Novinky
Jestli je to první nebo 45generace je vcelku jedno, ale za ty posuvné dveře mají u mě hodně bodů nahoru :yes:
Ani nevím proč, ale zrovna ty mi jako typický potencionální kupec nového Sharanu nepřipadáš..., nebo se mýlím...? 😉
Co bude za pár let.. kdo ví. Nicméně mám synovce na vozíčku (spíše speciální kočárek; má 3 roky), takže moc dobře vím jaká je úleva pro všechny, když auto má posuvné dveře. Nástup je pohodlnější, méně únavný a stresující pro všechny zúčastněné.
Škoda, že nevymysleli posuvne dvere na T613, to by bol svetovy unikat...😃)
Mimochodom, ako sa Ti paci historia vyvoja aut na Slovensku?
Mimochodom, dufam, ze planujes prist do Nitry, k tej knizke vam s Ronaultom dlhujem este minimalne po flaske vina... 😉
Mimochodom, ako sa Ti paci historia vyvoja aut na Slovensku?
Mimochodom, dufam, ze planujes prist do Nitry, k tej knizke vam s Ronaultom dlhujem este minimalne po flaske vina... 😉
Posuvné dveře může mít jakékoliv auto a legálně 😉
Kdy je ta Nitra?
Kdy je ta Nitra?
2.10.-6.10.2009.
to je dalekooo.. do té doby se můžeš ještě stát dvojnásobným otcem! >😁
Brno som ako dlho plánoval, a pritom sa na to väčšina pozvaných nakoniec vysrala...
(plánuješ nejaké to otcovstvo? ja už mám tie svoje vybavené >😁 )
(plánuješ nejaké to otcovstvo? ja už mám tie svoje vybavené >😁 )
Plánuješ Nitru?? Celkom by som zašiel ale po zkúsenosti z Brna... No neviem... 😐
že se někde camráš je tvoje smůla >😁
napr. ja do Nitri chodim kazdy rok, a tak Vam poviem, jeden rok :yes: druhy zase bieda... no vzdy sa najde nejaka ta chutovka, potom druha, prip. tretia a povies si - oplatilo sa 😉
Klaudius, bude aj tento rok taky coolovi veteran vojensky pavilon ako mynuleho roku? to by T613 asi priletel :-!
Klaudius, bude aj tento rok taky coolovi veteran vojensky pavilon ako mynuleho roku? to by T613 asi priletel :-!
Tohle by mela byt treti generace.
A pokud ne, tak stejne soudruzi udelali nekde chybu, protoze v tomhle clanku to maji jako druhou generaci a tady: [odkaz] to maji take jako druhou generaci >😁 😉
Jinak velke plus jak uz tady bylo napsano jsou ty posuvna vrata 😉
A pokud ne, tak stejne soudruzi udelali nekde chybu, protoze v tomhle clanku to maji jako druhou generaci a tady: [odkaz] to maji take jako druhou generaci >😁 😉
Jinak velke plus jak uz tady bylo napsano jsou ty posuvna vrata 😉
Starý Sharan nebol zlý, len už je pekný rad rokov prekonaný. Odsuvné dvere akosi na MPV patria, mne sa to riešenie páči viac ako krídlo aj vzadu. Hlavne keď vozíš deti, tak máš na parkoviskách menej starostí s priestorom.
Zvedavý som na dizajn prednej časti, videl som nejaké obrázky v Autobilde, a vyzerali hrozne. Dúfam, že realita bude trochu iná.
[odkaz]
rozdielov je dost, sirsi, vyssi, priestrannejsi, komfortnejsi, vecsi kufor a hlavne drahsi - to ho asi zabija...
[odkaz]
a toto neni ta ista generacia, ved to nebo a dudy
[odkaz]
napr. aj tento model mal facelift, menili sa detajly interieru a napr. zadne svetla za tieto "gulickove"
[odkaz]
Inac znamy posledne 2 roky uz iba o tomto spieval, cize konecne mynuly tyzden na drazbe v belgicku je kupeny a caka ma test. jazda... dufam, ze to auto bude ok a bude mu jazdit bez problemov (ma probl. v rodine dost). Vrasky na cele mi robi len 1.9 TDI, na riadenie prednej napravy kaslem - to sa da spravit raz-dva... Snazil som sa ho varovat od tychto motorov, ale nechcel nic len sharan a sharan...
Jinak sem celkem zvedavej cim me budou dalsich 15 let vozit taxiky 😄 sharan a alhambra jsou velice popularni vozy taxikaru - aspon u nas na pardubicku 😄