Paříž 2012
Aischylos
0
V reálu v červené vypadá skvěle! :yes:
Podla mna je skoda ze sa zo Seatu robi taky "koncernovy zebracik" pretoze mne sa tie jeho nove modely pacia ovela viac ako skodovky alebo vw. Myslim si ze to uskodi v predajnosti seatu co je velka skoda.
On to za sebe udělal sám, hlavně díky modelové řadě Altea/ XL/ Toledo a celkem dost nepovedeným interiérům. Seat dostal vždy lepší techniku než Škodovka, ale díky designu a roztříštěnosti portfolia je tam kde je :no: Znáš to, rádoby "sportovní" značka vyrábí rebrandovaný Low end Rapid a předchozí model A4 a k tomu ještě 3 řady MPV? Divné ne? >😁
Nemůžu si pomoci, ale kam se hrabe Golf.
Vidim to stejne... novy Golf je opet nudna nevyrazna sed (samozrejme GTI a R budou vyrazne modely).
Diky bohu (koncernu 😃, proti minule generaci, je interier noveho Leonu o poradny kus jinde...
Kdyz jsem loni vybiral sve auto do 300, tak prave diky interieru nakonec Leon vypadl z vyberu.
Diky bohu (koncernu 😃, proti minule generaci, je interier noveho Leonu o poradny kus jinde...
Kdyz jsem loni vybiral sve auto do 300, tak prave diky interieru nakonec Leon vypadl z vyberu.
On ten Seat ty exteriéry uměl ( kromě teď už předposledního Toleda), ale je známo, že interiéry byly velký hnus a za ně by designové centrum zasloužilo rýsovacím prknem přes záda. ALEEEE, jsem fakt překvapen, jak moc moc pěkně to teď vypadá. Tak snad bude mít úspěch.... Hodně štěstí Leone.
seat opat ukazal ze je dizajnovo uplne inde ako sterilny vw :yes: :yes: :yes: uz bolo nacase, seat leon skutocne chyti za srdce :yes:
....konečně přichází nástupce krásné, nadčasové první generace, škoda ztracených sedmi let, přesto myslím, snad se SEAT poučil, že trend z roku 2005 byl naprosto zcestný,....a začně nám dělat jen a jen radost 😄 😄 😄 ..jasně, studie vypadala ještě o něco lépe, ale ta spíše bude předlohou pro 3D provedení,....za sebe dávám jedničku,...a doufám že SEAT s Leonem nastolí i zajímavé ceny,.... :yes: :yes: :yes:
....jen doplním sám sebe,....samozřejmě že tu nejde jen o vzpamatování samotného SEATU,...ale také o to, co VW Seatu D O V O L I L !!!!!!!!!!!!!!!!! 😒 ,, ,Leon oproti Golfu vypadá teď pochopitelně velmi dobře, odprostil se od "trojúhelníčků" naprosto degradující linii předních oken,...tak snad i nahradí v kufru "dojezdovku" plnohodnotnou ,...mimochodem, žádný prodejce, pochopitelně za to nemůže,...mi nevysvětlil kam v případě defektu s tou sériovou 16", 17" ???, do prolisu pro dojezdovku asi těžko,..a zašpinit si kufr, pokud ho budu mít ještě v tu chvíli vůbec volný,...to snad ??? ...ALE jinak, opakuji, za desing :yes: :yes:
Ak budú dobré ceny, tak jeden určite skončí v našej garáži.
Je naozaj pekný, a pokiaľ bude mať štandardne nejakú multi obrazovku ako golf, tak to bude pecka.
Držím palce
Je naozaj pekný, a pokiaľ bude mať štandardne nejakú multi obrazovku ako golf, tak to bude pecka.
Držím palce
, že se Seat konečně vzpamatoval a přestává dělat kraviny. Navíc bude mít téměř jistě ještě o něco lepší ceny než Golf.
jak bude Leon vypadat v realu. Z fotek je to dost nadějne. Zatim koncern předvedl že umi udělat designově povedene auta. A jak se mi pozdavaji Leon a Golf tak jsem zvědav na OIII. Zatim je na tom nejhuř z meho pohledu co se vzhledu tyče A3 a to hlavně interierem ktery se mi naopak nejvic liby u Golfa. :yes:
Vo svetle (očakávane) vydareného exteriéru a hlavne (nečakane) vydareného interiéru trochu zaniká podstatná informácia, že až na najsilnejšie verzie bude všade vzadu torzka. Multilink sa stane drahým nadštandardom. Pritom s pôvodne avizovaných info mal byť multilink už od 90 kW. 8-s
to myslíte vážne s tým rozplývaním sa nad dizajnom leona?
