Taká téma, a čo som našiel pod názvom - pár žobráckych riadkov o ničom. Je to vôbec možné? Niečo takéto dokáže vyprodukovať zavedený server s 15-ročnou tradíciou? Hanba autorovi a hanba serveru! Legende automobilizmu venovať len pár tupých ničnehovoriacich riadkov....
8-s 8-s 8-s :no: :no: :no: 8-s 8-s 8-s
sudik
0
Myslím, že jako připomenutí je tohle plně odstačující. Těch 137 let se nejedná o kdovíjaký výročí. Navíc rozsáhlejších článků se v jiných a významnějších letech napsalo hromady. 😉
EDIT: Třeba osobně jsem původně tento článek ani nechtěl otevřít, jelikož o tom vím mraky. Ale nějak mě zastihl nával nudy. 😁
Klaudius
0
Takýchto pripomienok by tu potom mohlo byť stále plno a každý rok sa dookola opakovať. To by som sem rovno prestal chodiť, kto už by sa v tom odpade vŕtal.
A ak už načnem nejakú tému, tak to spravím poriadne, toto je vyslovene rýchla akcia, aby bol článoček do počtu. Buď robím veci poctivo, alebo idem od toho. A je fuk, či je okrúhle výročie, alebo nedôležité číslo 137. Takéto články môže písať skrotený orangutan, na to nepotrebujú redaktora...
Lukáš Vaverka (Auto.cz)
0
Na konci jsou odkazy na obsáhlejší články se souvisejícím tématem 😉
Klaudius
0
Ďakujem, klikania mám dosť. To môžete rovno prestať s písaním článkov a hádzať sem len linky na staršie články. :no: Názor nemením. Zdá sa, že nie je cieľom zaujať človeka, ale len plniť webový priestor.
8-s 8-s 8-s :no: :no: :no: 8-s 8-s 8-s
EDIT: Třeba osobně jsem původně tento článek ani nechtěl otevřít, jelikož o tom vím mraky. Ale nějak mě zastihl nával nudy. 😁
A ak už načnem nejakú tému, tak to spravím poriadne, toto je vyslovene rýchla akcia, aby bol článoček do počtu. Buď robím veci poctivo, alebo idem od toho. A je fuk, či je okrúhle výročie, alebo nedôležité číslo 137. Takéto články môže písať skrotený orangutan, na to nepotrebujú redaktora...