Moskva 2012
Naposled co sem byl v Brně jsem je od aut odháněl abych mohl udělat nějakou pěknou fotku.
>😒] >😁
Nabudúci rok nechoď do Brna, ale do Bratislavy.
Nabudúci rok nechoď do Brna, ale do Bratislavy.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ty nám tradičně nedobrovolně dokazuješ, že máš především rekordně dlouhé vedení... 😉 >😒] >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Zrovna ty, místní automobilový neználek první velikosti, navíc s extrémně dlouhým vedením, pracovně vybíráš auta, jo? >😁
Na to aby sis nakonec "vybral" HTPéčko nemusíš jezdit po autosalonech vůbec. Ale jinak chápu, že 4%ním "chlapům" ani pěkné baby nic nemůžou říkat a jsou spíš na hospodské "kozly" co čepují pivo (viz tvá reakce). >😒]
Na to aby sis nakonec "vybral" HTPéčko nemusíš jezdit po autosalonech vůbec. Ale jinak chápu, že 4%ním "chlapům" ani pěkné baby nic nemůžou říkat a jsou spíš na hospodské "kozly" co čepují pivo (viz tvá reakce). >😒]
Prelistoval som len po tuto, a dalej ani nejdem. Vitazka je jasna...
[odkaz]
Blondyna, vysoke licne kosti, uzka brada, typicky slovansky typ. Ej bistu, dal by som si povedat!
:yes:
[odkaz]
Blondyna, vysoke licne kosti, uzka brada, typicky slovansky typ. Ej bistu, dal by som si povedat!
:yes:
Jo, ta mě dostala hned 😉 Tyhle obě taky nejsou k zahození, ale kdyby mi někdo dal nůž na krk, tak nebudu váhat a hrábnu po tý nalevo >😁 [odkaz]
a z návštěvnic zase ta vpravo... [odkaz]
Z ženevy a frankfurtu jsou stejně vždycky nejlepší fota >😁
a z návštěvnic zase ta vpravo... [odkaz]
Z ženevy a frankfurtu jsou stejně vždycky nejlepší fota >😁
Ano, ta je jednoznačně nejhezčí... :yes: :yes:
Mě se nelíbí úplně nejvíc a má nějaká rozhozená, či asymetrická ňadra. >😁 😲 Mě zaujala tato [odkaz] ta u Lanceru, pak ta druhá u Mitsu, ta od Infiniti, ta bloncka co naslouchá u Mazdy, ta zrzka ze závodního brouka, ta zrzka co má portrét ke konci galerie i ta co se vzdává [odkaz]
Tvůj první odkaz je moc příjemný. Celkově (od vlasů až po nohy, přes oděv a auto, které si "vybrala) na mě působí velmi dobře hned jednička. [odkaz]
Konečně nějaký pořádný článek o autech. 😉
Konečně nějaký pořádný článek o autech. 😉
Musel bych vidět tvář v nějaké čitelnější poloze, jinak ano, postavu má pěknou.
No jo no, nohy má nejhezčí v galerii, moc hezké ruce i vkusnou manikůru a parádní vlasy a hadry jí vyloženě seknou, což se o většině v galerii bohužel říct nedá.
No víš co... viděl si ji bez těch punčoch?? Bohužel, zdání klame. To konečně víme i díky Toyotě, že. Ta moje má náhodou taky pěknej spodek. >😒] [odkaz]
Zdání klamat může vždycky... 😉 Ta "tvoje" (to mi připomnělo ten vtip s policajtem a delakohledem na pláži) má taky moc hezký podvozek (a nejen ten), ale ta hlalenka s volánkama a "mašlí" je děsná. 8-s >😒]
Hele, ty ty hadříky nějak moc prožíváš... Co ti říká Auris? >😒] >😒] PS. přihoď k dobru ten s tím dalekohledem, neznám. 😉
Samozřejmě, že už netrpělivě očekávám, až se objeví první kousky u Toyoty... 😲 :😉 >😁
P.S. Ten vtip se líp ukazuje než jen píše😒br /> Policajt si na pláži podrobně prohlíží dalekohledem pěkné baby a najednou se zarazí a říká: "Ježiš ta je dobrá a ještě jsem ji neměl..." a volnou rukou si to přitom "s ní" hned "rozdává". 8-s
P.S. Ten vtip se líp ukazuje než jen píše😒br /> Policajt si na pláži podrobně prohlíží dalekohledem pěkné baby a najednou se zarazí a říká: "Ježiš ta je dobrá a ještě jsem ji neměl..." a volnou rukou si to přitom "s ní" hned "rozdává". 8-s
Buzici maju na handry vkus, to by si o nom mohol vediet >😁
No jasně... a kdo jiný by o tom mohl vědět víc, než právě ty (ta růžová ti fakt sekne broučku makovníčku)..., ale ty budeš spíš výjimka potvrzující pravidlo, tedy sice 4%ní, ale za to bez vkusu na cokoli. :😉 >😁
Zeptal se někdo hostesek jestli umí plavat ?
Co hostesky odpovídaly ?
Co hostesky odpovídaly ?
Tak jednoznačnou vítězkou je slečna Corsová...
Odzhora až dolů perfektní...dobře, š***tý boty ne-e, ale i tak stokrát lepší než to, co má většina jejích kolegyň. Krásný šaty.
[odkaz]
Odzhora až dolů perfektní...dobře, š***tý boty ne-e, ale i tak stokrát lepší než to, co má většina jejích kolegyň. Krásný šaty.
[odkaz]
[odkaz]
naprostý souhlas 😄
Malinko hrubší nos (možná klame ta fotka), ale jinak: vlasy, oči, rty(ty má asi nejdokonalejší z celé galerie), brada... za plný počet! :yes: 😉
Ešče bys byl za ten frň(ď)ák rád... >😒]
Jistě, každé "zlo" je nakonec k něčemu dobré... 😉 >😒]
Že by se i u žen říkalo: "Podle nosa, poznáš kosa"? 😲 >😁
Že by se i u žen říkalo: "Podle nosa, poznáš kosa"? 😲 >😁
jsou opravdu hezké :yes: Ostatní je průměr :-!
Tak moje stupně vítězů: 1) 17 2) 18 (obě holky s mašlí od mazdy) 3) 44 (ta co sedí jen půlkou zadku) 😄 Takže to vypadá že zatím lezu do zelí jen Pekelný Míce >😁
Myslím, že tu první i třetí ti mohu přenechat bez boje. A ta druhá... udělejme to klasicky po americku, čtvrtmíle po rovince. 😄
Vsetky su krasne, len podaktori malo pijete >😁
PS. také jsem zapracoval na své barvě pro CGTS, až jednou vsadím a vyhraju sportku.. >😁 Představuji perverzní jantarová zelená [odkaz]
[odkaz]
>😁 >😒] :yes:
Mne sa páči táto (tá vľavo, samozrejme >😁 )😒br /> [odkaz]
Ble (k tej farbe)... Ale auto si si vybral dobré a pekné. :yes: