Testy
A6 fanda nejsem, i nepovedeny MB E je na mem zebricku pred A6 a daleko pred obema je BMW 5, ale All roadu nejak rozumim. Proste mi to auto dava smysl, daleko vetsi smysl nez SUV. Auto ktere ma dle me z obou svetu to nejlepsi, proc ne.
Ad motor: jede lip = zere vic. Aby auto jelo s dieslem stejne jako s 3.0 TFSI tak by potrebovalo biTDI a to zase zere vic nez klasicke TDI (uz tam nebude rozdil ve spotrebe polovina, ale 1/4) a stoji o 90tis vic. Pokud clovek nepotrebuje s 1,9t kombikem zavodit (snad vetsina) je 3.0 tdi dostatecna. Pokud zavodit potrebuje stale bych sahnul po benzinu, ikdyz do auta teto velikosti mi vic sedi V8 (treba od konkurence BMW 550i).
Ad motor: jede lip = zere vic. Aby auto jelo s dieslem stejne jako s 3.0 TFSI tak by potrebovalo biTDI a to zase zere vic nez klasicke TDI (uz tam nebude rozdil ve spotrebe polovina, ale 1/4) a stoji o 90tis vic. Pokud clovek nepotrebuje s 1,9t kombikem zavodit (snad vetsina) je 3.0 tdi dostatecna. Pokud zavodit potrebuje stale bych sahnul po benzinu, ikdyz do auta teto velikosti mi vic sedi V8 (treba od konkurence BMW 550i).
Absolutní vrchol ve své třídě spojující vše, co takové auto má mít. Dokonalé ve všech směrech. :yes:
Nádrž na 1855 l? To bude mít slušný dojezd.
Nechápu tuhle modu oplastovaných kombíků(Allroad, Alltrack, Scout). Ja si někdo může zkazit hezké auto tím, že ho obije plastama a zvýší světlou výšku a za tuhle perverzitu si náležitě připlatí. TO je neskutečná prasárna. Ono se tohle někomu líbí? No osobně si myslím, že ty tři týdny co leží ve městech sněhová pokrývka by šla přežít i s obyčenou A6 a o dost příjemněji, elegantněji a levněji. TOhle AUDI na mně působí jako modelka v pohorkách.
Nic proti takovým autům nemám, vyšší auto je uživatelsky pohodlnější. Spíše nechápu ty, co kritizují špatné terénní schopnosti aut typu SUV.
podla toto auto zmysel ma, idealne pre majetnejsieho cloveka ktory ma chatu na horach a nevedie k nej pekna asfaltka
chce mat elegantne auto a zaroven nema obavu ze by odtrhol vyfuk na svojom luxusnom aute
chce mat elegantne auto a zaroven nema obavu ze by odtrhol vyfuk na svojom luxusnom aute
V minulé generaci byl allroad opravdu pěkný, rozhodně se mi líbil víc než Avant. Kdybych nechtěl sedan... 😄 Měl jsi vidět první generaci. To byly teprve pohorky. Pro mne je to dobrá alternativa k SUV. A co víc, mimo silnice umí. To je to důležité.
První generace měla snad největší koule!
Koule měla možná velké, ale chyběly jí mnohem podstatnější věci, mimo jiné zejména parádní diesel, který dostala až druhá generace allroadu (3.0 TDI). 😉
Jo, těch koulí je škoda, ale fakt je, že kromě nich měla i citelné nedostatky.
To určitě, ale bez a) není b)
Souhlas, první generace zůstane nepřekonána. V černé barvě, nelakováné nárazníky, nástavce podběhů a plastová střecha. A k tomu ty vícedílné 18cky mnam
[odkaz]
Nádherná kára. Tohle už je moc nafintěný a vyvoněný. Až tomu ten výraz ani nevěřím. Navíc to má velké převisy a rozvor, i v lehčím terénu mám pocit, že tomu něco orveš. Je na nějaké fotce zobrazen podvozek v nejvyšší poloze?
[odkaz]
Nádherná kára. Tohle už je moc nafintěný a vyvoněný. Až tomu ten výraz ani nevěřím. Navíc to má velké převisy a rozvor, i v lehčím terénu mám pocit, že tomu něco orveš. Je na nějaké fotce zobrazen podvozek v nejvyšší poloze?
A to nemá třeba ještě LED vpředu... ufff, Audi vypadá na nejdražší "příplatkovou" značku... cena vyloženě škaredá 8-s :-! >😁
Známý si koupil ještě minulou generaci A6, nabouchal ji co to šlo, cena lehce lehounce přes 2. Tohle auto musí mít asi díly z platiny a zlata, že to dokáží navýšit ještě více >😁
Známý si koupil ještě minulou generaci A6, nabouchal ji co to šlo, cena lehce lehounce přes 2. Tohle auto musí mít asi díly z platiny a zlata, že to dokáží navýšit ještě více >😁
Zacalo to BMW, ktery ujelo s cenama uplne do nesmyslu, AUDI se za nim zene jak oslik za mrkvickou a nejlip cenove vychazi Mercedes, jenze bojuje s predsudky, ze je drahy. Staci porovnat a je jasno...
Presne tak - [odkaz]
Ojetina? Hmmm, to je reprezentativní vzorek...ach jo.. 8-s
Jestli rikas autu ktere ma najeto 4600km ojetina budiz, v tom pripade koupis nove auto, ma najeto 17km asi je to pro tebe taky ojetina....
A co třeba, že je to auto z roku 2010?
A to je hrozná vlastnost, co?
Jaká vlastnost, je to prostě starší (už nějakou dobu se píše se rok 2012!) ojetina, kolik má přesně najeto, jak moc je stará, v jakém je stavu apod. je věc druhá, která na tom logicky nemůže nic zásadního změnit.
Jestli máš problém pochopit i tak elementární věci, jak chceš pak o čemkoli diskutovat... 8-s
Jestli máš problém pochopit i tak elementární věci, jak chceš pak o čemkoli diskutovat... 8-s
Máš pravdu, je to veterán
Pokud nevidíš žádný "prostor" mezi tzv. funglovkou a extrémem v podobě veteránu, je chyba jen a jen na tvém přijímači... a mimochodem dál tím potvrzuješ mé pochyby o tvých schopnostech podílet se na normální dospělé diskusi... 😉
Nerad se dohaduji na internetových diskuzích, zato upřednostňuji osobní kontakt (žádný fyzický, na to nemám postavu a ani to nevyhledávám), je lepší....přeji hezký zbytek dne white labele 😄
Auta ztrácí cenu velmi rychle. V našich končinách tím spíš, že má objemný benzínový motor. Když si takové auto koupíš, musíš počítat s tím, že budeš při prodeji krvácet. Jo, kdyby to bylo něco exkluzivnějšího, nebo šlo o začátek výroby, to kolikrát mírně ojetý kus prodáš i se ziskem.
Vždyť se podívej, je tam napsáno, že pořizovací cena byla 3,6 milionu. Auto ztratilo přes polovinu hodnoty a skoro nic nenajelo. Navíc s takhle malým nájezdem u tohohle druhu aut musí mít člověk vždy pochyby, jak s ním bylo zacházeno.
Vždyť se podívej, je tam napsáno, že pořizovací cena byla 3,6 milionu. Auto ztratilo přes polovinu hodnoty a skoro nic nenajelo. Navíc s takhle malým nájezdem u tohohle druhu aut musí mít člověk vždy pochyby, jak s ním bylo zacházeno.
Jinak😒br />
E350 CDI 4Matic Kombi startuje na ceníkových 1 418 400.
E350 CDI 4matic v AMG Stile je za 1 530 000.
E63 AMG Kombi 2 620 000.
E350 4matic kombi 1 434 000
E350 4matic kombi v AMG Stile 1 548 000
E350 CDI 4matic v AMG Stile je za 1 530 000.
E63 AMG Kombi 2 620 000.
E350 4matic kombi 1 434 000
E350 4matic kombi v AMG Stile 1 548 000
BMW dost předražilo řadu 6, ale jinak je cenově konkurenceschopný bez problémů a navíc ceníková cena je velmi orientační, což ví každej, kdo se alespoň trochu reálně koupí D3 někdy zabejval...
Už jsem byl svědek 12% slev... 8-s
12 je u D3 výše marže 😉
Zajimave. Mam fleetove smlouvy s dvema zastupci D3 a obe mi garantuji vyssi slevu na nove vozy, nez tebou uvadena marze, a to na cokokoliv, co nasypu do konfiguratoru. A stejne nad tim pak jeste licitujeme a kolikrat ukecam jeste nejakou dalsi slevicku.
Takze s tou D3 marzi to je mozna jinak, sice nevim jak, ale obchodnik jsem dobry 😉
Takze s tou D3 marzi to je mozna jinak, sice nevim jak, ale obchodnik jsem dobry 😉
No NEvím jaká jsem "obchodnice", ale "fleetový prodej (smlouva)" a "běžný nákup (u D3 s marží 12😖" jsou dvě docela RŮZNÉ "věci" (u nichž "možnost slevy" asi NEjde "zcela srovnávat", nebo? 😉
Tak já viděl slevu 25% na novou A7 do výroby. Už to bude 2 roky. Kamarád teď dostal slevu 45% na skladový TT. Docela fičák co?
Coto? 45? >😁
Sklad, nutnost prodat. Nová A7 se slevou 25% je pro mě fikce.
Cena ceníková 2.45 mil. Cena po slevě 1.85 mil. Nakonec to myslím bylo ještě míň kvůli problémům s parkovacím asistentem (v té době zrovna byla fukušima a skoro všichni výrobci tuhle techniku berou z japonska) byl myslím nakonec zdarma.
Tak to je divny, sam jsem chtel novou A6 a nikdo pod 14% nesel ani nahodou. Marze maji 25% - alespon u BMW, Audi asi na tom bude stejne, takze asi tezko nekdo bude prodavat za nakup, proc by to delal ze ??? Jedine co jde vymyslet, napr. u BMW se domluvit a stale si pujcovat auto se znamymi a pak to koupit jako predvadecku, to daji 25% slevu (musite se ale znat s prodejcem), ale tam uz asi neco mozna slevuje i BMW, tezko rict... Jinak samozrejme sleva muze byt i vyssi, viz napr. aktualni slevy na pakety u Audi - vyhoda skoro az 70 az 100 tisic Kc a to uz da take nejake to procento.
A kolikátý audi nebo auto v tom autosalonu jste kupoval? Auto z Německa bylo ještě o 50000 levnější. Vzhledem k tomu že je to jejich vážený klient a všechny auta kromě minulé A6 měl od nich tak se asi snažili.Je to už asi sedmé audi od tam plus několik škodovek.
Nikdo Ti neda vetsi slevu nez 14-15%. A to ne jako jedinci, jako jedinec vytahnes 10-12%. Presne jak pises - da se domluvit, oni to koupi jako predvadecku, najezdi s tim 15 tis. a ty to pak koupis. Ca. 25% dolu. Mas naspecifikovane auto jak chces.
Dalsi moznost koupit s vyraznou slevou je auto co je dost drahe a maji na sklade. Ted v Brne maji jednu A6 3.0 BiTDi, cenikova cena s vybavou 2.2, prodavaji 1.86 a najeto 0 km...vazne o ni premyslim.
Nicmene, pointa je, ze vetsi slevu nez 14-15% (aspon u nemeckych vyrobcu) nelze dostat na clovekem presne specifikovane a objednane auto.
Dalsi moznost koupit s vyraznou slevou je auto co je dost drahe a maji na sklade. Ted v Brne maji jednu A6 3.0 BiTDi, cenikova cena s vybavou 2.2, prodavaji 1.86 a najeto 0 km...vazne o ni premyslim.
Nicmene, pointa je, ze vetsi slevu nez 14-15% (aspon u nemeckych vyrobcu) nelze dostat na clovekem presne specifikovane a objednane auto.
...no prave, kdyz oni to maji tak nejak vzdy na sportovnim podvozku a to ja proste nechci, ja mel specifikum klidne 3.0tdi 150kW ale vse v kuzi a komfortni ODVETRVANE sedacky, ono to odvetravani nemaji ani u tech skladovych aut pres 2 mega, nechapu!
Jo, odvětrávání je při výběru skladovky dobrý filtr. Mercedes ho nabízí samostatně, Audi a BMW ho mají jako součást sedaček, jestli se nepletu - chceš odvětrávání, musíš mít komfortní, chceš sportovní, tak máš smůlu. A jelikož se dnes vše konfiguruje do sportovna, tak odvětrávání často chybí. Řekl bych, že ho u MB vídám mnohem častěji. Ve vyšší střední to ještě jde, ale ve střední třídě...
