Moskva 2012
blijící smajlík tady není - škoda, mohl jsem reportáž zhodnotit rychleji. Sory, ale aby z 83 fotek, bylo 52 VW to už je moc
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Těžko, dnes, pokud vím, je novinářský den. Fotky od běžných návštěvníků tedy na netu být nemůžou a pochybuju, že by si kdokoliv dával práci se stahováním různých fotek z různých zdrojů a vyjednával pro ně práva na použití. 😉
Vážně jich je 52. Jenže pokud ti Bentley a jedna fotka Lamborghini přijde jako koncern, tak je to těžký. Nehledě na to, že prostě ty značky jsou tam za sebe, ne za VAG.
Ty děvušky maj ale hezký. PS. galerii by to chtělo doplnit, až bude z čeho. 😉
Gilgit
Hele, necpi sem furt ten autoweek. Já bych taky uvítal víc fotek, ale je to teprve první den, někdy některé press weby aktualizují postupně.
Gilgit
To nemusíš, jen to stačí zmínit jednou, ty si to dal snad do poloviny příspěvků, že to vypadá, že ti hodně záleží, aby to bylo vidět...
Gilgit
Ale ano. Prostě to stačilo napsat jednou, toť vše. Nebo si to měl rovnou hodit jako odkaz (taky jen jednou).
...modelky! :-! :yes:
No, to jsou... [odkaz]
jj,ta je určitě od Ferrari :-! :yes:
To by byla v červeném, ne? Ale vážně, jsou tam i hezký holky, i když v té první galerii jich bylo víc. Zde se mi líbí ta u InfiFX, ale jak moc a jestli, to je z jedné malé fotky těžko říct. A ta u Juke je mooooc vysoká. 😄
Gilgit
[odkaz]
idealne auto na ruske cesty ale aj na tie nase slovenske.... take chcem..... mysickari a samovrahovia uz nebudu machrovat.... tymto ich rozmetam :yes:
idealne auto na ruske cesty ale aj na tie nase slovenske.... take chcem..... mysickari a samovrahovia uz nebudu machrovat.... tymto ich rozmetam :yes:
ty máš asi hodně velký psychický problém.. doporučuji návštěvu psychologa, sexuologa, či veřejného domu. Pomoc od profesionálů by ti mohla od komplexů ulevit.
to bude asi nadsázka 😄 Jinak je to celkem zajímavé vozidlo, ale spíš do Ruska než k nám - když rozmrzne sibiř, jiné než obojživelné vozidlo nelze použít, u nás je to zbytečnost. Wamah: 6.3 metrů délka, 3,9 tuny, max. 80 km/h, na vodě 7 km/h, 20 litrů/100km. Diesel, 130 koní.
Mně se ty fotky líbí; především H/K zde excelují! Hyundai Equus (vyniká robustností, pořádným prostorem, bohatým standardem a skvělou bezopečností) a luxusní sedan Kia Quoris in black (ty světlomety jsou perfektní) - jim to náramně sluší! Jinak ten koncept Lada X-ray taky není k zahození, no... jen snad ty světlomety mi přijdou poněkud příliš úzké... 😄
Ináč, Chevy Colorado a tiež Mitsubishi Pajero Sport sa už vraj budú predávať aj v Európe. 😉