Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
simson33
Celkem mě zklamaly výsledky Toyoty v nových amerických nárazových testech. Jejich Lexusy patřily k nejhorším... ty auta skoro nedrží pohromadě. Fakt zklamání, na rozdíl třeba od Hondy. Opět se ukázalo, kdo vyrábí pevná auta z kvalitní oceli - VOLVO, VOLVO a zase VOLVO :yes: :yes: :yes:
Zklamal výsledek IS - prostě protože to je už staré auto..
..větší zklamání byly NOVINKY - třeba VW (už ne Passat) CC, kterému snad jako prvnímu vozu (v historii testů) "vypadly" dveře
PS: Ale ano - Volvo je "jinde" - a třeba evropské testy NEdokáží (zcela) "odhalit" jeho KVALITY
..větší zklamání byly NOVINKY - třeba VW (už ne Passat) CC, kterému snad jako prvnímu vozu (v historii testů) "vypadly" dveře
PS: Ale ano - Volvo je "jinde" - a třeba evropské testy NEdokáží (zcela) "odhalit" jeho KVALITY
No vidíš, to bude mít Clarkson zas radost, protože poslední čemu padaly dveře byl Rover z poč. 80 let >😁 >😁 >😁
Das Auto boduje,asi by mi změnit slogan na pokus o auto >😁
Das Auto boduje,asi by mi změnit slogan na pokus o auto >😁
igorvrazic
Dvojliter so 109kW a na 100ku za 12,5s a so spotrebou 8,3l...tak na toto je len jedna odpoved z Japonska!
MAZDA 6...a to aj ta stara!
MAZDA 6...a to aj ta stara!
DonVito
Myslím že nadpis je dost zavádějící.
Je to určitě mimo EU (viz Euro IV).
Takže kdyžtak pro východní Evropu.
;-\
Je to určitě mimo EU (viz Euro IV).
Takže kdyžtak pro východní Evropu.
;-\
ale jsem rád že alespoň někde je ještě trh v pořádku a to dokazují prodeje v rusku, asii, arabských a afrických státech a samozřejmě v severní americe :yes: atmo 2.0 je dnes ve střední třídě spíše rarita