...a pak kdyz jsem si dal masazni a kuzi Valcona, tak jsem byl na 200 tisicich jen za sedacky >😁 >😁 >😁 No ale jiny bych nechtel, z toho necouvnu 😉
No jo, to máš 2,5 tisíce € za sedačky, 2,2 tisíce € za kůži, 650 € za 4 zónovou klimu, 800 € za odvětrávání, 370 € za vyhřívání vpředu, ono se to nasčítá. K tomu si přihoď nějaký ten Audi exclusive kožený paket, to jsou pak teprve pálky. 😄 Naprosto tě chápu, když kůži, tak kvalitní a s odvětráváním.
..aneb reálný cenový rozdíl mezi C5 V6 Exclusive komplet ve velmi slušné kůži Criollo a (třeba tím) Mercedes CLS je opravdu VELKÝ..
..aneb za vskutku HODNĚ peněz navíc, dostanete míň, než by asi "odpovídalo" 😉
..aneb "když už tak už" - než vybavenou vyšší střední (za 2 a půl či ještě více milionu), tak pak už (nějaké) opravdu "výjímečné" auto 😄
..aneb za vskutku HODNĚ peněz navíc, dostanete míň, než by asi "odpovídalo" 😉
..aneb "když už tak už" - než vybavenou vyšší střední (za 2 a půl či ještě více milionu), tak pak už (nějaké) opravdu "výjímečné" auto 😄
To máš o úhlu pohledu. Chceš rozfofrovat prachy po babičce, tak asi to "vyjímečné". Ale bereš-li to jako nástroj a věc, které s Tebou pobude chvíli, tak to takto asi brát nejde.
Beru to (hlavně) jako AUTO 😉
Mně to prostě "vychází" že ten "příplatek" od "běžného" (např.) Citroën C5 V6 je opravdu VELKÝ a to co za ty násobky peněz dostanu je (samozřejmě) "lepší", ale..
(a k tomu "ale" mám navíc stále "jen" relativně "tuctový" vůz)
Zatímco když přihodím "ještě jednou tolik", mám (opravdu) VÝJÍMEČNÝ vůz, navíc s VÝJÍMEČNÝM motorem a VÝJÍMEČNOU image (který na silnicích moc "masově" potkávat NEbudu - alepoň tak to "vychází" MNĚ 😄
Mně to prostě "vychází" že ten "příplatek" od "běžného" (např.) Citroën C5 V6 je opravdu VELKÝ a to co za ty násobky peněz dostanu je (samozřejmě) "lepší", ale..
(a k tomu "ale" mám navíc stále "jen" relativně "tuctový" vůz)
Zatímco když přihodím "ještě jednou tolik", mám (opravdu) VÝJÍMEČNÝ vůz, navíc s VÝJÍMEČNÝM motorem a VÝJÍMEČNOU image (který na silnicích moc "masově" potkávat NEbudu - alepoň tak to "vychází" MNĚ 😄
Ok, přihodíš, ale co z toho máš? S takovým vozem nemůžeš zase běžně fungovat. Nemůžeš zajet za klientem ve voze, co stojí víc, než jeho dům. Většinou takové vozy nebývají příliš praktické ani po jiných stránkách, budou sice vyjímky, ale..
A co si koupíš? Quattroporte? S-klasse? Panameru? Čemu říkáš tuctový? Jestli pomýšlíš na Aston Martin nebo Ferrari, tak to musíš ještě hodně přitlačit.
Quattroporte mi příliš tuctové NEpříjde (to narozdíl od třeba Audi A6 zrovna denně NEpotkávám... 😉
..i když KDYŽ Maserati, tak GranTurismo :yes: 😄
(Quattroporte V8 3.2 32V bylo kdysi chvilku mým snem - a jedno předváděcí jsem skoro vážně zvažovala koupit 😉
PS: Napsala jsem že na vůz vyšší střední (s cca STEJNÝM motorem) musím dát 2,5 až 3 násobek toho co za C5 V6 (2,5 milionu korun - případně i "maličko víc") a že když dám (ještě) "jednou tolik" = mám už opravdu VÝJÍMEČNÝ vůz s VÝJÍMEČNÝM motorem a věru VÝJÍMEČNOU image
(já bych formulaci "musíš hodně přitlačit" dala spíš k tomu ca troj-NÁSOBKU co člověk dá za to A6 - a má stále relativně "tuctové" auto 😄
..i když KDYŽ Maserati, tak GranTurismo :yes: 😄
(Quattroporte V8 3.2 32V bylo kdysi chvilku mým snem - a jedno předváděcí jsem skoro vážně zvažovala koupit 😉
PS: Napsala jsem že na vůz vyšší střední (s cca STEJNÝM motorem) musím dát 2,5 až 3 násobek toho co za C5 V6 (2,5 milionu korun - případně i "maličko víc") a že když dám (ještě) "jednou tolik" = mám už opravdu VÝJÍMEČNÝ vůz s VÝJÍMEČNÝM motorem a věru VÝJÍMEČNOU image
(já bych formulaci "musíš hodně přitlačit" dala spíš k tomu ca troj-NÁSOBKU co člověk dá za to A6 - a má stále relativně "tuctové" auto 😄
A6 je tuctove auto ? No jo po Rakousku i Nemecku jich jezdi vic jak rendliku....ach jo, uz prestan hanit vse co je od VW, je to dost trapny a uz te tady nikdo vazne nebere...skoda...
Samozřejmě že ne "tuctové" typu Golf, pokud chcete jiné slovo tak ... (ještě celkem) "běžné"? 😄
PS: A tohle se (samozřejmě) STEJNĚ tak týká MERCEDESu E-Klasse i BMW 5 😉
PS: A tohle se (samozřejmě) STEJNĚ tak týká MERCEDESu E-Klasse i BMW 5 😉
Aha tak bezne...no to jsme tam kde jsme byli ;-\ Ja tedy 5er, A6, Ecko za bezne nepovazuji...tedy alespon u nas v CR.
JAK "tam kde jsme byli"?? 5er, A6 i E-Klasse (a trochu i XF) jsou "běžné" vozy co DENNĚ potkáváme na silnicích (jestli zrovna v "prodejně marginálním" ČR jeden z těch modelů více či méně NENí příliš důležité - si alespoň myslím já 😄
...mame tedy uplne jiny nazor, pro mne to neni bezny vuz i kdyz ho sem tam za den potkam, protoze bezny vuz si muze kdo chce koupit a vyssi stredni ani nahodou...
C5 V6 s příplatky byla přes milion, když jsem na ní naposledy koukal. A za 2,5 milionu dostaneš úplně něco jiného. Říkám, sepiš si výbavu a podívej se na ceny. Nenamluvíš mi, že tvůj Citroen má výbavu, na kterou u D3 potřebuješ 2,5 - 3 miliony. Ano, v "plné palbě" vyšší střední D3 s osmiválcem stojí ty 3 miliony. Ale nejde o porovnatelná auta.
Za 2,5 to budeš mít prakticky se vším všudy. Co takhle zkusit seznam toho, co chceš. Pak se dá mluvit o nějakých cenách. A o věcech, jako jsou kůže, se takhle nedá diskutovat. To si musíš sama osahat. On je rozdíl, jestli za kůži dáš 30, 100, nebo 300 tisíc.
Řekněme, že 2 miliony jsou pro mne za vyšší střední přiměřená cena. Za šestiválec.
Řekněme, že 2 miliony jsou pro mne za vyšší střední přiměřená cena. Za šestiválec.
...ja skoncil na 1.3 mega bez DPH za A6 quattro 3.0tdi s tou nejlepsi kuzi a odvetravanim, takze to jeste jde, 2 mega ci 1.8 bych uz tedy nedal, do A8 mozna, ale do vyssi stredni ne, to uz opravdu ty penize dat jinam - samozrejme jinak uvazuje majitel firmy, ktery ma penez na rozdavani. Jinak nechapu Kylie, proc vsude cpe ten svuj C5, ja projel od Mondea, pres Avensis, C5, Legacy (mame dokonce Lex RX 450h) a nova A6 je po usednuti i jizdne o tridu jinde, opravdu ty penize v tom jsou, ne ze ne, priplatky jsou silene, ale myslim, ze zakladni cenu maji docela nizko. Dokonce ja jsem byl total odpurce dieselu, ale ten v A6 je proste super tichy, zadny chrochtal, mozna lepsi zvuk jak primovstrikovy benzin, proste chce to zkusit a ne jen psat teorie. Uplne jsem po jizde zmenil nazor na dost veci...
1,3 milionu (V6 TDi 180 kW, nejlepší kůže atd.)? Bože v JAKÉ to bylo měně? 😉
PS: Asi byste si měl projet a osahat "můj" Citroën C5 V6 (Bi-turbo 3.0 v kůži Criollo a (až) PAK porovnat s audi A6 s ca stejným motorem za ca 2,5-násobek (?) ceny..
..třeba pak dojdete k TÉMUŽ co já
1) že technický rozdíl mezi top modelem střední a "středním" modelem VYŠŠí střední NEní až tak velký jak jste původně myslel
2) že cenový rozdíl mezi top modelem střední a "středním" modelem VYŠŠí střední JE větší než by asi odpovídalo
3) že KDYŽ už dát hodně peněz do auta (násobky ceny např. C5 V6) tak než si koupit jen (trochu) lepší auto, asi se možná vyplatí ještě trochu přidat a koupit si LEPŠÍ (motorem i celkově) AUTO - které je navíc už i OPRAVDU VÝJÍMEČNÉ (a nepotkáte jich xy za den 😉
PS: Asi byste si měl projet a osahat "můj" Citroën C5 V6 (Bi-turbo 3.0 v kůži Criollo a (až) PAK porovnat s audi A6 s ca stejným motorem za ca 2,5-násobek (?) ceny..
..třeba pak dojdete k TÉMUŽ co já
1) že technický rozdíl mezi top modelem střední a "středním" modelem VYŠŠí střední NEní až tak velký jak jste původně myslel
2) že cenový rozdíl mezi top modelem střední a "středním" modelem VYŠŠí střední JE větší než by asi odpovídalo
3) že KDYŽ už dát hodně peněz do auta (násobky ceny např. C5 V6) tak než si koupit jen (trochu) lepší auto, asi se možná vyplatí ještě trochu přidat a koupit si LEPŠÍ (motorem i celkově) AUTO - které je navíc už i OPRAVDU VÝJÍMEČNÉ (a nepotkáte jich xy za den 😉
Píše bez dph. To není přece nic nereálného.
U "holátka" snad ne - u vozu v NEJlepší kůži atp. spíš ANO (třeba vůz testovaný zde na auto.cz stál 2,6 milionu ... jak správně zmínil MT, s "přiměřeně rozumnou" výbavou se lze dostat někam k 2 milionům (s daním)
Tak tady testovaný vůz stál 2.6 mega, ok... A kolikrát tady uváděná ceníková cena odpovídala reálu?? Taky tady testujou Octy za 700 litrů, ceníkově.. a reál je někde úplně jinde.
Myslím že tu zrovna dnes padlo že marže u D3 je 12%
+ pochopitelně ceníkové ceny NEplatí ani pro ten C5 V6 😄
+ pochopitelně ceníkové ceny NEplatí ani pro ten C5 V6 😄
No, je mnoho cest, jak si obstarat nový vůz. Já jsem i Ečko i 5ku kupoval nové tady v ČR, nebylo to u jejich ofic. zastoupení, a přesto byla cena mnohem lepší, než od ofic. zastoupení 😄
Tak snad nebyly kradené apod. 😉
PS: Jak v takovém případě fungují záruky na vůz a servis zdarma?
PS: Jak v takovém případě fungují záruky na vůz a servis zdarma?
Kradené nebyly. Ale existují velice ochotné firmy, které sice oficiálně zastupují třeba Škodovku/Audi/VW a bokem jsou ochotni dodat v podstatě cokoliv, pokud jim to je značka ochotna prodat 😊. Já tahle u nich kupuji auta strašně dlouho a nikdy nic z toho výše zmíněného tria. Servis i záruka OK, postupně si nechávali proškolovat techniky 😄 a jak bmw tak i mercedes uznává, šlo to i u jiných. A cena opravdu jinde, mám-li vycházet ze závazných nabídek 😊.
Jako že (i přes ty DUMPINGové ceny) platí veškeré záruky dané výrobcem (+ servisní náklady pro první roky ZDARMA - jak je to u "legálních" prodejů...?
Ono na nich není nic nelegálního, jen jsou neoficiální. Pokud ti zprostředkují nějaký servisní paket a není to v rozporu se smlouvou, tak také platí.
