Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Moskva 2012

Zpět na článek

Moskva 2012: Dalších 150 fotografií v aktualizované galerii

46 komentářů

Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pekelná Micinka
PeterLuk
Ty máš 6731 príspevkov, z toho aspoň sto je prázdnych >😁 😉

Ináč, Chevy Colorado a tiež Mitsubishi Pajero Sport sa už vraj budú predávať aj v Európe. 😉
Gilgit
Pekelná Micinka
Uklikl jsem se a psal reakci jinam, tak jsem ji smazal. Co mám podle tebe dělat, když nejde smazat celý příspěvek.
PeterLuk
OK, chápem, pardon. Len veľa krát máš prázdne príspevky, pre neznalého to vyzerá smiešne alebo ako keby si si chcel zvýšiť počet príspevkov.
Pekelná Micinka
Tak to neřeš, neomlouvej se
pargi
Některé příspěvky jsou prázdné, i když v nich napočítáš klidně 300 slov..třeba ty (ne všechny) od Topora ;-\
Anonym
:yes: :yes: :yes: :yes:
standa-t
blijící smajlík tady není - škoda, mohl jsem reportáž zhodnotit rychleji. Sory, ale aby z 83 fotek, bylo 52 VW to už je moc
Gilgit
Pekelná Micinka
Těžko, dnes, pokud vím, je novinářský den. Fotky od běžných návštěvníků tedy na netu být nemůžou a pochybuju, že by si kdokoliv dával práci se stahováním různých fotek z různých zdrojů a vyjednával pro ně práva na použití. 😉
Gilgit
Pekelná Micinka
Já jsem tam kouknul. A ano, jsou tam. Ale taky nic víc. Je dost možné, že k oboum Ladám redakce připravuje zvlášť článek.
A potom sa redakcia cuduje, ze ich citatelia obvinuju s protezovania koncernu...
Pekelná Micinka
Vážně jich je 52. Jenže pokud ti Bentley a jedna fotka Lamborghini přijde jako koncern, tak je to těžký. Nehledě na to, že prostě ty značky jsou tam za sebe, ne za VAG.
beibej
A proč zařazuje redakce fotku minulé generace Leonu? Jestli tam není nová tak tam radši nedám nic. To je fakt bída! 😒
Pekelná Micinka
Ty děvušky maj ale hezký. PS. galerii by to chtělo doplnit, až bude z čeho. 😉
Gilgit
Pekelná Micinka
Hele, necpi sem furt ten autoweek. Já bych taky uvítal víc fotek, ale je to teprve první den, někdy některé press weby aktualizují postupně.
PeterLuk
Tieto vyzerajú dobre... [odkaz]
[odkaz]
Pekelná Micinka
Tak ty bych zrovna nevybral...
Gilgit
Pekelná Micinka
To nemusíš, jen to stačí zmínit jednou, ty si to dal snad do poloviny příspěvků, že to vypadá, že ti hodně záleží, aby to bylo vidět...
Gilgit
Pekelná Micinka
Ale ano. Prostě to stačilo napsat jednou, toť vše. Nebo si to měl rovnou hodit jako odkaz (taky jen jednou).
Anonym
Odkazy na autorevue sem dávam hodně já, protože ti bývaj často rychlejší a některé články tam mají dost dobré
PeterLuk
Ja tiež, takisto na autoforum, ale niekedy mi príspevky označí za spam (vďaka odkazom na konkurenčné stránky).
Anonym
To je trochu trapný
Pekelná Micinka
Pár postřehů: M6 vypadá i naživo pěkně, stejně jako Astra Sedan. Opel si uměl vybrat i pěkné holky, prostě je to blesková e😜ozice! Nespletli byste si na této fotce toho pána s jedním, a dobrým, českým politikem, působícím v Bruselu? 😉 [odkaz]
Xawier
...modelky! :-! :yes:
Pekelná Micinka
No, to jsou... [odkaz]
Xawier
jj,ta je určitě od Ferrari :-! :yes:
Pekelná Micinka
To by byla v červeném, ne? Ale vážně, jsou tam i hezký holky, i když v té první galerii jich bylo víc. Zde se mi líbí ta u InfiFX, ale jak moc a jestli, to je z jedné malé fotky těžko říct. A ta u Juke je mooooc vysoká. 😄
Xawier
Jo tak ta u toho Infinity je bez debat! :yes: Ale snesl bych jich tam víc... >😁
PeterLuk
Rolls Royce. >😒] Robím si srandu, Volkswagen/Škoda. :-!
Gilgit
Pekelná Micinka
Kdyby si chvíli počkal...
Gilgit
3_diamanty
[odkaz]

idealne auto na ruske cesty ale aj na tie nase slovenske.... take chcem..... mysickari a samovrahovia uz nebudu machrovat.... tymto ich rozmetam :yes:
T613
ty máš asi hodně velký psychický problém.. doporučuji návštěvu psychologa, sexuologa, či veřejného domu. Pomoc od profesionálů by ti mohla od komplexů ulevit.
megacruiser
to bude asi nadsázka 😄 Jinak je to celkem zajímavé vozidlo, ale spíš do Ruska než k nám - když rozmrzne sibiř, jiné než obojživelné vozidlo nelze použít, u nás je to zbytečnost. Wamah: 6.3 metrů délka, 3,9 tuny, max. 80 km/h, na vodě 7 km/h, 20 litrů/100km. Diesel, 130 koní.
Maty10
On si zapomněl vzít prášky.
Johny.Rico
Jednoznačně největší bad boy z Moskvy!!! :yes:
Rojin
... tady se někdo inspiroval naší Fábií I >😁 [odkaz]

A tohle - pecka [odkaz]
Icescent
Mně se ty fotky líbí; především H/K zde excelují! Hyundai Equus (vyniká robustností, pořádným prostorem, bohatým standardem a skvělou bezopečností) a luxusní sedan Kia Quoris in black (ty světlomety jsou perfektní) - jim to náramně sluší! Jinak ten koncept Lada X-ray taky není k zahození, no... jen snad ty světlomety mi přijdou poněkud příliš úzké... 😄