Ekonomika
Musím pogratulovať C-Zeru, sedem kúskov... Je mi jasné, že sú najskôr firemné a preto ich bude toľko, ale aj tak... :yes: Ináč naživo vyzerá toto autíčko dobre a má pôsobivé zrýchlenie (neviem či je tak dobré, alebo to tak len vyzerá, ale zrýchlenie je pre dané auto charakteristické) V Bratislave ich jazdí celkom veľa, neznalí ani len netušia, koľko jazdí v Bratislave elektromobilov.
aj v kosiciach som ich par videl teda konkretne pod znackou peugeot ako model ION :yes: , navonok su tie auta ovela krajsie ako na fotkach :yes:
prva trojka je celkom jasna😒br />
citigo panda a picanto... kto by to povedal ze picanto bude tretie, ani ja som to necakal, bravo :yes:
citigo panda a picanto... kto by to povedal ze picanto bude tretie, ani ja som to necakal, bravo :yes:
No, nevím, ten pokles Picanta božské Kie, měl bys jít do sebe. :no: :no: :no😒br />
Jinak pro mě je překvápko Ford Ka, na to jak pomlouvají, že není jako předchůdce, je to pěkný výsledek.
Jinak pro mě je překvápko Ford Ka, na to jak pomlouvají, že není jako předchůdce, je to pěkný výsledek.
308 masochistov si kupilo ten plasto-plechovy paskvil z PET flias....8-s To nevysvetlis, to je zivot.
V srpnu stála čtyři týdny výroba, takže ty registrace jsou skladová auta a částečně doregistrace červencových aut..
docela by mě zajímal trh v okrese MB-tam musí škodárna snad alespoň cca 80% trhu ne...? a zbytek ostatní koncernové trafiky