Jop 😄
..že bych příště zkusila koupit u "neautorizovaného" prodejce? 😉
Muzu zaslat PDF s cenou 1.3mil bez DPH od oficialniho distributora v Brne. Zalezi co tam chces ja nemusel mit zadne elektronicke vychytavky, ale napr. v cene bylo i nazavisle topeni...a mel jsem 150kW, mne to staci, 70tisic rozdilu dam radeji do tech sedacek 😉
A co je podle Tebe top model střední? Co je střední model vyšší střední? A co to jsou ty technické rozdíly?
Verze s NEJvyšší motorizací (např. V6 3.0 Bi-turbo) a nejvyšší výbavou (masážní sedačky, luxusní kůže...atd.).
Tím STŘEDEM jsem myslela hlavně motor - V6 (pro MNE osobně je vrcholem vyšší střední Alpina B5 Bi-turbo
Zhruba "všechno" (od rozměrů přes kola a brzdy v nich a motor až po ... pocit když vystoupíte po 500 kilometrech - třeba 😉
Tím STŘEDEM jsem myslela hlavně motor - V6 (pro MNE osobně je vrcholem vyšší střední Alpina B5 Bi-turbo
Zhruba "všechno" (od rozměrů přes kola a brzdy v nich a motor až po ... pocit když vystoupíte po 500 kilometrech - třeba 😉
Pokud jsem to dobře pochopil, má být tím top střední třeba C5 V6 v naftě? Automobil, který pod kapotou není schopen nabídnout pořádný benzín? A stojí to teda celé na dobrých kožených sedačkách (tuším že bez možnosti odvětrávání, které je ve třídě už docela standartem?)? Já si myslím, že potom levná A6 s V6 180kW, předvádí teda jinou show 😊)) A to naftu nemusím a Audi taky moc ne 😊))
No moc NEpochopil 😉
To se potom omlouvám 😄 Ale mám pocit, že tady došlo ke srovnávání C5ky a A6, s tím, že snad mají nabízet "podobné" s velkým cenovým rozdílem. Podle mě je to tedy blbost. Už jen s ohledem na dynamiku, které v podstatě stejné motory, nabízejí 😄
NEtřeba se až "omlouvat" - u obou jsem zdůrazňovala a opakovala že jde o PŘÍKLAD (proto tam bylo to "např." 😄
Prostě MNĚ cenový nárůst na "ne až tak moc jinou" VYŠŠí střední příjde ... "nemotivační" (a navíc - bez urážky - STÁLE máte relativně "běžné" auto). Prostě "když už" VÍC, tak DOOPRAVDY "víc" 😉
Prostě MNĚ cenový nárůst na "ne až tak moc jinou" VYŠŠí střední příjde ... "nemotivační" (a navíc - bez urážky - STÁLE máte relativně "běžné" auto). Prostě "když už" VÍC, tak DOOPRAVDY "víc" 😉
Ale já vím, že mám běžné auto. To není žádná novinka. To bude tím, že ani jiné, než běžné auto nechci z mnoha důvodů.
V tom případě je VŠE "v nejlepší pořádku" 😉
(také mám pro cesty do ČR ráda "obyčejné/běžné" auto - s rizikem ukradení "0,0 nic" 😄
(také mám pro cesty do ČR ráda "obyčejné/běžné" auto - s rizikem ukradení "0,0 nic" 😄
3.0 TDI quattro, 150 kW je za 48.600, 180 kW za 51.700 €. Valcona, nejlepší kůže ve standardní nabídce Audi, komfortní sedadla, odvětrávání a povinné příplatky přidají necelých 7 tisíc €. Opravdu je to nemožné?
Mně přijde, že jsi poslední generací vyšší střední se slušnou výbavou ani nejela. I u A4 je argumentace holátkem... úsměvná. A to ji nepovažuji za bůh ví jak dokonalou.
Mně přijde, že jsi poslední generací vyšší střední se slušnou výbavou ani nejela. I u A4 je argumentace holátkem... úsměvná. A to ji nepovažuji za bůh ví jak dokonalou.
Tak já A4 považuji dokonce za (jednoznačně) NE"prémiovou" 😉
PS: No pokud jde "rozumně" vybavené auto VYŠŠí střední třídy sehnat za tak málo..
a) skoro PŘESTÁVÁ mít smysl ten Citroën C5 V6 Bi-turbo
b) musejí do testů posílat nějaké HYPER SUPER vybavené verze 😄
PS: No pokud jde "rozumně" vybavené auto VYŠŠí střední třídy sehnat za tak málo..
a) skoro PŘESTÁVÁ mít smysl ten Citroën C5 V6 Bi-turbo
b) musejí do testů posílat nějaké HYPER SUPER vybavené verze 😄
Je to otázka priorit. Osobně bych počítal kolem 1,8 milionu za rozumnou výbavu. A do testů často posílají auta prakticky na hranici možností nabídky. Občas se zajímavými kiksy - spíš tam najdeš okázalý příplatek za 2 tisíce € než užitečnou drobnůstku za 150 €.
Ano, o nějakém takovém "kiksu" tady padla zmínka v diskuzi..
PS: Ok, tak zjednodušeně jde o 2-násobek ceny 😄
PS: Ok, tak zjednodušeně jde o 2-násobek ceny 😄
Nepopírám, že, pokud jde o poměr cena/ výkon, je na tom D3 hůř, nicméně tady mne zajímá to něco víc. Pokud tedy vezmeme C5 za milion, D3 za dva, tak co je tak zajímavého za tři? Nebo čtyři? Quattroporte je hodně specifickou záležitostí a nenabízí žádné kvality C5, takže zvláštní volba. S-klasse ti nebude vyhovovat, protože to pro tebe bude běžné auto. A Panamera, pokud jde o zmíněný poměr, je na tom ještě hůř. Je výjimečnější, to je pravda. Beru to tak, že chceš pohodlný cesťák. Nebo snad chceš říct, že radši sporťák, když už máš utratit tolik peněz?
Vůbec, skutečně ti připadá rozumné, vybírat auta podle četnosti na silnicích?
D3 je dražší a nabízí víc. Otázka jen je, jestli jsi ochotná si za to připlatit. A auta jako C5 V6 jsou vymírající druh. Pokud ti jde o její specifika, tak je to fakticky poslední zástupce.
Vůbec, skutečně ti připadá rozumné, vybírat auta podle četnosti na silnicích?
D3 je dražší a nabízí víc. Otázka jen je, jestli jsi ochotná si za to připlatit. A auta jako C5 V6 jsou vymírající druh. Pokud ti jde o její specifika, tak je to fakticky poslední zástupce.
Já také říkám že jde o MÉ "pocity" (že ta vyšší střední se vlastně "nevyplatí" - že už je to docela HODNĚ peněz a přitm stále máte relativně "tuctové/běžné" auto...
Quattroporte mne bralo ... no roky výroby 4té generace jistě znáte sám.. 😄
..a(le) "bralo" mne POŘÁDNĚ 😉
Vozy typu C5 (CL, Range Rover) mne začaly zajímat až "později" 😄
S-Klasse bych za (úplně) běžné auto NEpovažovala, nicméně opravdu mne NE"oslovuje" (narozdíl od CL :yes: 😉
Naopak Panamera se mi (vzhledově i technicky) líbí docela DOST :yes: 😄
Ano, bohužel typ vozu jakým je C5 V6 opravdu je "vymírající" druh - i proto doma (krom varianty C5 V6 za C5 V6 - dokud se vyrábí) zvažujeme variantu "určitých změn" 😉
PS: Ta "četnost na silnicích" samozřejmě není nějaký ZÁSADNÍ "parametr" - jen by se mi třeba v česku NEchtělo jezdit v Octavia Tdi (ve stříbrné.. 😄
Quattroporte mne bralo ... no roky výroby 4té generace jistě znáte sám.. 😄
..a(le) "bralo" mne POŘÁDNĚ 😉
Vozy typu C5 (CL, Range Rover) mne začaly zajímat až "později" 😄
S-Klasse bych za (úplně) běžné auto NEpovažovala, nicméně opravdu mne NE"oslovuje" (narozdíl od CL :yes: 😉
Naopak Panamera se mi (vzhledově i technicky) líbí docela DOST :yes: 😄
Ano, bohužel typ vozu jakým je C5 V6 opravdu je "vymírající" druh - i proto doma (krom varianty C5 V6 za C5 V6 - dokud se vyrábí) zvažujeme variantu "určitých změn" 😉
PS: Ta "četnost na silnicích" samozřejmě není nějaký ZÁSADNÍ "parametr" - jen by se mi třeba v česku NEchtělo jezdit v Octavia Tdi (ve stříbrné.. 😄
Přechod od střední do vyšší střední je v rámci D3 odhadem 6-8 tisíc €. To může zahrnovat i nějakou výbavu navíc. Top modely střední třídy stojí přes dva miliony. A to nemluvím o M/ RS/ AMG.
NEmám na mysli TOP motorizace, ale "běžné" V6 (což mi pro VYŠŠí střední příjde "akorát" a "odpovídající" motorizace) a k nim "odpovídající" (trochu "lepší") výbavu..
A co si myslíš, že tam u Audi, BMW a MB montují? Osmiválce? Říkal jsem bez M/ AMG/ RS.
Ano, myslím že i BEZ označení M/AMG/RS mají vozy VYŠŠí STŘEDNí v nabídce osmiválce 😉
(i když to asi už moc dlouho NE"vydrží" 😐
(i když to asi už moc dlouho NE"vydrží" 😐
Jen pro pořádek, beru ceny s DPH. Ta 2 milionová konfigurace není něco, co bych jen tak dal zaměstnanci, jde o dobrou výbavu, ale zase ne nějak extrémně přehnanou. K šílenství ti zbývá asi tak ještě 700 tisíc plus zakázková individualizace. Když přihodíš silnější motor, tak ještě víc. Záleží na prioritách. Ne, že bych nedokázal fungovat s nižším rozpočtem. Pokud je to pro mne cesťák a bude mi roky sloužit, tak si rád dopřeji. Vem si nový Lexus GS, tam se ve výbavě F Sport, která mne nejvíc zajímá, pohybuješ kolem 2 milionů. Kdyby nebyl tak silný jen, asi by se to blížilo příznivějším 1,8.
