Novinky
Misanick
0
ale nevím, v čem bude konkurovat právě Rapidu. To spíš Renaultu Fluence.
XTad
0
Myslis to tak, ze na rapid nema, nebo opacne?
Katikakus
0
Fluence i C-Elysee jsou o dost vetsi, nez Rapid...
Bristol
0
sranda je v tom, že budou stejně drahé nebo dost možná i levnější... 😉
XTad
0
Prosim? Fluence ano, ale elysee je stejna. Delka - rapi😜 448 cm, elysee: 443. Sirka - 171 cm vs. 171. Rozvor - 260 vs. 265. Vyska - 146 vs. 147.
twistedTSD
0
:yes:
Katikakus
0
Beru zpet, mel jsem zafixovanou u Rapida delku kolem 430cm...
Misanick
0
Rapid je liftback, Elysée sedan - oba vozy jsou zaměřeny na jinou klientelu. V daném cenovém rozpětí se dá na domácím trhu vybírat mezi min. 50 auty, každý podle toho, co mu nejlépe vyhovuje. Takže jako přímé konkurenty bych je určitě neviděl.
XTad
0
Na jakou klientelu miri rapid a na jakou elysee? Ta auta jsou stejne velka a i kdyz je rapid luxusnejsi a mene laciny, auto, ktere by mu bylo blize najdeme jen stezi. Nebo je rapid bezkonkurencni, kdyz je jedinym liftbackem ve tride?
jestli je totální zoufalec fotograf nebo marketingové oddělení Citroenu, ale tato fotka je otřesná😒br />
[odkaz]
Fotka nic moc, ale hůře, co je na ní.
No to co je na ní je levné auto s jednoduchým interiérem, ale fotograf to v každém případě dorazil jak jen to šlo, minimálně povrch všech materiálů vypadá šíleně.
Nechává mě to chladným. Osobně Francouzské auto nikdy a cokoliv od VW taky ne. Služebně musím, ale domů to nechci.
Levné auto potřebuje levnou reklamu 😄 Třeba to fotil nějaký lokální fotograf jehož náplní práce je školní focení
Nenapadlo tě třeba, že ty fotky jsou poznamenané práci odborníku z Auto.cz. Zkus se podívat jinam a pak promluv o práci lokálních redaktorů.
No ten algoritmus jim asi utekl, i když to není poprvé. Ale nutno říct, že vyfoceno to také není nejlíp [odkaz] nebo je to opravdu tak nepohledné...
Jenom klid, já jsem viděl i originály. To byl jenom takový (docela zjevný) vtip. Každopádně ani originály nejsou moc povedené. Třeba fotku z profilu si mohli podle mě raději odpustit. U níže uvedené fotky fotograf moc nepřemýšlel. Uříznuté zrcátko tomu šmrnc nedává. Chápu, že je omezil zvolený poměr 4😁, ale takový detail není u levného interiéru třeba.
no nevypadá to zle, ani zevnitř ani zvenku... 😉 až na ten neforemný zadek, který je však problémem všech jeho konkurentů v čele s rapidem...pokud vybírat v této třídě tak jedině charismatický cruze s dospělými motory :yes:
Ten je snad nejhorsi ze vseho. Ze se vevnitr setrilo na kazdym centimetru je zrejmy a ani to nevadi, DSko to neni. Ale ten volant si snad nikdo nezaslouzi.
[odkaz]
[odkaz]
Citroen co nevypadá jako citroen, reklamní fotky co nevypadají jako reklamní fotky. Proboha co to je? Vypadá to že zoufalství u francouzů dosahuje vrcholu. Ševče vrať se ke kopytu!
Kdyby to auto mělo logo nějaký čínský značky tak by to asi nikoho nepřekvapilo. O původu fotek se dá říct to samé. Toto nemá s citroenem nic společnýho. :no😒br />
Zlatej rapid, ten vypadá alespoň jako moderní auto. A i když je to taky smontované ze všeho co bylo k dispozici a muselo se šetřit, tak to na něm neni tak brutálně vidět.
Kdyby to auto mělo logo nějaký čínský značky tak by to asi nikoho nepřekvapilo. O původu fotek se dá říct to samé. Toto nemá s citroenem nic společnýho. :no😒br />
Zlatej rapid, ten vypadá alespoň jako moderní auto. A i když je to taky smontované ze všeho co bylo k dispozici a muselo se šetřit, tak to na něm neni tak brutálně vidět.
jj vzhled je docela bida a to včetně interieru. Navic sedan takže u nas to bude mit hodně těžke až přetěžke.
Hustý je ovládání oken na středové konzoli, jak v předu, tak vzadu :no: Myslím, že tak nutně se šetřit nemuselo 😒
První dojem, je že zadek auta vypadá jako BMW sedan, minulé generace a předek jako nynější generace SuperBu, vzhled nic moc. Interiér vypadá jako v Dacii čili tak z roku 2000. Usuzuji jen dle videa, ale nic moc.
Francouzi pěkně "zabodovali". Mě tolik ten rapid nenadchl, ale ve srovnání s tímhle... PSA má potíže, ale je to ten správný krok? ;-\
Trochu líp vypadá Peugeot 301 , nemůžu si pomoc ale pořád mi přijde hezčí můj Peugeot 406 , odchod Peugeotu od Pininfariny byl patrně jeho největší chybou
Všetko bude lepšie ako Rapid >😁 možno nie Thalia a Dacia >😁
A z čoho vychádza tvoje tvrdenie? Zakomplexovanosti voči značke, subjektívnemu hodnoteniu dizajnu, alebo len tak z demenice? Keď sa ti to auto nepáči tak si ho nekupuj no to neznamená že je zlé. Pre mnoho ľudí (a firiem) to bude super auto ktoré splní ich požiadavky. Možno aj vďaka tomuto autu vymení mnoho ľudí svoje 15-20 ročné autá za niečo novšie - bezpečnejšie... čo bude prínosom pre všetkých.
Nějak mi to trochu připomíná Citroen GS. Ve své době to byl taky Citroen pro méně majetné, co neměli na CX. No a C-Elysée bude jednoduše pro ty, kteří rádi Citroen, ale na C5 není.
Tohle zoufalství hrůzu není třeba komentovat 😉
Dobrá zpráva je, že to rozhodně není ohrožení obchodního postavení ŠkodoVWky. :yes:
Dobrá zpráva je, že to rozhodně není ohrožení obchodního postavení ŠkodoVWky. :yes:
Drž hubu, TDI (veď čoskoro budeš, píska tí turbo 😁)...
To bylo odzbrojující. :-!