Novinky
pezotom fandim :yes😒br />
208 je trefa a bude opat legenda ako stara dobra 206tka :yes: , v malej triede jasna volba :yes😒br />
uz sa tesim na pariz a verziu gti :yes: to je sen :yes:
208 je trefa a bude opat legenda ako stara dobra 206tka :yes: , v malej triede jasna volba :yes😒br />
uz sa tesim na pariz a verziu gti :yes: to je sen :yes:
V dnešnej dobe to bude mať 208 ťažké a bojím sa, že je jasné, že to legenda nebude... Auto je super ale je jasné, že to legenda nebude...
Kedy ideš do toho Paríža, že by som sa pridal...a videl Ťa naživo snívať 😄
Pre mňa je 208-ička rovnakým nepodarkom a veľkým sklamaním ako ostatné súčasné modely Peugeotu (508 v kombi sa dá "prehltnúť"), preto sa ani nedivím, že sa Peugeotu príliš nedarí. Na jedničku v predajnosti to asi nebude, Clio vyzerá lepšie a to zrovna nie som Renaultu naklonený...
Pre mňa je 208-ička rovnakým nepodarkom a veľkým sklamaním ako ostatné súčasné modely Peugeotu (508 v kombi sa dá "prehltnúť"), preto sa ani nedivím, že sa Peugeotu príliš nedarí. Na jedničku v predajnosti to asi nebude, Clio vyzerá lepšie a to zrovna nie som Renaultu naklonený...
nechť je 208 tím, kdo pozvedne PSA...alespoň k minimalizování ztrát...mimochodem kde je ten avizovaný růst prodejů VW Group v evropě...?? I když Ford je na tom ještě mnohem hůř a já se nedivím-ten nový design je fakt tragédie: Focus, C-Max, GrandC-max, B-Max je pěknej hnus a je to škoda protože jsou to výborně jezdící auta
Snad je toto ta prvni pozitivni zprava pro PSA, ktera zmirni ten pesimizmus. Jinak jsem si prave dnes rano rikal, ze kolik 208cek vidavam v Praze. Na to, ze se sotva zacala prodavat tak jde celkem na dracku bych rekl...alespon v Praze.
No je fakt, že v Praze je jich dost, potkávám je každý den po celé Praze :yes:
byla taky jednu dobu nejprodávanější v Evropě a nakonec to prý byl "propadák".
Prepadák to bol len v porovnaní s 206-kou a 205-kou, ináč mal dobré predaje.
a taky z pohledu kvality. nove modely jsou ale naopak spolehlive, takze 208 bych se nebal (stejne tak 307 byla hrozna bedna a 308 uz je z pohledu "statistik" na spici spolehlivosti).
208 je páté nejprodávanější auto v Evropě, 508 je v Evropě pátá v rámci segmentu a přitom je PSA v rejži? Firma, která má velmi dobré prodeje je ve finančních potížích? Jestli ona ryba zase jednou nesmrdí od hlavy...
nadherne auto s nadhernym interierom, uz nech je tu model gti .... uz len odratavam dni 😉
Ináč gratulujem... :yes: :yes: