už stačí dodělat pevnou střechu na zimu a to bude korunek navíc >😁 😉
je to naprostá kravina co to jako má bejt ?? to navrhl prostě čech 10in1 z SUV udělají pickup s korbičkou alá sport , fakt hrůza nesmysl a ještě hnus >😁 ty zadní kola vypadaj jak kdyby ani nebyli součástí auta interiér je jen přebarvenej trapný zbytečný sportovní sesle s více bodovými pásy atd ... je to přehnané kluci od BT se moc dívají na pimp my car ! >😁
Můžeš se realizovat sám. Kéž by alespoň takhle vypadaly auta co se loudaj po srazech v ČR 😄
Choochoo
Mne se to docela libi, dodavat k tomu strechu tak to bude jeste uzitecnej pickup 😉
Videl jsem to na Videu a kamera se trasla teda fakt priserne a to to skoro nejelo, takze ten podvozek je asi fakt prisernej. Jinak :yes:
Videl jsem to na Videu a kamera se trasla teda fakt priserne a to to skoro nejelo, takze ten podvozek je asi fakt prisernej. Jinak :yes:
Makovnik
Tento kocik na velkych kolieskach by mohol pokojne sutazit o top miesto vo vedlajsom clanku najhnusnejsich aut: [odkaz]
Najma interier vyzera, ze sa tam len nahodou vyliala farba.
Najma interier vyzera, ze sa tam len nahodou vyliala farba.
KubikCv
Já čekám kdy někdo předělá Roomster...stačí jen prodloužit podlahu...černá metla a je z toho kráásnej pohřebák :yes:
>😁 >😁 >😁 slušný... Asi kvůli tobě otevřu po dlouhé době Photoshop :yes:
jako ten Roomster je jak kdyby na to mysleli....bez dveří jen stejná linie bočního okna a je to černá sanitka jak vyšitá >😁
Kdo by etape opravdu chtěl, musí počítat s částkou za úpravu kolem 1,2 milionu korun.
Takže do provozu jít může