Videa
theolli
0
pokud zachová aspon 70% z conceptu budeme tu mít opět něco extra s "H" ve znaku!
TeeJay
0
Souhlas, tohle je jasný návrat modelu Stream - žádné nafouklé MPV, ale spíše štíhlý, mírně zvýšený kombík. Má být prodávaný globálně, takže určitě i v Evropě. 😄 :yes: Jen doteď nemohu pochopit, proč k nám neposlali současný JDM Stream. 😒
theolli
0
Jo taky se mi líbi současná Stream ale máme smůlu
Swordfish76
0
Jestli se nepletu, tak současná verze Streama se vůbec nevyrábí ve verzi s levostranným řízením a prodává se jen v Japonsku, Singapuru a Malajsii. Bohužel. Jsem majitelem předchozí verze RN3 z roku 2003 a je to naprosto skvělé rodinné auto, Novější verze musí být ještě lepší, i ten desigh je nádherný.
Mě auta s hybridním pohonem zajímají. Až dosud to byl od Hondy Jazz CR-Z a Insight. Toyota taky pěkné válí. Vypadá to na zelenou revoluci v automobilismu. Tedy každá významnější značka se o nějaký hybrid snaží. O LPG a CNG ani nemluvě. Držím palce, doufám, že se to dostane i do Evropy.
Jako majitel Streama jenom tleskám. Už jsem se bál, že jako nástupce budu muset v kategorii MPV volit něco od japonské konkurence (Mazda 5, Toyota Verso ...), ale pokud se tohle bude dovážet i do Evropy pak jedině Hondu 😉