Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Ford Transit Custom a Tourneo Custom: První jízdní dojmy

12 komentářů

Milan3M
Vzhledově si myslím že super
sir
:yes: jj zvenku super...uvidíme na zivo
coolio
Zvenku jakž takž, například zadní dveře nic moc, vnitřek je stejná hrůza jako dneska všechny Fordy.
sir
relk bych ze vnitrek je ok..a zadni dvere..potazmo spise svitilny taky
Johny.Rico
Vypadá nádherně.
Mám s minulou generací zkušenosti asi na 8,500 Km a je to fakt super spolehlivé auto. S výborným TDCI motorem, abych to podotkl :-! :yes:
looping
Vzhled se mi moc nelíbí, interiér taky moc ne. Zajímaly by mě dvě věci, zaprvé jak protáhli kurty tou dřevěnou bednou (předpokládám, že bedna je zatlučená a tak není možné z ní sundat víko, tak tomu obvykle při dopravě zboží bývá) a zadruhé, to ty žluté zajišťováky dveří při jejich plném otevření takhle ční do nákladového prostoru? První neopatrný vozíčkář je urazí...
Klaudius
Tej udávanej spotrebe snáď neverí ani ten, čo to číslo do materiálov o tomto voze vymyslel. Na užitkáč týchto rozmerov s váhou cez dve tony je to utópia. Možno s prázdnym vozom a nie veľmi proti vetru. V reáli to menej ako 7,5-8 litrov nebude.
kilvap
my jazdime s Ducatom pod sedem, sice komotne, ale ide to
Klaudius
A a a a a vo vo vo vo vo tom ttto je...
KubikCv
s boxerem 3.0 HDi (motor Iveco 4válec) 6kvalt , naložený na hranici 3.5t,zaplá klima pod 8litrů,tempomat na 105km/h....
Klaudius
Tomu sa dá veriť. 😉 Tempomat a diaľnica je niečo iné ako priemerka v bežnej prevádzke.
holden_holden
00 nebo 06 moc forovy, takovy folcvagenovsky. motory TDCi se mi nelibi vubec oproti TDDi. maji maly rozsah otacek, ale to je ale problem vsech CR