Súhlasím. Predok a profil OK, ale inteirér a zadok... Ale je to len facelift, nová generácia snáď bude krajšia. A osobne nemám nič proti dizajnovo nevýrazným autám, akým Verso je (teda až na to, že by som také nechcel ;-) ).
No chtelo by to trochu zasportovat k tomu predku, je to na tom zadku trochu povadly >:-[]
Al jinak povedny :yes: Co jineho cekat od Toyoty, nez spicku tridy ;-)
Toyota mi je sympatický, pred pár rokmi som mal Corollu a bol som s ňou spokojný. Ale toto je interiérový horor. Druhá generácia Corolly Verso bola najvydarenejšia. V mojom okolí je to azda najobľúbenejšie auto z druhej ruky. Ale čo zamyšľal autor tejto 3.generácie, to mi zostáva záhadou. Domnieval som sa, že facelift interiéru pomôže, ale kdeže...
Neviem, koľko ľudí si kúpi toto Verso PRÁVE kvôli jeho interiéru. Ale som presvedčený, že rádovo viac ľudí si ho práve preto NEkúpi.
Zostáva len dúfať, že pri ďalšej generácii "japonští soudruzi pochopí , kde udělali chybu".
tahle generace se toyotě hodně povedla a facelift dojem ještě vylepšil. jak píšete - úpravy by si zasloužily i zadní lampy, ale jinak pěkný. interier těžko hodnotit podle fotek, naživo to bude asi lepší. obecně mi vadí ty asymetrický výdechy vzduchu.