Ono by tady spousta uživatelů změnila názor na dost věcí, kdyby měli praktické zkušenosti s tím, o čem tak rádi, zasvěceně a přesvědčeně píší... 😉
Tak to je BEZ diskuzí - třeba vy kdybyste chvíli jezdil s Citroën C5 V6 3.0 Bi-turbo HDi Exclusive v luxuxní kůži Criollo na MICHELINkách 245/40 R19 (rychlost. index Y) tak byste (třeba po projetí trasy München - Hamburg a zpět) docela "mrkal" (i když NENí pochyb, že byste DÁL psal stále totéž ... jen by to "nešlo asi tak snadno" 😄
Já C5ku nikde konkrétně nekritizuji, jen se směju tvému přesvědčení, že je C5ka prémijovější, než A4 a dokonce (skoro)srovnatelná s A6. >😒]
Mimochodem už se svezla s tou A8 V8 TDI, nebo s A6 V6 biTDI? Jako místní hlavní kritik Audi bys to měla brát jako (skoro)povinnost. 😉
Mimochodem už se svezla s tou A8 V8 TDI, nebo s A6 V6 biTDI? Jako místní hlavní kritik Audi bys to měla brát jako (skoro)povinnost. 😉
Tak že je (C5 V6) "prémiovější" než předokolka audi A4 2.0 Tdi 105 kW - tak "o tom (opravdu) žádná" 😉
No a až si projedete tu trasu (München - Hamburg a zpět) poté i s audi A6 (s ca stejným motorem - mírně řečeno za 2 násobnou cenu), tak možná NEpoužiteje slovo "skoro", ale VĚTŠí rozdíl jste tam asi čekal.. 😄
PS: Znám srovnání i s "nepatrně" lepšími vozy než je "běžný" vůz vyšší střední s třílitrem a i tam by ("neznalý/nezkušený") nejspíš očekával (mnohem) větší rozdíly než reálně jsou.. 😉
Prostě MNĚ "to vychází", že C5 V6 (za pár peněz splní hodně z toho co vůz vyšší střední se stejným motorem) nebo pak už (opravdové "výjímečné") auto s (výjímečným) MOTORem.. :yes: 😄
..aneb (např.) audi A6 vás od (levného) C5 V6 NE"posune" o tolik dál, kolik si asi většina lidí "představuje" 😉
(bohužel vozům typu C5 V6 "zvoní hrana" - do budoucna si zákazníci požadující "to co nabízí" budou muset PŘIPLATIT - za tyto ceny něco podobného už NEpůjde nabízet.. 😐
MIMOCHODEM (stále) ještě ne (ale s RR 4.4 TDV8 ano = názor (asi) NEzměním, do vozů typu Range Rover (či Q7 a jeho budoucích "klonů" - a asi VČETNĚ Bentley 8-s ) ANO, do luxusní limuzíny - sorry ale NEeee
A co se týče 3litrového Bi-turba GRATULUJi že "náskoku díky technice" se po letech podařilo dohnat JAG a BMW. To už je ale zase "trochu jinde" = když jít zkoušet "nabušený" třílitr (který by byl nějak ZÁSADNĚ ZCELA jinde než "můj" motor), tak vyrazím vyzkoušet motor 50d
No a až si projedete tu trasu (München - Hamburg a zpět) poté i s audi A6 (s ca stejným motorem - mírně řečeno za 2 násobnou cenu), tak možná NEpoužiteje slovo "skoro", ale VĚTŠí rozdíl jste tam asi čekal.. 😄
PS: Znám srovnání i s "nepatrně" lepšími vozy než je "běžný" vůz vyšší střední s třílitrem a i tam by ("neznalý/nezkušený") nejspíš očekával (mnohem) větší rozdíly než reálně jsou.. 😉
Prostě MNĚ "to vychází", že C5 V6 (za pár peněz splní hodně z toho co vůz vyšší střední se stejným motorem) nebo pak už (opravdové "výjímečné") auto s (výjímečným) MOTORem.. :yes: 😄
..aneb (např.) audi A6 vás od (levného) C5 V6 NE"posune" o tolik dál, kolik si asi většina lidí "představuje" 😉
(bohužel vozům typu C5 V6 "zvoní hrana" - do budoucna si zákazníci požadující "to co nabízí" budou muset PŘIPLATIT - za tyto ceny něco podobného už NEpůjde nabízet.. 😐
MIMOCHODEM (stále) ještě ne (ale s RR 4.4 TDV8 ano = názor (asi) NEzměním, do vozů typu Range Rover (či Q7 a jeho budoucích "klonů" - a asi VČETNĚ Bentley 8-s ) ANO, do luxusní limuzíny - sorry ale NEeee
A co se týče 3litrového Bi-turba GRATULUJi že "náskoku díky technice" se po letech podařilo dohnat JAG a BMW. To už je ale zase "trochu jinde" = když jít zkoušet "nabušený" třílitr (který by byl nějak ZÁSADNĚ ZCELA jinde než "můj" motor), tak vyrazím vyzkoušet motor 50d
Jen potvrzuješ, že ty nic od Audi zkoušet nepotřebuješ, máš totiž jasno už předem. Jenže to, co vypadá na papíře nějak, může v reálu vyznít poněkud jinak. Nejela si ani s V6 biTDI, ani s 50d, ale opět máš předem jasno.
...ja se priznam, ze jsem take byl pred rokem jak Kylie, smal jsem se tem Audinistum, ale pak mi kamarad pujcil jeho novou A6 a fakt jsem byl zaskocen rozdilem stredni a vyssi stredni tridy. Nekdo muze mit problem s kvalitou, ale vetsinou ten co ma vuz novy, nema problem, predvadecky to je jina hruza...teda jde spis o stesti. Jestli nekdo presedne napr. z Mondea do A6 a nepozna rodil - ve vsem, tak tedy nevim nevim...ja proste v tom tu hodnotu vidim, i kdyz jako otec priznam, ze se daji penize investovat i lepe, ale 100% ne do C5 v kuzi Kretenio...
Tak kůži "Kretenio" NEznám, ale tahle (Criollo) je "docela prémiová" 😉
[odkaz]
..ale je fakt že NEsrovnávám s "běžným" vozem vyšší střední třídy...
..ale s vozy "o třídu či dvě výš" 😄
[odkaz]
..ale je fakt že NEsrovnávám s "běžným" vozem vyšší střední třídy...
..ale s vozy "o třídu či dvě výš" 😄
4000euro davat za kuzi v C5 je nesmysl, ja mam sedacku z te nejlepsi LongLife italske kuze za 70.000Kc a to je o dost vice kuze nez v aute. Kdyz uz Luxus tak i s autem...ale vse ma sveho zakaznika, ze 😉
PS: 2 tridy vys, je uz nejvys a v cem jezdi buh ??? >😁
PS: 2 tridy vys, je uz nejvys a v cem jezdi buh ??? >😁
V čem jezdí "buh" NEvím (on asi žádné "vozítko" NEpotřebuje, ne? 😉
Ta kůže je ale "všude" a myslím že "je výborná" - rozhodně příplatek za "vůz vyšší střední" by byl MNOHA-NÁSOBNĚ větší 😄
Já si prostě pořídila motor, interier, odhlučnění i jízdní chování v nad200kilometrových rychlostech, závěsy kol i brzdy odpovídající spíš VYŠŠí střední "za pakatel", navíc s BONUSem že vám jej spíš NEukradnou...
..no a když HODNĚ peněz za auto, tak tu jsou (HODNĚ) jiná auta než je "běžná" vyšší střední (kde se čím dál tím víc šíří pohon "obyčejným" naftovým 4válcem 😐
Ta kůže je ale "všude" a myslím že "je výborná" - rozhodně příplatek za "vůz vyšší střední" by byl MNOHA-NÁSOBNĚ větší 😄
Já si prostě pořídila motor, interier, odhlučnění i jízdní chování v nad200kilometrových rychlostech, závěsy kol i brzdy odpovídající spíš VYŠŠí střední "za pakatel", navíc s BONUSem že vám jej spíš NEukradnou...
..no a když HODNĚ peněz za auto, tak tu jsou (HODNĚ) jiná auta než je "běžná" vyšší střední (kde se čím dál tím víc šíří pohon "obyčejným" naftovým 4válcem 😐
Co tam STÁLE "tlačíte" zrovna Audi? 😉
A ano, porovnávat (o "generaci starší konstrukci") V6 Bi-TDi s tri-turbem R6 opravdu NEpotřebuji..
..mám váš text chápat, že si "nejsou (víceméně) rovny" motory V6 Bi-TDi a 40d (jak napovídá počet použitých turb a "číslíčka") ale že V6 Bi-TDi je vlastně něco jako tri-turbo 50d? 😄
PS: Já četla o (v něčem anglickém) V6 Bi-TDi a NE že by to byla kritika, ale "oslavné ódy" to také NEbyly...
A ano, porovnávat (o "generaci starší konstrukci") V6 Bi-TDi s tri-turbem R6 opravdu NEpotřebuji..
..mám váš text chápat, že si "nejsou (víceméně) rovny" motory V6 Bi-TDi a 40d (jak napovídá počet použitých turb a "číslíčka") ale že V6 Bi-TDi je vlastně něco jako tri-turbo 50d? 😄
PS: Já četla o (v něčem anglickém) V6 Bi-TDi a NE že by to byla kritika, ale "oslavné ódy" to také NEbyly...
Jen dál potvrzuješ, že ti stačí papírová čísla, tři turba jsou víc, než dvě, takže to logicky ani nemá cenu vyzkoušet. A když někde napíšou na Audi chválu, je to pro tebe jen pochybné hraní s čísly, ale jakákoli kritika Audi je pro tebe naopak berná mince.
Nikde netvrdím, které motory jsou si rovny a které ne, ale píšu ti snad jasně, ať auta neporovnáváš na papíře, ale v reálu...
Nikde netvrdím, které motory jsou si rovny a které ne, ale píšu ti snad jasně, ať auta neporovnáváš na papíře, ale v reálu...
To jste si mne SPLETL s Ham.em asi, ne? TEN je tu ten "na číslíčka" 😄
Jinak viz minulý příspěvek a jeho PS
A hlavně, tady to působí opravdu JEDNOZNAČNĚ - vás snad dřív napadlo srovnávat (vůbec ne špatný) V6 3.O TDi 180 kW třeba s BMW bi-turbem? (srovnávací test s Bi-turbem Jaguar - 180 kW vs 202 kW asi znáte)
Mimochodem vy jste někde četl srovnávací testy V6 Bi-tdi?? Já jsem srovnání s 35d/40d i s 50d čekala a .... "ticho po pěšině"? (je tedy možné že někde něco vyšlo ale...
Jinak viz minulý příspěvek a jeho PS
A hlavně, tady to působí opravdu JEDNOZNAČNĚ - vás snad dřív napadlo srovnávat (vůbec ne špatný) V6 3.O TDi 180 kW třeba s BMW bi-turbem? (srovnávací test s Bi-turbem Jaguar - 180 kW vs 202 kW asi znáte)
Mimochodem vy jste někde četl srovnávací testy V6 Bi-tdi?? Já jsem srovnání s 35d/40d i s 50d čekala a .... "ticho po pěšině"? (je tedy možné že někde něco vyšlo ale...
Zcela bez urážky...tak si ta auta hergot projeď. Neříkej mi, že Ti předváděčku nepůjčí. Když tam přijdeš v lodičkách Ferragamo nebo co, dostaneš ji na půl dne. Půjčí ji i mě a to jsem mladej cucák.
Bohužel pak na C5 budeš nucena změnit názor.
BiTDI je do reálného světa pravděpodobně to nej, co můžeš mít.
Bohužel pak na C5 budeš nucena změnit názor.
BiTDI je do reálného světa pravděpodobně to nej, co můžeš mít.
Ferragamo jsem kdysi měla kabelku (žádný "zázrak" 😉 ) a snad brýle (?), preferuji JINÉ značky (H-I-G-H, Prada, La Silla 😄
Jako že Bi-Tdi (které přišlo "hnedl" 7 let po Biturbu od BMW a 5 po JAGuar) se snad nějak může srovnávat s tri-turbem 50d??? 😉
PS: To by mne snad možná "zajímalo" (vyzkoušet, koupit asi ne) - sorry, tady je "náskok díky technice" stále "o level pozadu" 😄
..a já za TO NEJ považuji něco H-O-D-N-Ě jiného než třílitr v naftě (ten/bi-turbo 3litr diesel mám v CITROËNu - a díky superploché křivce točivého momentu - je FAJN na předjíždění.. :yes: ) -. mimochodem říkal jste TOTÉŽ (že "nej- je bi-turbo 3 litr v naftě) minulé pětiletky o BMW či JAGuar? 😉
Já za NEJ do "běžného světa" (na REÁLNÉ silnice - na reálné jízdy napříč Evropou) kombinaci Range Rover + Ferrari FF (+ možná ještě možná Mercedes SL AMG = ta sundaná střecha je občas "k nezaplacení" skvělý "pocit" :yes: 😄
Jako že Bi-Tdi (které přišlo "hnedl" 7 let po Biturbu od BMW a 5 po JAGuar) se snad nějak může srovnávat s tri-turbem 50d??? 😉
PS: To by mne snad možná "zajímalo" (vyzkoušet, koupit asi ne) - sorry, tady je "náskok díky technice" stále "o level pozadu" 😄
..a já za TO NEJ považuji něco H-O-D-N-Ě jiného než třílitr v naftě (ten/bi-turbo 3litr diesel mám v CITROËNu - a díky superploché křivce točivého momentu - je FAJN na předjíždění.. :yes: ) -. mimochodem říkal jste TOTÉŽ (že "nej- je bi-turbo 3 litr v naftě) minulé pětiletky o BMW či JAGuar? 😉
Já za NEJ do "běžného světa" (na REÁLNÉ silnice - na reálné jízdy napříč Evropou) kombinaci Range Rover + Ferrari FF (+ možná ještě možná Mercedes SL AMG = ta sundaná střecha je občas "k nezaplacení" skvělý "pocit" :yes: 😄
>😁 to je mazec..... ani ve snu mě nenapadlo se při výběru nového auta podívat do ceníku citroenu, koupil jsem A6 180kW za 2,1 s DPH před slevou a neměnil bych..... C5 V6 jsem jel před rokem, když jsem do firmy kupoval 2 citroeny Jumper - tehdy mi to prodejkyně v salonu (Brnocar) nabídla než nachystají jumpery na předání.... a musím říct, že mě to nějak nechytlo..... dobré auto, ale prostě nic extra.... neurazí nenadchne...... ale porovnávat ho s A6? >😁 co to je za vtipy >😁 >😁 >😁 Jo nehledě na to, že ty Jumpery se sypou jak prase 😁 aby se ve 40tis km musela měnit polovina přední nápravy? 😁 kde to jsme...... letos jsem místo dalšího Jumpera koupil Craftera a to je uplně o něčem jiném.... je sice skoro dvakrát tak drahý ve stejné velikosti, ale ten rozdíl se prostě porovnat nedá..... stejné to bude v porovnání C5 a A6......
