Novinky
rohYpnol
0
V clanku pisete, ze nema predni mlhovky. Pritom na fotografiich je ma. Takze si v tom udelejte jasno. Bud P-S uprava fotky nebo opravit v clanku 😄
filipsson
0
to že mlhovky nejsou v základu bez příplatku, neznamená, že auto na fotce není s příplatkem za mlhovky,)
zaujimave ze tento Mini "Junior" startuje na Britskom trhu..snad sa bude dovazat aj do nasho regionu 😐
A co s ním? Vždyť to nemá skoro žádnou výbavu.... 😲(
podle autora to má být do města, na to výbava stačí. ještě bych místo oken v elektrice dal navigaci a parkovací čidla a nazval to "mini lady first". 😄
Asi jsi nepochopil, že má jít o levnou verzi a nevim, jak by si chtěl výměnit el. okna za navigaci a park senzory a zachovat stejnou cenu... :-! Něco mi řiká, že každá z těhle dvou položek bude sama o sobě 10x dražší, než elektrický okna.
Spíš, než proti obyčejný Fiestě mi tohle přijde jako tah proti základnim verzím Fiatu 500 s výbavou Pop, který bude podle mě hlavnim konkurentem "žebráckýho" Mini.
Mám rád jednoduchá a stylová auta. Mini je už dlouho mým favoritem a jediné co mi na něm vadí je vysoká cena. V autě nepotřebuju ani rádio, neposlouchám ho. Pokud se tento model bude v Česku prodávat, koupím si ho. Nevadí mi ani plechová kola, ani "nízký výkon", či absence mlhovek a jiných kosmetických detailů. Už se na minika těším.