Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Modernizovaný SsangYong Chairman W se představí v Moskvě

SsangYong na autosalon do Moskvy přiveze modernizovanou limuzínu Chairman W. Hodlá ji prodávat v Evropě
Zpět na článek
7. 2. 2013 10:48
Avatar - Johny.Rico
21. 8. 2012 13:10
MB S-Klasse...
... jak vyšitej. Takže hoši Korejští - F*CK OFF!!!
Rozbalit vlákno
8
21. 8. 2012 13:32
Re: MB S-Klasse...
Četl si vůbec ten článek? Zřejmě ne, protože by si věděl, že automobilka spolupracovala s mercedesem, má od nic pohon všech kol a automatickou převodovku. Proto ta podoba - může si to dovolit.
Avatar - CHerokee
21. 8. 2012 14:10
Re: MB S-Klasse...
A já stěží čtu Váš příspěvek... copak sdílení převodovky někoho opravňuje k tak okatému kopírování designu... v Evropě to proto zákazníci nekupujou a kupovat nebudou. Sdílení dílů je běžné, ale tohle je příliš....
Avatar - Barrichello
21. 8. 2012 15:59
Re: MB S-Klasse...
SSangYong měl od MB nejen převodovky, ale i motory pro svá SUV a vůbe měl s Mercedesem smlouvu. Takže proto může tento design používat a nikdo ho žalovat nebude.

Jinak nevypadá to vůbec zle a pokud to bude za dobrý peníze, proč ne.
V rusku, asii a jižní americe by to mohlo mít úspěch a něco by se mohlo prodat i ve zbytku střední a výchdoní evropy
Avatar - CHerokee
21. 8. 2012 16:39
Re: MB S-Klasse...
Jistě že nebude, není co žalovat. Viz čínské a japonské klony. Ssang Yonguse ještě nic pořádně neprodávalo, tak nevím nevím, kdo koupí toto.
Avatar - Bristol
21. 8. 2012 19:26
Re: MB S-Klasse...
ber to tak, že je to prostě licenční mercedes benz....a taky že je, když s ním má smlouvu a i starý chairman byl věrnou kopií mamuta... ;-)
Avatar - Johny.Rico
21. 8. 2012 20:55
Re: MB S-Klasse...
:yes: :yes: :yes:
Avatar - WinDiesel
22. 8. 2012 07:26
Re: MB S-Klasse...
Ach Johny, Johny, zase mimo terč .......... :no:
Avatar - Johny.Rico
22. 8. 2012 09:17
Re: MB S-Klasse...
Wine, pokud ty máš rad okopírované věci, be my guest. Já chci originál. Takže myslím, žepřesně do černého.
Avatar - Magnetofon
21. 8. 2012 22:22
Uz som tu...Podvod roka!
Podvod roka!

To, ze Ssangyong kupil v minulost nejake licencie na komponenty Mercedesu mu nedava ziadne pravo kopirovat dizajn! Proste toto je uplna drza kopia! Kvoli tomu, ze medzi Europou a Koreou su vdaka vlastizradnym Europskym politikov zrusene cla !!! tak nas to tu zamory ako "korejske" Chevrolety a Kie/Hyundai. Isto sa najdu ludia ktory si to kupia a aj predajcovia, ktory za gros zradia Europu.

Okrem ineho, vela komponentov Korejskych aut su vyrobene v Indii (medzi Koreou a Indiou su neni cla pri urcitych vyrobkov) a Cine co je vlastne nekala sutaz. Potom sa to zmontuje v Korei do auta a zrazu Made in Korea bezcolne do EU.

Netreba zabudat, ze vlastnikom Sasajongu je Indicka automobilka Mahindra! Mahindra v minulosti skladala kity z Jeepu, neskor vyrabala aj licencne ale okrem ineho okopirovala pri inych modelov dizajn Jeepu...

Netreba zabudat, ze dovozne clo do Indie je pri autach aj 100% takze Europske kvalitne auta su tam nepredajne. Naopak dovozne clo do Europy z Indie je len 10% tak sa tu predavaju Indicke auta za bagatel (nizsie mzdy, emisne normy), napriklad 3dverove Hyundai I20 je vyrobene v Indii, klasicka i20 sa vraj akoze vyraba v Turecku ale su to CKD kity z Indie... mnohi Korejci a Japonci vyrabaju v Indii a potom zarucene "Japonske" auta exportuju do Europy za 10% clo + nekale podmienky...ale mi kvoli 100% clu nepredame v Indii ani balon!

Riesenia:
Treba zrusit dohodu o volnom obchode medzi JK a EU.
Treba zaviest voci Indii 100% clo pri autach.
Treba zazalovat Sangajong za kopirovanie.
Rozbalit vlákno
2
Avatar - WinDiesel
22. 8. 2012 07:25
Re: Uz som tu...Podvod roka!
Zklidni hormon, člověče. Víš prd a rozčiluješ se tu až ti praskne žilka ......... >:D
Mercedes byl předem informován, nebo na tom dokonce spolupracoval. V Koreji se prodá málo Es-ek, ale dost Chairmanů - a těch pár kousků co se prodá jinde ve světě s technikou od Mercedesu - jen dobře.
Takže klid...... Tady Ssangyong platí za licence, hodně, a už dlouho - Mercedes z toho má. Kdyby jim Mergl chtěl zatípnou tipec, už by to dávnou udělal.
Avatar - DaewooMaster
22. 8. 2012 11:06
Re: Uz som tu...Podvod roka!
Přesně tak... :yes: I starý Chairman z přelomu tisíciletí (podobný Mercedesu jako vejce vejci), který tu chvíli prodávalo Daewoo, byl s vědomím a svolením Daimleru prodávám v Evropě jen u nás a v Polsku. Takže prskat tady jako u čínských aut je nejen naivní, ale především úplně zbytečné... ;-\
Avatar - papito 2
22. 8. 2012 03:12
celkom pekne auto
Si myslim ze dizajnovo je fajn, celkom vyvazene jednoduche a ma pekny zadok. Neviem aka je kvalita ale urcite je to ovela krrajsie nez Maybach alebo Lexus atd.
Rozbalit vlákno
0
7. 2. 2013 10:48
ssangyong
Pěknej mercedes :-) I tak bych se s tím zkusil projet, bude mít totiž určitě zajímavě řešenej interiér. Jinak ssangyong a další korejská auta mají už i své fankluby. Například tady [odkaz] nabízejí slevy na pojištění ale jen pro korejce :-)
Rozbalit vlákno
0