Proč byste se také díval... 😉
..za 2 násobnou cenu máte vůbec NE špatný vůz (který je v detailech o fous dál - jen o méně "než by vám asi bylo příjemné" 😄
PS: A (ještě jednou) já je hlavně NE-srovnávám, jen upozorňuji na FAKT, že ten další milion a něco je víc "za image", než že byste na tom byl (např. při té cestě München - Hamburg a zpět) nějak "zásadněji lépe"
MNĚ příjde (doopravdy) zajímavé (za "ještě jednou násobek") si koupit ne "trošičku lepší vůz se stejným motorem", ale KDYŽ už TAK už = opravdu NEmasový vůz se ZCELA JINÝM motorem
PPS: (naprosto BEZ urážky) to (např.) Audi A6 3.0 Tdi má
- motor ca stejného výkonu (a mnozí si dokonce koupí slabší verzi se 150 kW - to má v C5 čtyřválec 2.2)
- brzdy ca stejné výkonnosti ((ne-li horší - sorry 😄
- odhlučnění (ta vrstvená skla dělají své) taktéž
- sedadla v C5 jsou jako "výjímečná" apod. popisovaná dokonce i na auto.cz - a jakžtakt dokonce obstojí i ve srovnání s auty ještě ("o pár segmentů") výš
- chování v nad200kilometrových rychlostech je (prý - auto.cz) nejlepší ve třídě (což mohu potrvrdit = na tempomat 220-230 km/h = "naprosto v pohodě"
- řízení je (prý - auto.cz) nejlepší ve třídě
- pneu (245/40 R19 s indexem Y) plně odpovídající vyšším třídám (stejně velké jsou přední na Californii
Tolik k VTIPŮM 😄
Prostě BUĎ "levný" a "nenápadný" = neukradnutelný, servisně i pojištěním značně NEnáročný Citroën C5 V6 ... no a nebo (pořádné) AUTO :yes: 😉
..za 2 násobnou cenu máte vůbec NE špatný vůz (který je v detailech o fous dál - jen o méně "než by vám asi bylo příjemné" 😄
PS: A (ještě jednou) já je hlavně NE-srovnávám, jen upozorňuji na FAKT, že ten další milion a něco je víc "za image", než že byste na tom byl (např. při té cestě München - Hamburg a zpět) nějak "zásadněji lépe"
MNĚ příjde (doopravdy) zajímavé (za "ještě jednou násobek") si koupit ne "trošičku lepší vůz se stejným motorem", ale KDYŽ už TAK už = opravdu NEmasový vůz se ZCELA JINÝM motorem
PPS: (naprosto BEZ urážky) to (např.) Audi A6 3.0 Tdi má
- motor ca stejného výkonu (a mnozí si dokonce koupí slabší verzi se 150 kW - to má v C5 čtyřválec 2.2)
- brzdy ca stejné výkonnosti ((ne-li horší - sorry 😄
- odhlučnění (ta vrstvená skla dělají své) taktéž
- sedadla v C5 jsou jako "výjímečná" apod. popisovaná dokonce i na auto.cz - a jakžtakt dokonce obstojí i ve srovnání s auty ještě ("o pár segmentů") výš
- chování v nad200kilometrových rychlostech je (prý - auto.cz) nejlepší ve třídě (což mohu potrvrdit = na tempomat 220-230 km/h = "naprosto v pohodě"
- řízení je (prý - auto.cz) nejlepší ve třídě
- pneu (245/40 R19 s indexem Y) plně odpovídající vyšším třídám (stejně velké jsou přední na Californii
Tolik k VTIPŮM 😄
Prostě BUĎ "levný" a "nenápadný" = neukradnutelný, servisně i pojištěním značně NEnáročný Citroën C5 V6 ... no a nebo (pořádné) AUTO :yes: 😉
...ocividne si nejela novou A6, vse co pises ma lepsi nez C5, ver mi, jdi si ji projet...nesmis mit ale 20 kola, kvuli hluku a pohodli, 18ky jsou OK, ja bych klidne bral i 17ky, nepotrebuji machrovat a spis preferuji pohodli a ticho. Jo a lepsi skla se daji dokoupit, to jsem mel take v priplatku...
ani na těch mých kovaných 20" 255/35 ten hluk není nijak rušivý..... to už musím opravdu kolem 240km/h abych ho zaregistroval.... a když ho zaregistruju, jen zesílím BOSE a jedu dál 😄 p.s. jakou si teda nakonec koupil?? tu 150kW? kde je recenze? 😄
Jeste zadnou 😢 Ted mam moznost na nove BMW sleva 25%, ale mne se tak nelibi ;-\
Jinak pokud budu kupovat v zari, tak opravdu asi jen 150kW, cetl jsem recenzi a rozdil napr. z 0 na 100 je realne jen cca 0.3s. No take je moc pekny Lex GS a jako fanda Japoncu, mame uz 1x Lex a dost Toyot, take jsem uvazoval, ale rodina = kombik, skoda ze ho Lex nedela.
Jinak pokud budu kupovat v zari, tak opravdu asi jen 150kW, cetl jsem recenzi a rozdil napr. z 0 na 100 je realne jen cca 0.3s. No take je moc pekny Lex GS a jako fanda Japoncu, mame uz 1x Lex a dost Toyot, take jsem uvazoval, ale rodina = kombik, skoda ze ho Lex nedela.
Tak nad LUXUSní kůži (a) C5 V6 177 kW "ohrnujete nos" a plánujet SLABŠí motor? 😉
A (sorry, ale aut👋motor o (NEsmyslném) 0-100 km/h přece NENí. 30 kW rozdílu musí být (a docela HODNĚ) znát hlavně "všude jinde" = při "běžné jízdě", při předjíždění (prostě TAM kde to je POTŘEBA :yes: 😄
PS: Není nad bi-turbo (no vlastně asi "tri-turbo" 😉 ), ale "alespoň" ať máte výkon jako já v tom "levném obyčejném" C5, ne? 😄
PPS: 1/4 ceny dolů na (nové) BMW 5? (s FAMÓZNími motory? Misté toho "raději" výkon CITROËNního 4 válce 2.2 HDi? No NEvím NEvím NEvím NEvím NEvím ..vím Vím VÍM 😄
A (sorry, ale aut👋motor o (NEsmyslném) 0-100 km/h přece NENí. 30 kW rozdílu musí být (a docela HODNĚ) znát hlavně "všude jinde" = při "běžné jízdě", při předjíždění (prostě TAM kde to je POTŘEBA :yes: 😄
PS: Není nad bi-turbo (no vlastně asi "tri-turbo" 😉 ), ale "alespoň" ať máte výkon jako já v tom "levném obyčejném" C5, ne? 😄
PPS: 1/4 ceny dolů na (nové) BMW 5? (s FAMÓZNími motory? Misté toho "raději" výkon CITROËNního 4 válce 2.2 HDi? No NEvím NEvím NEvím NEvím NEvím ..vím Vím VÍM 😄
4000euro do C5 za kuzi se mi zda mimo. Do BMW, Audi budiz, ale do nepremiove stredni ??? 8-s
Proc by to melo byt tak znat ? Ja spis uprednostnim kultivovanost sestivalce nad vyhonenym 4valcem, stejne se uz ted na nasich silnicich zavodit neda a 70 tisic investuji lepe.
Proc by to melo byt tak znat ? Ja spis uprednostnim kultivovanost sestivalce nad vyhonenym 4valcem, stejne se uz ted na nasich silnicich zavodit neda a 70 tisic investuji lepe.
To vypadá na "ovlivnění MARKETINGem" jedna radost.. 😉
..aneb kvalitní sedadla (v kvalitní kůži) mají STEJNÝ smysl v A6 jako v C5, nebo? 😄
Protože 30 kW prostě znát JE - nebo myslíte že (např.) v C5 NEpoznáte jestli jedete s 2.2 HDi nebo 3.0 HDi Bi-turbo? 😉
Prostě kupovat si 3litrový 6tiválec modelového roku 2013 s výkonem který u konkurence už pár let pokrývají 2 litrové 4válce - to mi příjde stejně "in" jako "ohrnovat nos" nad vozem střední třídy (s V6 o výkonu 177 kW) a plánovat koupi (většího těžšího) vozu VYŠŠÍ STŘEDNí, navíc "prémiové" značky (na což evidentně "dáte") a to s výkonem NIŽŠíM 😐
Tohle mi prostě nějak "nepasuje" NE"zapadá" NE"sedí" - tady něco NENÍ "v pořádku" 😄
SOUHLASím že "na našich silnicích se závodit NEdá" - nicméně docela "závodí" (s čímž asi zase budete souhlasit vy 😉
PS: Ne vážně, SILNÝ motor člověk reálně využije vlastně JEN při předjíždění - já bych (krom nějakého "auta na nákupy" - zvažujeme totiž něco takového, asi nějaký hybrid..) prostě "méně PRUŽNÉ" auto (už) NEchtěla...
..a 150 kW 450 Nm MI pro vyšší střední v modelovém roce 2013 příjde taková "limitní" hodnota (NEjde mi o rozdíl V-max 240 vs 250 km/h - to je v reálu naprosto NEdůležité; NEjde mi ani o pár desetinek v "v podstatě" NEsmyslném údaji 0-100 km/h - jde mi o to VŠUDE "mezitím" - a tam
a) 30 kW spíš znát BUDE
b) a k nim stačí přidat "pár korun" a máte dokonce BI-TURBO, navíc s FANTASTICKOU 8mi stupňovou převodovkou od ZF (popravdě jen ta "samotná" by mne "táhla" k této verzi - 150 kW s S-tronic(em) je proti tomu opravdu silně NE"prémiových" 😉
c) V6 3.0 o takovémto (jen 150 kW - konkurence nabízí víc i z 2 litrového 4 válce - a o žádné "honění nasilu" NEjde - takový je prostě dnešní výkon ca 2 litrových 4 válců od BMW přes Citroën, JAGuar, Hyundai po Mercedes) výkonu v roce 2013 je fakt "slabota" (nad 155 kW z 3litrového V6 tady "ohrnovali" nos již před lety v minulé generaci C5 ... vyráběné od začátku roku 2001 (před 12ti lety!), teď nám na dveře už skoroklepe 2013 😄
..aneb kvalitní sedadla (v kvalitní kůži) mají STEJNÝ smysl v A6 jako v C5, nebo? 😄
Protože 30 kW prostě znát JE - nebo myslíte že (např.) v C5 NEpoznáte jestli jedete s 2.2 HDi nebo 3.0 HDi Bi-turbo? 😉
Prostě kupovat si 3litrový 6tiválec modelového roku 2013 s výkonem který u konkurence už pár let pokrývají 2 litrové 4válce - to mi příjde stejně "in" jako "ohrnovat nos" nad vozem střední třídy (s V6 o výkonu 177 kW) a plánovat koupi (většího těžšího) vozu VYŠŠÍ STŘEDNí, navíc "prémiové" značky (na což evidentně "dáte") a to s výkonem NIŽŠíM 😐
Tohle mi prostě nějak "nepasuje" NE"zapadá" NE"sedí" - tady něco NENÍ "v pořádku" 😄
SOUHLASím že "na našich silnicích se závodit NEdá" - nicméně docela "závodí" (s čímž asi zase budete souhlasit vy 😉
PS: Ne vážně, SILNÝ motor člověk reálně využije vlastně JEN při předjíždění - já bych (krom nějakého "auta na nákupy" - zvažujeme totiž něco takového, asi nějaký hybrid..) prostě "méně PRUŽNÉ" auto (už) NEchtěla...
..a 150 kW 450 Nm MI pro vyšší střední v modelovém roce 2013 příjde taková "limitní" hodnota (NEjde mi o rozdíl V-max 240 vs 250 km/h - to je v reálu naprosto NEdůležité; NEjde mi ani o pár desetinek v "v podstatě" NEsmyslném údaji 0-100 km/h - jde mi o to VŠUDE "mezitím" - a tam
a) 30 kW spíš znát BUDE
b) a k nim stačí přidat "pár korun" a máte dokonce BI-TURBO, navíc s FANTASTICKOU 8mi stupňovou převodovkou od ZF (popravdě jen ta "samotná" by mne "táhla" k této verzi - 150 kW s S-tronic(em) je proti tomu opravdu silně NE"prémiových" 😉
c) V6 3.0 o takovémto (jen 150 kW - konkurence nabízí víc i z 2 litrového 4 válce - a o žádné "honění nasilu" NEjde - takový je prostě dnešní výkon ca 2 litrových 4 válců od BMW přes Citroën, JAGuar, Hyundai po Mercedes) výkonu v roce 2013 je fakt "slabota" (nad 155 kW z 3litrového V6 tady "ohrnovali" nos již před lety v minulé generaci C5 ... vyráběné od začátku roku 2001 (před 12ti lety!), teď nám na dveře už skoroklepe 2013 😄
Tady nejde o "fous", ani o "méně, než by mi bylo příjemné". Jde jen o to, jestli jsi ochotna tu cenu akceptovat. Máš široké možnosti realizace, sama si můžeš určit, co je pro tebe ještě přípustné a co už není. Svět není zrovna lineární. Vem si Panameru, kterou jsme zmínili. Ta má cenovou politiku velmi podobnou. A teď si vem, že jsou lidé, podle kterých CLS nabídne víc za méně. Pro tebe je zase CLS jen o fous lepší než C5, ergo C5 je na úrovni Panamery. Zvláštní to svět. Naprosto chápu, že ti může C5 stačit a že pro tebe může být příplatek za vyšší střední nepřípustný, ale to neznamená, že můžeš ta auta srážet na stejnou úroveň. Nejsi ochotna zaplatit víc. Tečka.
