Paříž 2012
je spotřeba vůbec relevantní? U těchcto aut se těžko bude někdo rozhodovat jestli Range Rover za 2,7 nebo Porsche za 2,2 kvůli spotřebě a případným ušetřeným 50 tisícům při nájezdu 300 tisíc km.
Přesně tak. Ještě pochopím, když to má být dalniční e😜ress s velkým nájezdem, že člověk vezme naftu, ty rozdíly tam pak jsou. Ale pokud člověk kupuje auto nad 2m s normálním nájezdem, divil bych se, když by tohle někdo řešil. Za mě stejně benzín. Kolega má zrovna Supercharged a myslím, že mu to za těch pár litrů rozhodně stálo! 😄
Cayenne musí kralovat jak v benzínech tak v dieselech. Šestiválec byl u auta této třídy nedůstojná motorizace. 😄
Mě Cayenne s V6 nedůstojná nepřijde, SUV není auto na závodění...
To není, ani nafta není na závodění, ale osmiválec je podáním výkonu a kulturou zvukového projevu někde jinde než šestiválec. Že je k tomu i výkonnější je milý bonus navíc, který k takto drahému autu prostě patří. Konec konců na závodění nejsou ani auta z luxusní třídy nebo dokonce z vyšší střední a přesto se do nich osmiválce nebo i dvanáctiválce instalují.
Velmi rychlá jízda s Panamerou mi přece jen dává větší smysl než velmi rychlá jízda s Cayenne. Zažil jsem 5.0TDI v Phaetonu, zvukový projev mě ale ve srovnání s běžným 3.0TDI nějak neuchvátil...
Do S-ka i 7 se pokud vím dává v naftě nejvýše 3.0 šestiválec.
Ale budiž, kde je zákazník, tam je i produkt...
Do S-ka i 7 se pokud vím dává v naftě nejvýše 3.0 šestiválec.
Ale budiž, kde je zákazník, tam je i produkt...
Ale zrovna ten V10 TDI PD! byl na podobně velkobjemový diesel vrcholně nekultivovaný motor, a to nejen akusticky, srovnávat s V8 (nebo V12) TDI po této stránce absolutně nelze. 😄
Možná, musím přiznat, že s takovými motory moc zkušeností nemám 😄
Kdo si vybírá z této nabídky aut, nemá šanci šlápnout vedle a zbývá popřát ať slouží bez velkých problémů. :yes:
To je otázka priorit. Já chápu touhu mít zcela univerzální auto, které vyjede kdejaký kopec a na dálnici jede 250, přesto mám o smyslu takové přemotorované bestie své pochybnosti. Ok, zátah TGV může být návykový, ale o sportovní jízdě se mluvit nedá a pro rychlé dálniční přesuny existují i lepší (a levnější) auta.
Univerzalita je velkým plus. Pokud člověk nežije jen s aktovkou a kreditkou v kožený taštičce.
snad aj to raz pride... SUV uz su trosku na ustupe >😁 , snad porsche adekvatne zareaguje po vzore bmw :yes:
Snad ne nějaký zastaralý benzínový krám >😒]
Pod kapotu každého osobního vozu patří diesel!
Pod kapotu každého osobního vozu patří diesel!
Když podle tebe: "Pod kapotu každého osobního vozu patří diesel!"
Tak pod kapotu každého nákladního vozu naopak patří benzín? 😲 :😉 >😁
Tak pod kapotu každého nákladního vozu naopak patří benzín? 😲 :😉 >😁
Samozrejme i pod kapotou nakladniho vozu patri diesel. To je vseobecna zasada. Bohuzel v pripade osobniho vozu to stale nekteri lide nechapou. Proto zduraznuji to slovo "osobni" :-!
Vzhledem k tomu, že autor očividně není schopen podívat se na stránky Porsche, tak tady jsou zbývající data😒br />
281 kW @ 3.750 1/min
850 Nm @ 2.000 - 2.750 1/min
850 Nm @ 2.000 - 2.750 1/min
Jinak k MB, můj "zdroj" mi říká, že MB už na V8 naftu kašle.. ale pracuje se na V6 biturbu, které bude pomáhat elektromotor... spekuluje se o kombinovaném výkonu v rozmezí 250-280kw.
EDIT: každopádně moje volba z výše nabízených je jasná... ač odpůrce VW to u mě vyhrává Touareg, kde dostanu v podstatě stejnou tehcniku levněji v řádu statisíců.
Cayenne II je vedle Cayenne I doslova krasavec. Zatímco Touareg I ve své době Caynne I designově exterierem válcoval, teď to vidím naopak spíš ve prospěch Cayennu (samozřejmě i díky interiéru), který působí atraktivněji, ale už ne tak kýčovitě a neforemně jako exterier jeho I. g.
>😒]
Já bych v tomto případě klidně "překonvertoval" k V8 TDI. 😉
Pro mě by to bylo aktuálně jediné SUV, které by ve finále mohlo případně "překonat" mé sympatie k nižšímu crossoveru (A6 allroad V6 biTDI), i když za ne nepatrně vyšší cenu. 😄
Je rozhodně dobré mít tuhle volbu. O šestiválci bych ani neuvažoval, to radši jiné auto.
Jediné v čem papírově "exceluje" je naopak "nejlepší" cena.
Poněkud překvapivý je úplně nezanedbatelný rozdíl ve spotřebě Touaregu a Cayennu, přičemž o něco slabší Touareg má spotřebu vyšší.
K výběru: Bral bych X5, protože se mi líbí nejvíce - auta si vybírám dle vzhledu. Ovšem přiznejme, na Porsche to ve výkonech nikdo nemá :-!