Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia K3/Forte/Cerato: Tři názvy pro jeden globální kompaktní sedan

11 komentářů

PeterLuk
Vyzerá dobre, zvlášť zozadu, akurát by ma zaujímalo, či príde aj do Európy. Interiér sa mi páči viac v cee'de, na druhú stranu, pre niekoho bude krajší tento kvôli svojej nemeckej prehľadnosti...
3_diamanty
tak vyzera to podstatne lepsie ako elantra a to z kazdeho uhla a najma zboku.... je to nizke siroke auticko s velkym razvorom a snad bude aj v eu...... aj ked v eu mame ceeda ale snad pride kedze je to svetove auto ponukane na roznych trhoch :yes:
wladyk
Moc pěkné. :yes: Nikdy nekupuji auta s useknutým zadkem, takže sedan je to pravé. Dokonce ta palubovka je elegantní a přehledná. Tak to má být. Ještě tomu dát 2,0 CRDi a hurá do prodejen v Evropě.
3_diamanty
tak mam pocit ze tam bude nieco slabsie ako 2.0CRDi teda aspon v eu ak to sem pride... ale 1.7CRDi s vykonom 100KW by malo stacit kedze tento motor je aj v o triedu vacsej optime.....
skodov-kar
to som aj chcel napisat...
oproti elantre je desing lepsi...ako taka mala optima...
ak by som konkurentov v tejto triede Jetta,fluence ,cruze atd... sa nechytaju
tak K3 ma hadam najlepsi dizajn....
velmi podarene a v sucasnosti ziadana "trieda" tychto vozidiel,takze bola by skoda pre Kiu aby ju nemali v europe...
Ak by tam hodili dobre motori preco nie? dizajn ma u mna za 1!
twistedTSD
Neřekl bych malá Optima. Její design je o něčem jiném, a je podle mě je pohlednější. Tedy až na interiér, tam se naopak Optima těžce nechytá na Forte.
JaMM
Ta Kia Forte 5-door, ktora sa momentalne predava na USA trhu, tak ta mi sedi. Skoda ze sa nepredava v EU. Nemusel by som kupovat Kia Ceed SW a ani cakat na nove Kia Cerato. Som zvedavy, ako bude vyzerat nova generacia?
Xawier
... do tohoto vlákna to sice nepatří,ale co takhle sem dát ceny nového na Golfu na našem trhu? 😄

[odkaz]
Misanick
Sem určitě ne, ale ceník Golfu už jsem si taky prohlédl. Ve slušné výbavě s TDI je to pořád docela pálka ;-\ .
Misanick
Pořád mi to připomíná Astru, nemůžu si pomoci.
JaMM
Misanik, ta tvoja poziadavka na cennik Golfu tu, tak to je uplne mimo misu. A s tou Astrou mas asi vlciu tmu. Sorry!