Ekonomika
PeterLuk
0
A ja už že píšeš o Pežóte 308! >😁
Přejít do diskuze
Samozrejme viem o emisiách vyprodukovaných elektrárňami, pri ťažbe drahých kovov z ktorých sa vyrábajú batérie a káble, viem o emisách ktoré vznikli pri vývoji, samozrejme. To som tak napísal naschvál.
308 masochistov si kupilo ten plasto-plechovy paskvil z PET flias....8-s To nevysvetlis, to je zivot.
>😒] >😒] No chlapče, tak jestli už si žádné jiné další auto neviděl, tak to mi je tě velmi líto.
Tak jsem byl dnes kouknout na tu náves, jedna bílá i30, pak jsem si dal frťana rumu, ať se mi líp počítá, ale už jsem žádné další auto neviděl 😄
...tak dávej bacha, aby ti tvoji novÝ myslivci nepřivodilY nevratnou slepotu - s to tvo češtino fakt nic moc 😉
Za ten Mii som písal SEATu Slovensko a Mii sa u nás bude predávať, ale až od tretieh👋štvrtého kvartálu...
Fabii toho uškodilo víc. Slušně se prodává Citigo, po zlevnění se dost zvedly prodeje Roomsteru, Octavia se v akci Champion dostala na nejnižší ceny v historii, pořád se ještě doprodává Tour. Dost firem odkládá nákupy, část zákazníků čeká na ceny Rapida.
V srpnu stála čtyři týdny výroba, takže ty registrace jsou skladová auta a částečně doregistrace červencových aut..
V srpnu stála čtyři týdny výroba, takže ty registrace jsou skladová auta a částečně doregistrace červencových aut..
Dopustit nedopustit. Proti škodovce nic nemám, naopak. Ale překvapuje mě, co si o nich myslí celý národ, že jsou to auta, nad které není.
No, ale tohle už jsou nový myslivci. Metrosexuálové a sem tam i nějaký galantní jelen. >😒] >😒]
ano dalo by se říct že tady pomalu nic jinýho nejezdí 😄 někdy je to výhoda,třeba dneska sem potkal nový Toledo,je o dost hezčí než Rapid,kterej tady taky jezdí už nejakej ten měsíc 😄 😄 ale jinak samáá škodovka,samej služební superb a octávie.Ale VW tady člověk tolik nepotká,to už je tady víc Fordů 😄 Škodovku taky moc nemusim,spíš vůbec,takže sem rád,když potkám cokoliv jinýho 😄
Up! je evropsky globální. Mii a CitiGo se prodávají jen na vybraných trzích. Například u nás není k dispozici Mii.
hele ono je to v každém státě kde nějaká domácí značka je...stačí se podívat do Německa, Francie, Itálie, Japonska, Rumunska, Jižní Koreje...tam domácí výrobci doslova drtí zahraniční výrobce...a když se podíváš do top 20 tak aby si zahraníčního výrobce pohledal...tyto země spojuje ještě jedna věc: většina jejich řadových obyvatel si cení "svých" vozů nadevše a nedá na ně dopustit... 😉
To je recept pro ostatní značky. Nakoupit samolepky s okřídlenou slepicí, nalepit na haubnu a jejich káry tady pudou na dračku 😄
tak s tím souhlasím, a také si myslím že spousta lidí si než fábku radši jdou koupit něco jiného...protože téměř všecko v této třídě lépe vypadá, lépe jezdí a má spolehlivější motory...za mě bych si v segmentu B vybral zřejmě buďto ibizu, rio nebo fiestu :yes:
Ka se vůbec prodává v česku letos velmi dobře...v kontrastu prodejů mondea a focusu dokonce přímo výborně... :yes: 😉 a je to dobře protože je to docela stylové vozítko co navíc i dobře jezdí
to se samo sebou rozumí...však momentálně jde o nejlepší evropská miniauta...vzhledem k tomu že kolínské čeká generační obměna, takže de facto jediná jejich konkurence je fiat panda a v menší míře ford ka... 😉 ale dle mého se v EU bude velmi dobře prodávat Up...citi a mii na tom zřejmě budou o poznání hůř...
