Novinky
Chlapci, chlapci, opět jste nezklamali. Je vidět, že jste opravdoví znalci prémiových vozů. Čímpak asi jezdíte?? Že by netopejr na tyči?? Anebo snad v lepším případě Favorit či žigulík po dědečkovi?? Kdyby vám tahle audina říkala pane, tak tu budete vrnět blahem, na to vemte jed... :-!
To je panečku "tah" na branku (jak v podání tvém >😁 😉 , tak v podání Audi :yes: )
Buď klidný a podívej se na dlouhodobé prodeje Audi. Myslím, ža pak pochopíš že kucí německý věděj co dělaj a pro koho to dělaj... 😉
Neboj, ten můj příspěvek je myšlen naprosto vážně a bez špetky ironie.
Spíše mě pobavili ty první 4 příspěvky.
P.S. Stejně tak, jako zákazníci oceňují tah na branku u Audi, tak doufám, že tvůj "tah" na branku bude také oceněn (v anketě). Právem by sis to zasloužil. 😉
Spíše mě pobavili ty první 4 příspěvky.
P.S. Stejně tak, jako zákazníci oceňují tah na branku u Audi, tak doufám, že tvůj "tah" na branku bude také oceněn (v anketě). Právem by sis to zasloužil. 😉
Myslíš ten už tak diskutovaný titul "plagiát rocku"...? >😒] >😁
No kterej jinej ty pako?? Makám na tom co mi síly stačí a ani mě nepochválíš... to seš kamarád??? 8-s :-! >😒] >😁
Jasně. Pierro do toho jde naplno.
Souhlas, vedej moc dobre je existuje velka skupina lidi majicich dost penez, mene vsak uz vkusu, neb jim "baští" pro audiny tipickou povrchnost a bezpohlavnost. Audi u me za to ma :yes: ovsem jejich zakaznici :no😒br />
Muj nazor 😉
P.S.: Konkretene A5 je spolu s Q5, RS6 a jakz takz R8 zajimavy auto ktery bych bral v potaz.
Muj nazor 😉
P.S.: Konkretene A5 je spolu s Q5, RS6 a jakz takz R8 zajimavy auto ktery bych bral v potaz.
To ovšem musíš logicky vycházet z toho, že tvůj vkus je mnohem výtříbenější a méně povrchní, než třeba u zákazníků Audi, což ovšem také logicky "hrozí" tím, že máš mnohem více sebevědomí, než toho vkusu... :😉 😉
Já třeba Audi "můžu" a pocitem nevkusu jaksi netrpím... :-!
Navíc právě naopak (jako ty) modely, jako je Q5 nepovažuju za designově přílíš povedné...
Já třeba Audi "můžu" a pocitem nevkusu jaksi netrpím... :-!
Navíc právě naopak (jako ty) modely, jako je Q5 nepovažuju za designově přílíš povedné...
vidisto, Q5 se mi "libi" vic charakterem nez designem 😉 v tom je asi mezi nama ten rozdil 😄
jinak ja zase netrpim pocitem nadrazeneho vkusu, jen vim ze mam v nekterejch vecech jinej nez vetsina 😉
jinak ja zase netrpim pocitem nadrazeneho vkusu, jen vim ze mam v nekterejch vecech jinej nez vetsina 😉
karlitto, věc vkusu je věcí každého člověka. Tobě se třeba líběj holky, jinýmu vdolky, někomu hošani a někomu audiny. Rozhodně bych však netvrdil, že v případě čtyř kruhů se jedná o bezpohlavní povrchnost... Kdyby tomu bylo jak sám píšeš není Audi tak úspěšná jak je... 😉 Ostatně znáš osobně někoho kdo právě Audi sedlá?? Zeptej se ho... :-!
Jiste ze mam kamarady a kolegy ktery jezdi audinama. Jeden tvrdi o A4 ze je uzasne sportovni (predokolka), druhej si ji koupil kvuli diodam do kterych se zamilovala jeho pritelkyne a jemu se celkem libi a je to Audi, kterou on vnima jako premiovku 😉
Jo, auta su to pohladne,ale az prilis nudne :no:
Chapem, ze je to ich styl, ale u mna su to dva palce dole :no: :no:
Za "nudné a stále stejné" jsou tady! považovány nejen modely Audi, ale třeba i Golfy od VW, i když se stačí podívat na Evropské prodeje a zjistit, co si o tom myslí většina zákazníků v Evropě...
...a věřím, že pokud by např. Renault šel designově spíš cestou evoluce, při přechodu z MéII na MeIII, mohly by jeho evropské prodeje vypadat mnohem lépe, aniž by se zbytečně cenově podbízel, jako např. na našem trhu...
Moc rád bych vlastnil, nebo "alespoň" spoluvlastnil, podobně "nudné firmy" jako je Audi, nebo VW... 😉 >😒]
"ja nejsem zadny fanatik a i kdyz mam Audi rad" Audi se ti zatim pouze libi. Nazor si vytvoris az si udelas ridicske opravneni a koupis si sve prvni Audi.
Ja mam napr. rad Jaguar. Svezl (ridil jsem) jsem se jiz nekolikrat a designove, prostorove i ergonomicky mi sedne. Pokud zde vsak nekdo napise kritiku proti Jaguaru, hned se necertim a snazim se ji uznat.
Nejdriv si pockej na ridicak a aspon se v Audi svez. Udelas si o problemu lepsi obrazek.
Další důkaz opravdu není nutný... 😉
V Evrope zatim neni plnoformatova automobilka. Volkswagen je docela blizko, ale ani ten za plnoformatoveho brat nemuzeme. Audi, jakozto znacka, ktera se tlaci do premioveho segmentu ani plnoformatovou byt nemuze.
Audi nemá potřebu se kamkoliv tlačit, Audi je plnohodnotný hráč u prémiového stolu. To je dnes jasné každému kdo se trohu zajímá o auta. Jestli ti tohle ještě nedocvaklo, raději choď na webové stránky receptáře. Tam ti ten tvůj plnej formát možná projde... 😉
Buď si "plácal" a nebo máš nějaké subjektivní pocity o kterých se můžeme bavit.
2. Materialy a dily prevzate z mainstreamovych vozu.
3. Rodokmen. Zde ma navrch Alfa Romeo, Saab i Volvo.
Nemluve o ulozeni motoru, jizdnich vlastnostech A4 na "hrane" v porovnani se skutecnou premiovou konkurenci.
Tresnickou na dortu je Seat Exeo. "Vcera" premiovka, "dnes" mainstream.
Netvrdim, ze Audi nikdy do premiove tridy uplne neprorazi, dnes vsak tuto znacku mezi premiove neradim.
1. Netvrdil bych nutně pohon zadní nápravy. U Audi beru, že se snažila/snaží profilovat jako "ten s 4x4" což je také "něco" navíc než "běžná" produkce (i když by se dalo polemizovat o "kvalitě" řešení 4x4 v podání Audi u některých modelů a použití pouze předního náhonu u "základních" modelů).
2. Což o materiály, ty by se dali napříč koncernem označit za velmi solidní. Spíše ty "společné" ovládací prvky.......
3. Tady bych ne tak uplně souhlasil - viz. Lexus, je a nebo není to premie ? Dle mne ano (a netvrdím to sám)
Můžeme se bavit o jednotlivých modelech prémiových značek a ty na nejnižších stupíncích mohou být (a jsou) jednoduše převálcovány top modely neprémiových značek (kvalita materiálů, zpracování...) ale ještě to neznamená, že by díky nim jejich mateřská automobilka neměla být prémiová.
Takže dle mne lze Audi označit za prémii, resp. za automobilku, která do prémiového segmentu "nedávno připlula"
Za druhé - ovládací prvky jsou v detailech shodné i u ostatních sesterských (rozuměj levnějších) značek. Možná v menší míře ale tohle ještě z auta prémii nedělá. Obvykle jde o detaily veskrze praktické a proč tedy vymýšlet něco co už bylo vymyšleno?? Apropos Audi je kvalitou pověstné, máš s tím problém??
A nakonec za třetí - v čem je zajímavější rodokmen Saaba a Volva, potažmo Alfy oproti Audi?? Mrkni na to kdo vyhrával velké ceny ve třicátých letech a pak plkej na téma Audi... 😉 :-!
Jen doufám, že ještě z Marianka nevyleze, že třeba ta Alfa je "prémiovější" než Audi.