Treba počkať na dalšie snímky no v poslednej dobe mám pocit akoby si v Peugeote vzali Audi za vzor. Veľké čísla tento model asi robiť nebude no image značky posilní.
BaracudaJ
0
Jasně silueta střechy připomíná TT, ale pokud chceš takový tvar střechy použít, nevyhneš se tomu.
Co jsem ovšem nečekal, a ze snímků je to jasně patrné, je zachování tvaru střechy a zadního skla. Ty dvě "bubliny" nad každou z řad sedadel. Zadní sklo je fakt chuťovka, chtěl bych vidět technologii výroby.
Ostatní detaily ze studie zůstaly prakticky zachovány. Studie se navíc pyšnila i skvělým interiérem, který později získala 308 CC. Peugeot si zaslouží :yes: :yes: , za parádní kupátko.
GT'aime
0
[odkaz]
0
Crossoveru 3008 a kupé 308 RCZ patří k velkým trhákům. 3008 se už pomalu začíná vyhřívat na výsluní a hned je tu další třešnička na dortu. Vsadim že Peugeot bude v příštích letech mířit ještě víš...
Co jsem ovšem nečekal, a ze snímků je to jasně patrné, je zachování tvaru střechy a zadního skla. Ty dvě "bubliny" nad každou z řad sedadel. Zadní sklo je fakt chuťovka, chtěl bych vidět technologii výroby.
Ostatní detaily ze studie zůstaly prakticky zachovány. Studie se navíc pyšnila i skvělým interiérem, který později získala 308 CC. Peugeot si zaslouží :yes: :yes: , za parádní kupátko.