Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

TATRA PHOENIX pro silniční údržbu

14 komentářů

LEGOPARK
Tak by ma zaujimalo, ake su predaje?
geroc I.
To mně taky. Protože ač se pohybuji celkem dost po různých staveništích, tak zatím jsem viděl dvě. Poprvé mi bylo divné co to je za zvláštní DAF.
Misanick
V provozu jsem Phoenixe taky ještě neviděl, snad to bude s přibývajícími lety lepší. Držím Tatře palce :yes: .
Jan K.
Co jsem tak slyšel v okolí, tak je to bída, prodalo se zatím snad jen pár kusů. Prý je Phoenix moc drahý.
Marko
Vyrobenych bolo (zaciatkom septembra/zari) udajne 75 Phoenixov (..udajne vacsinou predvadzacky).
Celkovo k danemu obdobiu 310 vozov vsetkych radov
KubikCv
jé..když to vidím,vzpomenu si kolik hotových sypačů a radlic stávalo v SSaZ Nová Paka....alespoň to nekrachlo a dělají pořád
Anonym
jako koupili Unimogy namísto aby tehdá podpořili domácí Pragu
Pekelná Micinka
a co mohla tehdy Praga nabídnout? Unimog není V3s.... Bohužel zatím to vypadá, že ani Phoenix z popela nepovstane.
Anonym
Praga UV80, Praga Alpha, Praga Grand

Stačí??? Přímá konkurence Unimogu
megacruiser
Zákon moderní tržní ekonomiky: nemáš na úplatky, neprodáváš... Proč asi hasiči dostali kroutící se Renaulty, když Tatry byly lepší ve všech ohledech? Protože to bylo domluvené dopředu a ty Renaulty už byly i vyrobené.
Pekelná Micinka
No pak je to smutný, aspoň vidíš, jaká je o Praze obecná informovanost. Ani jsem netušil, že tohle vyráběli a ani jsem to nikdy neviděl. Potkávám hlavně Liazky, jako sypače. Unimogy jsem viděl snad jen u DPP.
Anonym
No Praga už hlavně krachla a nákladáky nevyrábí, žel když vyráběla, byla ta informovanost stejná a hlavně jak píše megacruiser, asi nebylo na úplatky.

Tattry jezdí jako sypače na moravě, tady to nepotkáš.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Anonym
No to víš, německá kvalita ne >😁