jediný naozaj "úhľadný" pohľad naň je zboku. tam vyzerá všetko ako má byť. ale keď sa pozriem na ten totálne rozháraný predok, ktorý vyzerá ako keď hodím na stôl mikádo, tak sa mi dvíha žalúdok. ten chaos liniek je ešte min 10x horší ako u hyundai i30, ktorý tu 80% diskutérov kritizuje (a nie som unesený z H i30). tie tvary svetiel a výduchov to je čo??? a aby toho nebolo dosť tak to ešte priklincujú aj tou divnou optikou predných svetiel, ktorá je až priveľmi "hranatá".
podľa mňa si mohli dať na novom leone záležať viac. detaily exteriéru nezvládli a pripomína mi to "búrku v šerbli". zato interiér je konečne po dlhej dobe dosť podarený.
jediný naozaj "úhľadný" pohľad naň je zboku. tam vyzerá všetko ako má byť. ale keď sa pozriem na ten totálne rozháraný predok, ktorý vyzerá ako keď hodím na stôl mikádo, tak sa mi dvíha žalúdok. ten chaos liniek je ešte min 10x horší ako u hyundai i30, ktorý tu 80% diskutérov kritizuje (a nie som unesený z H i30). tie tvary svetiel a výduchov to je čo??? a aby toho nebolo dosť tak to ešte priklincujú aj tou divnou optikou predných svetiel, ktorá je až priveľmi "hranatá".
podľa mňa si mohli dať na novom leone záležať viac. detaily exteriéru nezvládli a pripomína mi to "búrku v šerbli". zato interiér je konečne po dlhej dobe dosť podarený.
Tech hran je tam na me moc, tohle auto mozna ted nekoho nadchne pro odvaznost designeru, ale sance do budoucna mu nedavam..v jednoduchosti je sila a toto podle me prehnali. Prvni generace, pro nekoho nudna, mela cistou linku. Souhlasim s prispevky vyse, ze je to takove "rozharane"..
Pockam si ale, jak bude vypadat v realu. Bila by mu mela sluset. A pokud to bude kvalitne provedene, hlavne mekci a dotazenejsi interier, nez co davaji nyni do vsech modelu, tak proc ne.
Pockam si ale, jak bude vypadat v realu. Bila by mu mela sluset. A pokud to bude kvalitne provedene, hlavne mekci a dotazenejsi interier, nez co davaji nyni do vsech modelu, tak proc ne.
Dokonale vyvážené auto s ostře řezanými liniemi, ne žádné korejské vlnobití, ani usedlost příliž konzervativního Golfu. Prostě něco mezi. To je nový Leon, auto promyšlené do posledního detailu, které nenechá v klidu snad ani žádného kritika Seatů. A lidem se moc líbí, jak dokázala zdejší anketa, kdy drtivě porazil svého bratra, nového Golfa. Tohle je skutečný ostře řezaný sportovní hatch a já za něj Seatu děkuju. Leon jde vlastní cestou, nesnaží se napodobovat, má své vlastní hodnoty. Tohle auto mne dostalo a to ještě nedorazila ostrá verze Cupra! :yes:
Kolik ze vykon a spotrebu ma konkurecni 1,6D v Hjondee? Neni to ani 77kW ani spotreba 3,8 >😁
"Turbodiesel 1,6 CRDi má nabídnout nejlepší poměr výkonu a hospodárnosti – má výkon 94 kW (128 k) a emisím CO2 odpovídá kombinovaná spotřeba 3,7 l/100 km."
Ze by uz u nacku neumeli udelat ani slusnej diesel >😒]
"Turbodiesel 1,6 CRDi má nabídnout nejlepší poměr výkonu a hospodárnosti – má výkon 94 kW (128 k) a emisím CO2 odpovídá kombinovaná spotřeba 3,7 l/100 km."
Ze by uz u nacku neumeli udelat ani slusnej diesel >😒]
Hele, snad už i malé dítě ví, že papírové hodnoty spotřeby a realita jsou odlišné asi tak jako prestiž německých vozů ve srovnání s těmy od korejských šikmooček. . . A že má naladěn vyšší výkon a co jako? Je to jenom marketingový tah Hjondéé. Prober se, nejvýkonnější diesely má přece koncern VW. 😉
Naprosto souhlasím se svými předřečníky - nový Leon je nesmírně příjemné překvapení. Konečně Seat, který okamžitě chytne za srdce a který je důstojným nástupcem neobyčejně šmrncovní první generace! Ostře řezaná novinka prostě lahodí oku - pravý Auto Emoción!!! 😄 :yes:
Jen tak dál SEAT! V současné více méně šedivé nabídce v této kategorii je nový Leon velice svěžím překvapením... Po současné Ibize další nédherný SEAT se skvělou technikou pod kapotou, kde je opět cítit dynamika a emoce... ze by ten slogan co má SEAT na svých stránkách a začíná ho i cpát do svých reklam konečně nebyl jen slogan? ENJOYNEERING😉