Jinak si myslím, že tvůj postoj chápu. Člověk má pár dražších aut, chce něco obyčejnějšího, o co se nemusí bát, ale zároveň nechce za volantem trpět. Tak si vybereš něco, jako je ta tvoje C5. Pak se ti vkrade do hlavy myšlenka, co si takhle připlatit za 550i, člověk žije jen jednou. Z 550i se stane Panamera GTS. Když na to ty peníze mám, proč ne. A najednou jsi u toho, že si koupíš další auto, o které budeš mít strach. A jsi na začátku.
Jinak si myslím, že tvůj postoj chápu. Člověk má pár dražších aut, chce něco obyčejnějšího, o co se nemusí bát, ale zároveň nechce za volantem trpět. Tak si vybereš něco, jako je ta tvoje C5. Pak se ti vkrade do hlavy myšlenka, co si takhle připlatit za 550i, člověk žije jen jednou. Z 550i se stane Panamera GTS. Když na to ty peníze mám, proč ne. A najednou jsi u toho, že si koupíš další auto, o které budeš mít strach. A jsi na začátku.
Minulá generace A6, nabouchaná co to šlo, a jen lehounce přes 2 níče? Nesmysl, sám jsem kupoval A6ku (allroad) minulé generace za cenu přes 2 míče (s DPH) a spoustu drahých (pro mě zbytečných) extras jsem ještě vynechal.
Hmm, tak mi to bylo řečeno...
Chápu, ale nic to nemění na tom, co jsem napsal. Dnešní A6 je v mnoha ohledech naopak levnější, než A6 minulé generace (zejména v době před krizí). Dnes bych za stejné peníze získal v tomto aktuálním allroadu více výbavy i výkonu, že zase přibylo (proti minulé generaci) spousta dalších příplatkových lákadel je věc jiná... 😉
...ale ty stare A6 ted jsou ve vyprodejich za skvele ceny 😉 Nicmene ta nova je vnitrkem dle mne uplne jinde vcetne podvozku...
Vlastní ojetina (pokud jsem první majitel) mi vůbec nevadí, ale od cizích lidí je neberu, stejně jako jiné zboží. 😉
No jo, jenze napr. u zenske moc na vyber nemas >😁
Bordely nenavštěvuji a slušné ženy za zboží nepovažuji, ty snad ano...? :😉 😉
Mimochodem i u žen můžeš být "první uživatel" tzv. průbojník... >😒]
Mimochodem i u žen můžeš být "první uživatel" tzv. průbojník... >😒]
Malá perla, zpětné zrcátko si zatmavuješ pěkně růčo...v autě za dva miloše...trochu tragedie.
Kdes na podobnou blbost přišel? Osobní zkušenost to zřejmě nebude. 😉
Mluvím o tomto konkrétním autě. Na konci testu ve výpisu výbavy není tato položka zmíněná. A nevím jestli se blbě dívám, ale ta plácačka pod zrcátkem je na co?
[odkaz]
Zde automaticky zatmavitelné zrcatko v A6 Avant.
[odkaz]
Dobře si pamatuju na test A7 v autosalonu na primě, auto za podobnou cenu a Pepa to tam přímo vypíchnul. Auto za ty prachy a zrcátko si nastavuješ růčo. Neříkam nic o tom, že si za to nelze připlatit...
Ale, že už to tam není v nějakém balíčku spolu s dešťovým senzorem atd...
Vlastní zkušenost ne, ale chybí tam světelné čidlo a zelená dioda, která tě informuje o automatické funkci. Tak jsem na to zvyklý ze svého auta 😉
[odkaz]
Zde automaticky zatmavitelné zrcatko v A6 Avant.
[odkaz]
Dobře si pamatuju na test A7 v autosalonu na primě, auto za podobnou cenu a Pepa to tam přímo vypíchnul. Auto za ty prachy a zrcátko si nastavuješ růčo. Neříkam nic o tom, že si za to nelze připlatit...
Ale, že už to tam není v nějakém balíčku spolu s dešťovým senzorem atd...
Vlastní zkušenost ne, ale chybí tam světelné čidlo a zelená dioda, která tě informuje o automatické funkci. Tak jsem na to zvyklý ze svého auta 😉
Pro něco je to povinný příplatek. Například automatická dálková světla. Pokud si koupíš LED, je automatika v ceně, takže tam máš i to elektrochromatické zrcátko. A je součástí Business paketu, alespoň v Německu.
Tohle je prostě hloupost člověka, který to auto konfiguroval.
Tohle je prostě hloupost člověka, který to auto konfiguroval.
Aha, tak to jsme si nerozuměli, kdybys napsal, že si zrcátko překlápíš ručně tak by mi to bylo jasné, ale to slovo "zatmavuješ" u mě vyvolalo představu ve smyslu, jako že zmáčkneš nějáké tlačítko a a zrcátko se skutečně zatmaví, nikoli pouze nakloní. 😉
Jinak ale pochybuju, že to má konkurence z D3 naopak u všech modelů sériově.
Jinak ale pochybuju, že to má konkurence z D3 naopak u všech modelů sériově.
zrcátka s funkcí Auto DIMM měl už Lincoln někdy v 80 letech. A mělo to i posmívané 300C - obě zrcátka vnější + vnitřní. Navíc ta vnější se při zařazení zpsátečky sklopila (resp. sklopila se skla aby líp viděl při couvání ).
A to bylo rok 2004 kdy to měli v základu a kára rozhodně nestála 2 mega.
A to bylo rok 2004 kdy to měli v základu a kára rozhodně nestála 2 mega.
Protože Audi😄 Jsem velký zastánce benzínu, ale v tomhle autě je prostě 3.0 TDI to nejlepší co se dá koupit. Ten třílitr s kompresorem plus quattro plus automat žere jak prokoplý a pod 13 se s ním nedá jezdit, což psali ve vícero testech. na spritmonitor.de jsou podobné zkušenosti reálných uživatelů. Tady bude rozdíl oproti dieselu klidně i 4 litry a to už mi přijde moc za prakticky totéž... navíc fauwé snad neumí pořádný benzínový motor...
To si robia srandu?
..no můj Citroën C5 V6 má objem nádrže 71 litrů a "docela to stačí" (někomu snad i na 1000 km 😄
A mne u c5 i na 1300 km >😁
Nojo no 😉
PS: 1.6 nebo 2.0 HDi? 😄
PS: 1.6 nebo 2.0 HDi? 😄
2.0 HDi byvalo 120kW, ted snad o neco malo vic, Je ale fakt, ze minimum casu jezdim ve meste a na dalnici. 90% jsou dlouhe trasy mezi velkymi mesty 😄
No ano, mně to "pokazí" poskakování po městě a při 220-230 km/h spotřeba také není "zcela bez rozptylu" - jak tu padlo o BMW 30d 😄
PS: Jinak na 120ti kW 2litr - "dobrý" :yes: 😉
PS: Jinak na 120ti kW 2litr - "dobrý" :yes: 😉
nakonec.... kolik mate spotrebu vy? vejdete se do 10 L i s rozptyly? 😉
mozna jsem jeden z mala tady koho C5 3.0 HDi zajima a laka... >😁
mozna jsem jeden z mala tady koho C5 3.0 HDi zajima a laka... >😁
Jak jsem psala PŘESNĚ to nesleduji - "tipla" jsem průměrných 9 l - a myslím že by NEbyl nejmenší problém jí trochu snížit 😉
PS: Ještě drobnost, snažím se tankovat vždy "to nejleplší" palivo (C5 V6 "milije" 60ti cetanový ARAL Ultimate (i když nejčastěji tankuji asi jeho BP "klon" 😄
PPS: A mohu-li "nechte se zlákat" 😉
Je to totiž takový "poslední mohykán" - do budoucna si TAKovéto motory v (cenově "dostupné") střední třídě budeme (bohužel) muset "odpustit" 😐
PS: Ještě drobnost, snažím se tankovat vždy "to nejleplší" palivo (C5 V6 "milije" 60ti cetanový ARAL Ultimate (i když nejčastěji tankuji asi jeho BP "klon" 😄
PPS: A mohu-li "nechte se zlákat" 😉
Je to totiž takový "poslední mohykán" - do budoucna si TAKovéto motory v (cenově "dostupné") střední třídě budeme (bohužel) muset "odpustit" 😐
U nas je s palivem povsechne problem. Nejakym zahadnym zpusobem se do neho dostava krome rozemletych cihel vsechno mozne. 8-s Snazim se to resit vymenou oleje a palivoveho filtru co 15 tis km a beru jen 60 cetanove palivo od Benziny, ale clovek nikdy nevi....
Ten 3.0 HDi je lakava nabidka, jen me tyra ten automat. To je jednoznacne duvod proc jsem skoncil na 120 kW, ne ze by manual byl nejaka bomba v presnosti, ale jsem vylozene antiautomatovy ridic. At už DSG, Tiptronic, 6-st od ZF v BMW Z3 vsude me rozcilovalo, ze to radi za me- coz je u automatu zasadni >😁
Ten 3.0 HDi je lakava nabidka, jen me tyra ten automat. To je jednoznacne duvod proc jsem skoncil na 120 kW, ne ze by manual byl nejaka bomba v presnosti, ale jsem vylozene antiautomatovy ridic. At už DSG, Tiptronic, 6-st od ZF v BMW Z3 vsude me rozcilovalo, ze to radi za me- coz je u automatu zasadni >😁
Já (bohužel) VÍM.. ;-\
..snažím se v česku NEtankovat (a pro "nutné případy" vozím vzadu lahvičku aditiva 😉
No zrovna jsem chtěla napsat že ten automat je celkem "v pohodě", nicméně vaši "zásadní" kritika k němu je opravdu PRAVDIVÁ - "mrška" řadí sám a sám 😄
PS: Ruční řazení "funguje", ale naprosto NEvidím důvod ho používat (to snad má ještě smysl v nějakých "sportovních" vozech a tak, tady VŮBEC NAPROSTO ABSOLUTNĚ ne Ne nE a NEeee 😉
..snažím se v česku NEtankovat (a pro "nutné případy" vozím vzadu lahvičku aditiva 😉
No zrovna jsem chtěla napsat že ten automat je celkem "v pohodě", nicméně vaši "zásadní" kritika k němu je opravdu PRAVDIVÁ - "mrška" řadí sám a sám 😄
PS: Ruční řazení "funguje", ale naprosto NEvidím důvod ho používat (to snad má ještě smysl v nějakých "sportovních" vozech a tak, tady VŮBEC NAPROSTO ABSOLUTNĚ ne Ne nE a NEeee 😉
Na mě nemáte , já mam 85 >😁
Ty máš v nádrži hlavně jen 85 oktanů... >😒]
Někteří z nás mají i 100. A co? Proti kamionu to pořád nic není.
..Buřtík mne zrovna "přemlouvá" na 105 😉
Na skodovku?
...ti litrovou nádrž 😄
105... do čeho je příplatková 105 litrová? 😄
..je BEZ příplatku 😉
PS: Bože doufám že se NE"pletu" 😄
PS: Bože doufám že se NE"pletu" 😄
Tak FF to není, to má 90 litrovou. Porsche mají 100 litrovou, Mercedesy 90 litrovou, Astony 80 litrovou. Co to jen může být? 😄
100 litrů (třeba od Porsche) + 5 litrů technická rezerva. Bristol to asi nebude. 😉
Už jsem to tu zmiňovala - dostali jsme takovou "zvláštní" nabídku (Buřtík je na 99% pro - já na "hodně" spíš PROTI) na "výměnu"
(já jsem "proti" asi tak na 599% 😉
(já jsem "proti" asi tak na 599% 😉
599ka má nádrž na 105 litrů? Já myslel, že stylově na 599 litrů, 105 litrů se hodí tak ke Škodě 105. 😲 >😁
No (snad se nepletu) má, ne? 😄
PS: Ale NE"obávala" bych se příliš "velkého dojezdu".. 😉
..ta 599ti litrová by "nebyla až tak od věci" 😄
PS: Ale NE"obávala" bych se příliš "velkého dojezdu".. 😉
..ta 599ti litrová by "nebyla až tak od věci" 😄
Ferrari 599 GTB Fiorano (F141, chceš-li) má nádrž na 105 litrů. Nicméně to už dnes člověk neobjedná, koupíš ho jen ze skladu. Čekal bych, že spíš budeš pokukovat po nástupci, když už.
Já "pokukuji" po FF (F12 mi pro nás příjde už "zbytečně moc" ... rychlé i drahé 😄 ) - říkala jsem že "jsme dostali (výhodnou) nabídku" (nicméně Buřtíka docela "zaujala" ... asi se mi blíží do těch vašich "krizových let" 😉
PS: No a(le) když jí "vezmeme", uděláme pak doma asi "velkou rošádu" - no "uvidíme"
😄
PS: No a(le) když jí "vezmeme", uděláme pak doma asi "velkou rošádu" - no "uvidíme"
😄
Také mi přijde, že to s F12 trošku přehnali. Radši bych něco civilnějšího. California je pěkné auto, ale na mém názoru se nic nezměnilo - radši SL. Mimochodem, MB dostal rozum a dokonce sám nabídl, že odstraní ten příšerný vehement na kufru u AMG verzí. Očividně nejsem jediný, komu vadí.
To jsou ty "hony za výkony" - jenže my máme auta "hlavně na (normální) ježdění" 😄
Californa je VÝBORNÉ auto- i když na "mínusech" se u mne také nich nezměnilo - v "lepším" oblečení "elegantně" NEvystoupíte a hluk při "běžných" rychlostech je na můj vkus až příliš veliký - nicméně stále je mi "100krát blíž" než 599 (to bude je "žrout peněz" ... a "rychleji" než s California s tím už stejně nikdo jezdit NEbude - já těch 300 už asi (nikdy) NE"překonám" 😉
Ne vážně, já bych možná doopravdy jedno nové SL (s naprosto vážnými, vím že finančně trochu "šílenými" sklony k verzi 65) a novou krabicí bych zvolila RR (což zas NEchce Buřtík) - tak (zatím) opravdu NEvím 😄
Californa je VÝBORNÉ auto- i když na "mínusech" se u mne také nich nezměnilo - v "lepším" oblečení "elegantně" NEvystoupíte a hluk při "běžných" rychlostech je na můj vkus až příliš veliký - nicméně stále je mi "100krát blíž" než 599 (to bude je "žrout peněz" ... a "rychleji" než s California s tím už stejně nikdo jezdit NEbude - já těch 300 už asi (nikdy) NE"překonám" 😉
Ne vážně, já bych možná doopravdy jedno nové SL (s naprosto vážnými, vím že finančně trochu "šílenými" sklony k verzi 65) a novou krabicí bych zvolila RR (což zas NEchce Buřtík) - tak (zatím) opravdu NEvím 😄
Doufám, že si aspoň v posteli rozumíte s Buřtíkem líp, než při výběru vozového parku... 😲 :😉 >😁
(a)No, je to stejně "pestré" 😄
Pestré? Jako, že se taky nemůžete dohodnout na aktuální poloze apod.? >😒]
No rozhodně NEjsme pro "všechno na jedno brdo" a "nejobyčejnější řešení" ála Volkswagen - což možná vyhovuje vám 😉
PS: A popravdě TAKOVÝhle "gordický uzel" při nákupu/výběru vozu(ů) jsme snad ještě NEměli/NE"řešili" 😄
PS: A popravdě TAKOVÝhle "gordický uzel" při nákupu/výběru vozu(ů) jsme snad ještě NEměli/NE"řešili" 😄
Kde se zase pod tím běžným a nudným koncernovým vwoooozem vzalo 400 příspěvků??? 😲 😉 >😒]
Tam co (podobný počet) třeba pod SUPerbem - také "běžně nudný koncernoVWý vůz" (ten byl navíc s "ultranudným" 2.0 Tdi 😄
PS: To je STEJNÉ jako hledat "souvislost" mezi kvalitou (výrobku) a prodejními čísly - NEexistuje... 😉
..naopak (a občas jsem to očastovala "smutnou" poznámkou) tu bylo již mnoho článků o opravdu MIMOŘÁDNÝCH vozech a nedočkaly se dokonce ani JEDINÉHO příspěvku.. ;-\
PPS: Což se koncernoVWým vozům věru NEstává (a je naprosto fuk jestli zrovna stojí "za" nebo jsou "normální" - což je případ téhle audi A6 V6 😄
PS: To je STEJNÉ jako hledat "souvislost" mezi kvalitou (výrobku) a prodejními čísly - NEexistuje... 😉
..naopak (a občas jsem to očastovala "smutnou" poznámkou) tu bylo již mnoho článků o opravdu MIMOŘÁDNÝCH vozech a nedočkaly se dokonce ani JEDINÉHO příspěvku.. ;-\
PPS: Což se koncernoVWým vozům věru NEstává (a je naprosto fuk jestli zrovna stojí "za" nebo jsou "normální" - což je případ téhle audi A6 V6 😄
Víš, kolik jsi tu toho napsala? 😄 Tak mne alespoň nasměruj, když už nechceš přímo odpovědět. Já si jen pamatuji, že zvažuješ koupi nové C5 V6. To jsi zmiňovala několikrát. Ale ta nebude mít nádrž na 105 litrů.
(docela) "hodně"? 😉
No ve "vedlejším přípěvku" jste to už "vyřešil" - ale je to jen "teorie", tedy NABÍDKA..
..a kdyby "platila", tak asi možná bych už C5....
..prostě po 599 "touží" BUŘTÍK (tedy od té doby co jí může mít "za ..."), mně asi "599krát" víc vyhovuje California. No a shodli jsme se že první na výměnu by měla jít krabice (ML), takže POKUD by to bylo - čekaly by nás NEbývalé ... akce "Kulový blesk"? 😄
No ve "vedlejším přípěvku" jste to už "vyřešil" - ale je to jen "teorie", tedy NABÍDKA..
..a kdyby "platila", tak asi možná bych už C5....
..prostě po 599 "touží" BUŘTÍK (tedy od té doby co jí může mít "za ..."), mně asi "599krát" víc vyhovuje California. No a shodli jsme se že první na výměnu by měla jít krabice (ML), takže POKUD by to bylo - čekaly by nás NEbývalé ... akce "Kulový blesk"? 😄
Mně se 599 líbila už při uvedení. Nicméně v téhle třídě mám tak nějak radši Astony.
PS: Já jsem si nebyl jist, jestli 599% byla jen náhoda, nebo jestli jsi tím něco naznačovala. 😄 Až v pozdějším příspěvku to bylo jasné.
PS: Já jsem si nebyl jist, jestli 599% byla jen náhoda, nebo jestli jsi tím něco naznačovala. 😄 Až v pozdějším příspěvku to bylo jasné.
Ale mně se "teoreticky" také docela líbila a líbí, ale v praxi by to znamenalo "odchod" Californie a teď mělo být na řadě nejdříve ML (které má opravdu nejvíc najeto) a v počtu km je pak SL, naopak California je stále trochu "jako z krabice" právě vyjetá 😉
PS: (mírně) Starší ASTONy mne až tak NEoslovovaly (úplně "starší" ale zase ANO - z mládí si pamatuji "sen" jménem Lagonda 😄 ), ale současný bych jako reálnou možnost viděla.. (na výstavě v GENFu jsme si nechali ukázat Rapide - zvenku zajímavý, motor ok, přední místa ok, ale ten zadek/zavazadelník je opravdu "prapodivný(-ně mrňavý)" 😉
PS: (mírně) Starší ASTONy mne až tak NEoslovovaly (úplně "starší" ale zase ANO - z mládí si pamatuji "sen" jménem Lagonda 😄 ), ale současný bych jako reálnou možnost viděla.. (na výstavě v GENFu jsme si nechali ukázat Rapide - zvenku zajímavý, motor ok, přední místa ok, ale ten zadek/zavazadelník je opravdu "prapodivný(-ně mrňavý)" 😉
starej Dimler, jako ho má ještě anglická královská rodina na ceremonie má snad ještě víc >😁 myslíšm že 115 nebo tak
do terenu to nie je, navyse je to predrazene, a pokial ide o image sfukne ho aj evoque v dvojkolke :yes:
Nechcete si s Kylie udelat deti ? Docela by mne zajimalo, co by z toho vzniklo ;-\
To by asi nedopadlo úplně dobře, tetu Kylie by totiž velmi pravděpodobně obvinili za sexuální zneužívání mladistvých... 😉 >😁
My budeme asi tak "stejně staří" milý white, že? 😄
PS: Už jste své malé princezně KONEČNĚ koupil ten film!?!?
PS: Už jste své malé princezně KONEČNĚ koupil ten film!?!?
Asi budu mladší jen o pár let, ale znáš to, ženy stárnou, kdežto muži zrají... 😲 :😉 >😁
...do té doby než (si pak) DŘÍVE "cípnou" - já vím 😄
Stále píšeš nezmysly o predraženosti, pri každom článku. Zákazník je ochotný si za kvalitu priplatiť. Tak je to vo všetkom. Radšej dovolenkuješ v stane bez stravy na Makarskej ako letecky, all inclusive na Seycheloch ?
Zaujímavé je, že chceme mať doma telku, práčku, umývačku, tenisky, značkové a nie nejaký noname, ale u áut sa riadime inak. Veď je to predsa vec z A do B. Omyl. V aute trávime veľmi veľa času, tak prečo zrovna tu nechcieť prvotriednu kvalitu, bezpečnosť, jazdné vlastnosti a uspokojiť sa s daciou či kiou ?
Image land roveru ? V Nemecku najhoršie hodnotená značka. Keďže sme v EU, tak nemecký trh tak trochu udáva tón. Koho zaujíma USA, Čína, Kórea ...
Zaujímavé je, že chceme mať doma telku, práčku, umývačku, tenisky, značkové a nie nejaký noname, ale u áut sa riadime inak. Veď je to predsa vec z A do B. Omyl. V aute trávime veľmi veľa času, tak prečo zrovna tu nechcieť prvotriednu kvalitu, bezpečnosť, jazdné vlastnosti a uspokojiť sa s daciou či kiou ?
Image land roveru ? V Nemecku najhoršie hodnotená značka. Keďže sme v EU, tak nemecký trh tak trochu udáva tón. Koho zaujíma USA, Čína, Kórea ...
Vážně, je jich tu už 400. 😲
Nesmrdí, má oproti naftě příjemnější charakteristiku, je tišší a s tou spotřebou to zase taková tragédie není...jak píše fOE, BiTDI si o moc míň nevezme (mimo dálnice, tam je nad 140 rozdíl veliký).
Jasně, jsou tu jiné výhody, ale ty jsou dány deformovaným trhem. Není důvod nějak vyzdvihovat jeden princip spalování nad druhý, vždy je to otázkou osobních preferencí. 😄
Na druhou stranu, tohle je polykač tisíců kilometrů, ne funcar.
Otírání se o benzín je zcela zbytečné. Samozřejmě, že tento motor není něco co by udělalo díru do světa v chudnoucí a dieselu uměle nakloněné Evropě, ale je tady hromada trhů, kde se naopak prodá 95% produkce v benzínu. A pro tyto trhy je 3.0 TFSI primárně určen. A konec konců i v Česku se pořád najde 9% kupců kteří u A6 volí benzín, což je relativně hodně proti značkám u kterých je benzín zcela neprodejný (např. XF 100% v naftě).
Rikal jsem si, jak by to vypadalo, kdyby se do benzinu nainvestovalo tolik penez, co do nafty...
Nafta prosla neskutecnym vyvojem, zato benziny tak nejak stagnuji. Co vubec prislo za poslednich dvacet let? Snad jen primy vstrik u osobaku a ted multiair, jinak je vse downsizingem pocinaje a VVT konce technika snad ze sedmdesatych let... ;-\
Uvidíme, jak to dopadne. :yes:
Edit: Ale 550😁 ani BiTDi jsem nikdy nejel a třeba jsem jen zpátečník co je mimo.
benzin zůstane pořád benzinem, ale tyhle nové 6 (a víc) válcové nafty jsou parádní
táta když vybíral nové auto, taky původně chtěl jít do A6 3.0TFSI (náklady na provoz nerozhodovali), pak si ale projel 3.0TDI a bylo rozhodnuto.