hele to je dobré...já na ty škodovky zas až tak uchylnej nejsem...a v boleslavi působíte dojmem že žádná jiná auta neznáte 😉
docela by mě zajímal trh v okrese MB-tam musí škodárna snad alespoň cca 80% trhu ne...? a zbytek ostatní koncernové trafiky
docela by mě zajímal trh v okrese MB-tam musí škodárna snad alespoň cca 80% trhu ne...? a zbytek ostatní koncernové trafiky
to jen dokazuje deformovanost českého trhu domácí značkou...citigo...pak dlooouho nic a ostatní už v docela logických rozestupech...je to skutečně legrační...když se veme v potaz to že citigo v porovnání s konkurencní není ani levnější ani nijak zvlášť lepší než například panda, picanto nebo ka...no jo ale prostě znak na kapotě udělá své... 😉
Přijed sem do Boleslavi 😄 tady pomalu nic jinýho nejezdí 😄 Je to hlavně tim,že Škodovka nabízí pro své zaměstnance zapůjčení citigoa na pul roku za nějakej směšnej peníz 😄 po pul roce auto vrátíš a dostaneš nový 😄 a jestli se do tý statistiky počítaj i tyhle zapůjčený auta,tak to číslo pak chápu 😄
Tak tohle znám ... vždycky když začnu jezdit jiným autem, najednou vidím bratříčků mnohem víc 😉 Předminulý týden jsem jezdil Mercedes A a do té doby jsem si myslel, že žádné takové auto v mém okolí (Brandýs/Labem) nejezdí .... Teď mám už druhý týden i30 cw a těch je tady teda hafooo ... nových i30 potkávám tak 3 - 2 z nich jsou předváděčky, ale těch starých je fakt dost ...
No, nevím, ten pokles Picanta božské Kie, měl bys jít do sebe. :no: :no: :no😒br />
Jinak pro mě je překvápko Ford Ka, na to jak pomlouvají, že není jako předchůdce, je to pěkný výsledek.
Jinak pro mě je překvápko Ford Ka, na to jak pomlouvají, že není jako předchůdce, je to pěkný výsledek.
prva trojka je celkom jasna😒br />
citigo panda a picanto... kto by to povedal ze picanto bude tretie, ani ja som to necakal, bravo :yes:
citigo panda a picanto... kto by to povedal ze picanto bude tretie, ani ja som to necakal, bravo :yes:
aj v kosiciach som ich par videl teda konkretne pod znackou peugeot ako model ION :yes: , navonok su tie auta ovela krajsie ako na fotkach :yes:
Musím pogratulovať C-Zeru, sedem kúskov... Je mi jasné, že sú najskôr firemné a preto ich bude toľko, ale aj tak... :yes: Ináč naživo vyzerá toto autíčko dobre a má pôsobivé zrýchlenie (neviem či je tak dobré, alebo to tak len vyzerá, ale zrýchlenie je pre dané auto charakteristické) V Bratislave ich jazdí celkom veľa, neznalí ani len netušia, koľko jazdí v Bratislave elektromobilov.
Hlavně dochází k parazitování na Fabii. To, jak poklesly prodeje Fábiíí je fakt drama. Z cca 1500 až 1900 ks na 600-700 ks, to je síla. A Rapid v tom hraje roli také, lidi už na něj čekají.
Na to, kolik se jich dle tabulky prodalo, jsem opravdu překvapen, jak často je (ne)vídám. Vyvodit z toho netřeba vůbec nic, ale třeba i ty i30 a i ceedy potkávám mnohem častěji, můžu spolehlivě říct, že denně.
Zrovna dnes jsem ho potkal (žádná předváděčka), a nebylo to zdaleka poprvé (a to žiju téměř "v lesích"). Novou i30 jsem viděl 2x, a to se možná jednalo o jedno a to samé auto. Co z toho mám podle tebe vyvodit? Že je 90 % z nich schováno na tajných parkovištích?
Hele jen dnes jsem potkal 3, červené, bílé a zelené >😁 a všechny 5D, tj lidi spíš čekali na 5D model...
A kde ty citigo jezdí? Já jsem do dnešního dne viděl jedno a nemohu říct, že bych žil v lesích mimo civilizaci.
mě statistika této třídy přijde naprosto legrační...od té doby co se na trh dostalo tuzemské citigo... >😁 :yes: toto totiž skoro vypadá jakoby polovina potenciálních zájemců čekala roky na to, než se v tomto segmentu objeví domácí representant...jinak si to vysvětlit nedokážu...a nebo snad už konečně dochází ke generační obměně škod favorit a felicia...? 😉