Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Juke Midnight Edition: Speciální verze pro USA

24 komentářů

ericn
Tohle je ale opravdu děsný auto :no: Multipla hadr >😁
Glaukos
mě a většině lidí se naopak líbí
ericn
Kde bereš tu většinu? Prezentuj sebe, ostatním nech jejich vlastní volbu... :no:
Th0r
Taky se mi líbí. :yes:
4hill
Je to ohavnost..zajímavá ale pořád ohavnost. :-!
twistedTSD
Asi tak...
Th0r
Ohavnost je Yeti, Roomster, Multipla. Tohle je roztomilý. Mít to větší kufr tak s 1.6 turbo je to jasná volba :yes:
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Srovnávat to s Multiplou je mimo mísu, ale pokud někdo razí konzervativní, evropský uniformní design, chápu jeho opačný postoj.....
ericn
Proč je to mimo mísu? Je snad Multipla hezčí? To pak jo >😁 >😁 >😁
Autoservis
Dobře tak Multikára
Sysoj Psojič
ericn> Majitel pojízdné vagíny promluvil? >😒]
O designu mluv, až budeš vlastníkem něčeho, co jim oplývá 😉
ericn
Hele, měl bys jít asi na oční. Co je na Peugeotu 5008 "pojízdná vagina"? To by mě docela zajímalo >😁 Btw zrovna tohle auto se povedlo designově dost dobře, což se o Jukeovi říct nedá (ikdyž ho máš v garáži) >😁

Prober se... 😉
ericn - 5008 je fakt krasavec 😄 :yes😒br /> Asi kouříš špatnej matroš, nebo jsi opravdu jarin....
Klaudius
Strčte si už tie USA za klobúk!!! Vy chcete stránky auto.cz silou-mocou ľuďom sprotiviť...
Dinar
edice je v pořádku, tohle auto může na silnici opravdu jen at midnight. :-!
MariAchi
Není v pořádku, maj tam chybu.
Má to bý Nissan Joke.
ericn
tak to sedí :yes:
Autoservis
Všeobecně oblíbený? Tohle je snad jediné auto na světě které nemá žádného konkurenta než se Nissan zase vytasí s něčím ještě hnusnějším. Nechápu že se nedostal do TOP 10 nejošklivějších aut světa ;-\
...řekl jouda, u kterýho začíná a končí design ve střední Evropě.
Autoservis
Je to můj osobní názor. Tak si nechej blbý kecy a urážky pro sobě rovné :😉 Proti designu Nissanu nic nemám, ale tohle aut je velký úlet který se dle MÉHO názoru ani trochu nepodařil.
Tak to příště takto i formuluj, pak ti takovou reakci nenapíšu.
Soudě podle toho, kolik denně potkám juků, navíc to rozhodně pro Nissan není prodejní propadák, soudím, že to spousta lidí vidí zkrátka jinak nebo už nechce otřepaný a nudný evropský design...až na světlé vyjímky.
Autoservis
Jde samozřejmě o subjektivní názor. Jako se někomu nelíbí Roomster, někomu nový Focus a jiní by se po nich mohli umlátit. Naštěstí se všem nelíbí jen jedno auto a stav na cestách je různorody 😉
Pod tento příspěvek se mohu jen podepsat :yes:
Th0r
Řekl bych že i design má svoje měřítka. Jsou i designérské soutěžě, tedy vzhled subjektivní až tak není. Sádrovej traslík a Roomster bude vždy mezi hnusem. Juke možná není krásnej, ale je minimálně zajímavej 😉