Já se musel ve stejný třídě aut z provozně-ekonomickýho hlediska uchýlit k naftě, ale povídačky typu radši bezín za 0,5mio než naftu za 2mio nedávám 😉
Tady jde hlavně o to, že audi krom modelu R8 o zábavě za volantem není a proto benzín v něm prostě nemá smysl.
Je tedy také bezpředmětné se zrovna u kombíku do lehkého terénu dohadovat o tom v čem je lepší benzin a v čem nafta.
1660 kg je 1660 kg. To víš no, to neznáš vid.
Dobová konkurence S-kláda , 7ka a A8 03-09 totiž váží trošku jiný hodnoty, proto potřebují větší výkon, a aby dosáhly stejnýho či lepšího zrychlení, potřebujé motor V10 či V12. Jenže ten žere o 2-3 litry v průměru víc >😁
Když dva dělají totéž, není o totéž. Humpolci zdar a pozdravuj Hliníka!
Tedy dle předpisů. Mě se líbí jak umí auto zrychlit, jak umí vyrazit atd. ale jezdit s tím po okreskách 150 mě opravdu neláká....
Navíc při stavu v kterým ty okresky sou.... no a vesnice no comment, sou vesnice kde už to znam a kde je bezpečný místy jet tak 30, protože kdybž na tebe vybafne autobus, musíš hodně rychle brzdit neb vedle nej neprojedeš ani omylem a z druhý strany barák.
Dálnice ti vychází jak?
Člověk, co je petrolhead a nechce naftu a nechce ani SUV, si A6 allroad vzít může 😄
...ty zaváníš třešněma...
A drtivá většina těch, co si na auto v takové ceně nikdy nevydělají je na diskusích kritizuje, že přehnaně šetří na nepravém místě. Kdyby se ti diskusní teoretici naučili vydělávat a šetřit aspoň tolik co oni, mohli by nám ukázat, jak si směle kupují 50i namísto 40d, "tragéde". 😉
že by jste se snažili ospravedlnit vlastní špatná rozhodnutí proč nejezdíte benzinovou V6 >😒]
Výfuk je vždy čistší u toho dieselu s filtrem, můžeš dát dovnitř výfuku světlý hadr a nezašpiní se, nikdy!
Vůbec mě nepřekvapuje, že tady o skutečně moderních dieselch plácají nesmysly zrovna ti, co s nimi nemají prakticky žádné osobní dlouhodobější zkušenosti... :😉 😉
To mě myslím úplně stačí, zkoušet to na vlastní kůži nepotřebuju
>😁
To jsou ale zoufalci, viď? 😉
Cha cha cha. :-!
Verim, ze moje auto tady je dostatecny dukaz toho, ze nijak vyrazne nevyzdvihuji naftu. Ale vsechno zalezi na preferencich a vyuziti auta. Mam benzin a najezdim s nim 10-15 tis., vetsinou po okruzich nebo svizne - pri takove jizde obcas strika adrenalin, pusa dosiroka, ale spotreba prumerne 20 / 100 (na okruhu 3😄 a 2x rocne 50 tis. za nove kapaliny, vymenu oleje, vestinou desticky atd.
Pak mam taky auto, se kterym najedu rocne 60 tis. km...je to velky diesel, spotreba tak 6-8, jizda ticho, relax, pohoda a pritom 150 km/h. Servis me rocne stoji tak 15 tis. pri pravidelnych prohlidkach.
U toho druheho mi benzin nejak nepomuze - zvuk modernich dieselovych 6-valcu od Nemcu (zvlast bi-turba) ma do nejakeho spatneho zvuku daleko a jinak opravdu nevidim jedinou vyhodu benzinu do takoveho auta. Zere to vic, pojistka vesmes vyssi (porizovaci cena), musim casteji zastavovat u benzinek (ne kdy chci, ale kdy musim) Abych mel pocit luxusu? Na to vazne nepotrebuji pod kapotou benzinovy motor, to je smesna myslenka 😉 Abych si kupoval benzin, mel mesicne o 10 tis. vyssi naklady jen kvuli tomu, aby jsi si predtim obchodem rekl jaky jsem borec? Tak to taky ne :-!
Zato u toho prvniho bych s dieselem vypadal jako * >😁
Ale nesouhlas s "chrochtavym" zvukem dieselu. Vezmi nejake hezke saty 😄 a jed se k dealerovi projet s jednim z uvedenych motoru. Dokonce se mi zvukem libi vic Audina, tak si zajdi poslechnout to chrochtani, projed se a pak smaz ten svuj text. Ne, bez narazek - ty motory jsou trida, i kdyz jsou to diesely. Nejen silou, tahem a spotrebou, ale i zvuk je na dobre urovni. Netvrdim samozrejme, ze se vyrovna benzinu, ale BiTDi k tomu nema daleko, at to zni sebedivneji...
Mám ročně ten samý nájezd, ale jezdím to s 550i. Teď aktuálně se dívám, že ceníkově je 550d o nějakých 200 000 dražší. S 550i dlouhodobě jezdím za 13,5l na 100 a nějak se neomezuji. Nevím, jestli u 550d bude ta spotřeba reálně nějak výrazně nižší? Pak by ti to mohlo vyjít šulnul.
Ujeto 10 tis. km
Do tohodle je ideální nafta... každopádně i těch 13 v benzínu se dá snést.... holt máš osobák v benzínu co ti žere jako SUV v naftě.. a vlastně máš i trochu SUV.... tohle auto se i mě líbí... a to AUDI zrovna 2x nemusím..
Moderní V6ka benzín umí jezdit průměr za 8,5 na sto a V8 mezi 10-12.
Pokud ne, je chyba budto na straně výrobce nebo mezi volantem a pedály >😁
Jo a pokud to honíš jak nadmutou kozu, tak ani ten disel nepojede za 7, ale za 10 >😁
Nebo výrobce dělat auta střední či vyšší střední o poh. hmotnosti 1,6-1,7 tuny.
2,7 V6 o dýlce 4,8 metru co sem měl vážila 1500, Jaguar váží 1660 a je to nejvyšší luxusní třída.
Pokud to samý váží střední třída je něco špatně. Zachranovat to oturbeným dieslem a downsizingem je hezký řešení, ale evidentně to jde i jinak
>😁
A hlavně si to chce s tím benzínem normálně zkusit jezdit a ne žít v pohádkách že každej benzín nad dva litry žere 15...
Samozřejmě čistě město je jiná písnička, ale pokud někdo má na káru za 2-3 mega a hodlá s ní denně cruisovat upcanou prahou nebo podobnými městy, tak budto má na ten benzín anebo má na druhý auto, menší a úspornější, daleko vhodnější do města.
Protože mě osobně uniká jezdit něčím jako je A8 , BMW 7 a spol. čistě jen po městě.
Další věc je ta, že když dneska přijdeš do autosalonu prémie a řekneš (teď mě neberte za slovo) Dobrý den já bych si chtěl u vás koupit auto a chtěl bych benzín máte předváděčku?? Prodejce ti na 75% odpoví benzín nemáme všechno jenom nafty... tak co uděláš když to auto chceš? No vemeš naftu abys ho měl... já když kupoval CLS, tak v ČR nebyla ANI JEDNA v benzínu co sem chtěl... jednu 350cgi měl žižák, ale už byla "prej" zamluvená. S další věcí kterou jsem se setkal byla ta, že klient si chtěl koupit specifický auto a chtěl ho v benzínu a prodejce mu řekl (v dubnu)... nemáme kvóty, benzín bude v říjnu nejdříve... ale je to asi trhem... vyráběj co se kupuje no... ale taky je to tím, že vývoj těch dieslů se nějak musí zaplatit tak to v Evropě prostě dřou.
V6 2,7 Chrysler - 8,8 na sto (za 3 roky)
V8 5,7 Chrysler - 12,5 na sto (25 měsíců)
Jagoše mam chvíli, ale zatím se pohybuju v rozmezí 10-13
PS: Já to (bohužel) nemám takhle (pěkně) PŘESNĚ, ale reálný rozdíl ve spotřebě mezi
Subaru Legacy 2.5 - tak 9-10?
Citroën C5 V6 3.0 benzín - tak 1O,5?
Citroën C5 V6 3.O (bi-turbo) nafta - tak 9?
nějak moc NEvnímám a NE"řeším" = asi by se tím NEměl "trápit" ani případný majitel vozu VYŠŠí střední (za 2,5 milionu koru 😉
BMW 530d 7 (téměř bez rozptylu...stejný podmínky)
W212 500 za 12.5 (partnerka)
535d GT za 11.0 (kolega)
a) o audi A6 nejspíš ani NEopřel 😉
b) majitel i (sady) levnějších hodinek může mít k naftě NEgativní vztah 😄
c) to naftové šílenství i po letech stále ZŮSTÁVÁ hlavně doménou JEN a POUZE (dnes docela "upadající" a z celosvětového pohledu stále méně "významné") EVROPY 😉
PS: A "vážněji" - ne (opravdu) ani NEOPŘEL 😄
...no a kdyby bylo bývalo bylo v nabídce něco "odpovídajícího" CITROËNu C5, tak by "nebylo (by bylo bývalo) o čem" ..
..tak asi tak (jsem se "do toho" dostala 😉
PS: Ale všechna ostatní auta doma jsou už BENZÍNová 😄
Copak do C5 nedávají atmo V6 v benzínu?
Já tedy vůz střední třídy co by měl lepší (masážní) sedadla + brzdy + odhlučnění + řízení + závěsy kol + chování v nad200kilometrových rychlostech NEnašla (ani na auto.cz o něm NEčetla.. 😄
PS: No a v kombinaci se spolehlivostí někde mezi audi A4 a A6 + cenou + "neukradnutelností" v čr = jasný VÍTĚZ výběrového řízení 😉
U MB CLS ji nemůže zklamat ani to zavěšení, není to totiž Audi u kterého by to bylo (podle tety) něco neslýchaně skandálního a v této třídě i jasně neprémiového... >😒]
PS: Je to (mnohem) víc peněz a MÁLO "navíc" 😉
PŘEDOkolka = je VELMI důležité zavěšení PŘEDní nápravy (proč to raději necháme "napříště" 😄
ZADOkolka = (tedy ve vyšší střední by to mělo být "automatické", ale) NENí to až tak důležité 😉
PS: A (jak jinde) píši - Mercedes(y) spíš (jen) ty (nej)VYŠŠí modely..
PS: Psala jsem že se mi (vzhledově) LÍBÍ připravované CLA-AAAAAA 😉
PS: Ale EXISTUJE možnost, že bych NEvyměnila C5 V6 za C5 V6 (viz já 16:56 😉
Mám obavu, že pro zaslepený obhajování vlastní garáže ti nezbývá než spousta neupřímnejch vět. jestli jsou však měřítkem jen ďoubání sedaček do zad a stehen, pak chápu. To má opravdu málokdo.
Pokud by jsi napsala šarm, pohodlí, nenucenost, izolovanost...tak beru, takhle neee ;-\
Že brzdy jsou mimořádné jsem se dočetla "skoro všude" (včetně testu po 100.000 km na docela ojetých kotoučích a brzdových destičkách s najetými 40ti t. kilometry - i tak 35 m
6ti válec opravdu "preferuji"
Na D3 mne NE"ukecáte", tam má smysl jít jen do VYŠŠíCH modelů. Zkoušela jsem 330d (ten byl skoro lepší než jsem čekala) i 330i (tam jsem naopak čekala "víc") ale abyste dostal to co vám "za pár šupů" nabídne C5 V6 by to chtělo spíš řadu 5
Od audi jsem měla možnost jen verzi A4 2.0 Tdi - a to je (za cca podobné peníze) VÝRAZNĚ horší auto než C5 V6
Pro Mercedes platí to co jsem napsala u BMW - "vyšší" modely jsou SUPER, ty levnější mne "nikdy nebraly" (až teď mne zaujalo nové A - ale na mé "dálkovější" trasy vyššími rychlostmi preferuji vůz střední třídy..
A ty PLUSy co jsem napsala k C5 ty pocházejí (NEbudete asi věřit 😉 ) z auto.cz 😄
"Doubání" mne moc NEzajímá (i když si ho ráda občas pouštím) mluvím o KVALITĚ sedadel - zdroj info: "má pudelka" a OPĚT auto.cz (sedadla odpovídající spíš VYŠŠí střední atd. 😉
Šarm pro mne u vozu NEní úplnou prioritou, pohodlí je - tam (skoro) za 1, izolovanost (od zvuků zvenku) opět (skoro) za 1 - berte neberte, TAK to je 😄